Любители на кучета - 109

• 26 297
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • sf
Аз ви черпя с един Нейо и гостенка 😁

# 121
И Бейко е поспалив,ама само сутрин. Вече се съмва късно и той се ориентира по слънцето, демек става все по-късно. И е щурав(май съм го казвала). Като дъщеричката ни. Цяла вечер хвърчат из апартамента. Радвам се, че имаме разбрани съседи. Под нас също са с дете. Иначе, ако трябва да съм честна мисля, че сме доста шумни..
Така мечтая за една къща с двор, ех..

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 23:12 от Be_Special

# 122
  • о`майна лунна нощ е
Една футболна надежда

Черпя ви Швепс.

# 123
  • Пловдив
Колко много хубости...
`ТуиГ, направо сте за националния и на трикольор го докарвате. Soccer Може и Леон да вземете, той е футболен мастър.
Be_Special, не е ясно кой е по-див от двамата хубавци на снимката. Бейли ли, кака му ли... Да не сте роднини на Тарзан?
DespicableMe, и аз мисля, че много кучовци приличат на стопаните. Саско е кучешката версия на собственика си - малкия синковец. Добричък, но инат, мрънкащ, хитрец, любовник и поведението му копира - ти му говориш - той съ прозява (и кучету и детету). Пък и в муцуните си мясат.
Скрит текст:
Нейо пък раздвоен между баскетбола и възлюбената Basketball
bilqna_69, той Озю бил много едър - колкото немската овчарка. Колко кг е?
dan4e02, миналото е гадното чипиране! Още малко и идва емоцията на голямото дърпане и опознаване на света.
Галски, седи така професионално все едно знае, че е на фотосесия.
Sivi, направо завидях за празното пространство у вас. Вие да не ходите на кастинг за Гласът на България? Или тренирате синхранно пеене/лаене?
Братовчедката Лори е все така грацилна и разкошна, а не я оценявате подобаващо с дъъълга разходка и обилна вечеря. Тц тц тц...
Несинеоката Тайра пък има много розаФ език. Heart Пуска ли много лиги?
Maeve, много бързо порастна. Как се казваше твоя красавец? Извинявай, че съм го позабравила.
mtz, не съм от протестиращите, но тази вечер протестирам. Искам и Мокка, Мокка, Мокка! Heart Eyes Разкажи малко за отношенията Мокка/Нъки.
Boriana33, страхотен нос.
Дух, всички сме строени и чакаме вече.
И всички останали, които си плащате съвестно данъците - много ви се радвам. Усмихвате деня ми. Поне по 3-4 пъти на ден надничам в темата.

Шошкото продължава да се тресе яко от хормони. Остави фльорцата (щото го налайва) и се прехвърли на друга кучка, която му разрешава да се клати отгоре. Потъвам от срам в клетката. Вече ни излезе име. Утре ще водя дон Томазо на лекар и ще изрева за максимално бърза кастрация. Не се търпи таз лИбоФ, не мога да дочакам годината. Направи 10 месеца - стига му толкоз.

ето и аз актуален данък - намърдан в леглото на батко му

# 124
  • под тепетата
Иланг, ми едричък е. На последното теглене беше 30 кг и е само мускули и кокал. Вече не мога да го вдигам, за да го тегля. Като ми джасне една задна, бързайки за някъде, направо излитам.
Ето коледен подарък за Швепса, освен новата топка, от която има крещяща нужда. Спукали сте го от тренировки момчето, а сте го оставили без екип. Donsita по-ги разбира, аз не съм по Хутбола ( от на внука речника)

# 125
  • София
Иланг - иланг, евала! Как си ги запомнила почти всички! Браво!
Не зная за другите кучета, но тоз нашия хубавец рошльото, като решиш да го снимаш, рязко си променя позата. Трябва с лакомство да го примамвам или да действам много бързо със снимането. Ето една от снощи, докато очакваше с недоумение и леко притеснение, кой ще дойде към спалнята (то "бащатко" му де).

# 126
  • sofia
Днес наш Леон става на 1!!!

Много го обичаме...Той наистина е най-невероятното куче!!!
Мисля си, колко прекрасни и добри същества са тези наши кучета! Всяко от тях е най-доброто и удивително!!!

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 10:26 от Кришка

# 127
  • Варна
И тук да пожелая на сладкия Леон много щастливи дни да имате, целувки ❤

# 128
Кришка, дълги години да ви носи радост Леон!
Пп:имат само месец и 3 дни разлика с Бейли, той другия месец става на 1 😜

# 129
Честити нови членове на семействата. Дълги години да ви свързват радост, щастие и игри.
Нагледах се на мили муцунки. Всички сте чудесни ♡
Поздрави и от нас със Изи

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 08:54 от Анонимен

# 130
Аааах какво съвпадение 🤪
Тайра също днес има РД и става на 1 година 🥳🎂 да ви е жив и здрав Леон и още дълги години да ни радват ❤️..

# 131
  • sofia
Мери, Честита да е Тайра!!!
Малкият Арчи на Цвети също е рожденник днес!
Да са ни много здрави!

# 132
Здрави,игриви и щастливи да са трите прекрасни годиначета!

# 133
Пааааай се. Долитам

# 134
  • тук-там
ЧРД и на трите годинечате! Много да радват и усмихват хората си!

Общи условия

Активация на акаунт