Любители на кучета - 109

• 26 301
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Честит Рожден Ден на порасналите:
футболиста Леон Soccer,
прекрасната Тайра Wear Lipstick
и манекена Арчи Wear Tophat

# 136
Честити да са бандата рожденници! Много радост да носят на семействата си!

# 137
Привет и от нас. Тера от днес вече е със чип и обезпаразитена. Не знам за вас, но не можах да стоя докато и слагат чипа, много ми стана жал направо щях да ревна заедно със нея.
Чипирането на Хари стана за секунди. Аз отидох само да питам, с идеята мъжът ми да я води, че аз не съм по иглите много. Но вет направо я грабна от ръцете ми и я вкара вътре. Тъкмо бях набрала номера на мъжа ми да му кажа че ще стане днес, и тя ми я изнесе. Дори помислих, че е забравила да ми каже нещо и се връща да ми го каже, а то беше свършило всичко. Не мисля че я заболя, аз бях пред вратата и щях да чуя. Ваксините също не ги усещаше, докато мускулните АБ и картикостероиди си я заболяха и двата пъти.

Честити да си рожденниците! Дълги години да сте заедно и да се радвате едни на други!

# 138
Честити да са ни малките пораснали рожденници! Много дълги годинии да ви радват и обичат!! Heart

# 139
  • София
Честито на прекрасните ви рожденици. Още дълги години да ви радват с присъствието си и да ви дават всичката любов, на която са способни.
Моят Арес явно е супер дебелокож, въобще не усети чипирането. Вет ме накара да го приклещя, че щял да писне да не го изпусна. Ама той даже не мръдна. А аз като видях иглата мислех, че и на мен да ми я боцне и аз ще писна. А нямам страх от игли. Събота и неделя се отдадохме на игри и разходки. А днес е ден за спане, то пък много гадно вали. А принцът и на росата се мръщи, скача като заек на кокили. Но почна да върши всички работи навън, особено ме радва голямата работа.

# 140
Честити да са всички рожденици, още дълги години да ви носят само радост!
Биляна, много са си 30кг, мен само габаритите на визльовците и ваймаранерите ме спират да се обзаведа с един.. А представяш ли си да са две кучета, ще трябва на смени да де извеждат..
Ето едно “бурито”, както я определиха колегите.

Скоро не се беше срещала с душа в пълната му сила, сега е една мееека и мирише на хубаво.

# 141
  • София
Честито на всички рожденници! Да здрави и игриви, палави, щастливи! Birthday

# 142
Честити рожденици! Живи, здрави и енергични. Simple Smile
Ох, блазе му на "буритото" - искам и аз на това столче. Че и барчето наблизо, еехх...

# 143
  • Варна
Честити да са и другите двама сладкиши Тайра и Арчи, хубав месец, хубави кучета, хубави хора. 😘😉

# 144
  • София
Честито на рождениците!!! Да са здрави и дълголетни, да махат с опашки и да мислят нови дивотии за радост и изненада на всички човеци Balloon Purple HeartTada

Пак тя, много се радвам колко бързо е дошла промяната при вас. Браво на Арес! И на теб, де... Simple Smile

# 145
  • София
Честито на сладурковците! Много здраве, игри, гушкане, наградки и каквото още дадат там двукраките другари, им пожелаваме с наш Чарли!!! Дъъълги години вярна служба 🥰😍🥰😍 и весел празник 🎂🎂🎂

# 146
  • Варна

Той,  все още няма име. Голям гладник е.

Това е Джаки, много е сладка, МП я измъква заедно с братчето й от някаква шахта, братчето избягъл още при ваденето, но тя си е харесала Бойчето и вече е наша. Мисля, че е на около 2-3 месеца, но ще стане магаре, лапите й са огромни. Ще я закарам на вет да я кастрира, ако до тогава някой не я хареса.

# 147
  • о`майна лунна нощ е
Честит рожден ден, ушати приятелчета! Дълги години да се радвате взаимно един на друг с човеците си!
Есстела - поклон, момиче! И ти, и Сиви показвате огромни сърца и реални действия в спасяването и помагането на бездомни животни.

# 148
  • Варна
Искам да й намеря Човек, който да я обича безрезервно.
Бойчето ще й направи къщичка, а зимните месеци ще е в работилницата на топло.
А онзи мустакатко искам да го прибера вкъщи, обаче не знам дали ще бъде приет добре от тримата глезльовци вкъщи.
Аз май се влюбих и в двамата.

https://youtu.be/hCiaqN_wLoE

Джаки ❤

# 149
  • София/Севлиево
Честити рожденници Heart
Ето и от мен опит за селфи с Рекс

Сега с малчо спят на леглото на ММ (за негов ужас,че не дава кучето да се качва горе).

Общи условия

Активация на акаунт