Любители на кучета - 109

• 26 319
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
При нас се показа слънчицеее Nature Sun With Face Изчезваме,докато не е решило пак да валии Animal Dog2

# 151
Ето я рожденничката с тортичката😁😍.. Която м/у другото изчезна за 5 секунди .. А аз я мислих цял ден и я правих 10 минути 😅😤

# 152
Много е красива Heart Eyes

# 153
Честити да са всички четирикраки празнуващи Birthday
Взаимно да се радват със стопаните си и да споделят безброй щастливи мигове  Heart

Иланг, бебето е вече голямо, на цели 6 месеца  Stuck Out Tongue Winking Eye  Grinning
Казва се Ричард.

# 154
  • под тепетата
Честити да са рождениците и техните стопани! Да са здрави и да имат много съвместни лудории Birthday

# 155
  • Пловдив
Mama Martina, каква трепереща джукичка. Heart
Merryhristowa, как строихте Тайра така мирна? Купихте ли и подарък за рд? Маса?
Елислава, Рекс-ът и той мъж вече.
esstela, нямам думи! Респект! Дано успеете да намерите Човек-а! А мацото какво ще го правите?
Maeve, Ричард скоро ще влиза в пубертета. Интересно ми е да споделите как се развива. Саското на 6 месеца вече вдигаше крак.

Днес нямам ресурса за плащане на данък. Вижте снощната снимка - същият е сега. Свит на топка и спи. Stuck Out Tongue Winking Eye
Днес водих Дон Томазо на лекар и записах час на Саското за кастрация - другата събота. Разказах за любовните му драми и лекарите казаха, че явно има твърде много тестостерон. Днес 5 минути не издържахме в клетката - и двете мадами бяха там. Наш Саско като прелетна птичка от едната върху другата. Ужас, срам и мъка. Напуснахме засрамени набързо. Отидохме в друга клетка (накратко картофената нива по Биляна) - добре, че имаме 3 клетки в близост, има избор. Две мъжки кучета имаше по на 2 години, много по-мършави от Шошо, направо не повярвах, че това може да са домашни кучовци. Обясниха, че майката била хрътка и за това било така.

# 156
  • под тепетата
Подкрепям решението ти, иланг! Стискам палци да минава и заминава на Ромео-Саско проблема. Изследвания някакви ще правите ли?
Maeve, много готино име!

# 157
  • Пловдив
Биляна, казаха ми директно да го водя. Сигурно преди това ще му пуснат някакви. В Провет-а ще го кастрираме, 200 пари ми казаха.

# 158
Биляна, казаха ми директно да го водя. Сигурно преди това ще му пуснат някакви. В Провет-а ще го кастрираме, 200 пари ми казаха.
Ейй какви са тия цени и в кой град е това.Вярно, аз кастрирах преди две години  женско куче ,ама за мъжките трябва да е по-евтино....
Честито на рождениците.Да са здрави и палави,игриви и обичани!

# 159
  • о`майна лунна нощ е
За Пловдив. Цената зависи не само от клиниката, но и от килограмите на кучето. При нас излезе около 120 лева, пак с мъжко, но 13 кг. Ако са ми дали антибиотик за после, съм го плащала допълнително над тази сума. Не помня вече.  В Провет таксуват усмивката за добър ден, но имат добри ветеринари и си позволяват да държат цени. Вероятно са близо до Иланг и за това ги е избрала. Аз също съм ползвала услугите им в тракийската клиника, но се преместих в кварталната, където ни направиха кастрацията при навършване на година и половина.

# 160
Иланг, май се повтарям ама масата няма и година от покупката, така че смяна няма да има 😅
Стои мирна, защото като викна и замръзва(знае, че вкъщи аз съм Алфата 😂) , а и е много послушна 😤.. И подаръка и е един голям кокал за утре, защото тортата и беше достатъчно калорична 🤔

# 161
Честити рожденици, много радост и усмивки да носят вкъщи Simple Smile Heart

# 162
  • Пловдив
Ходя в Провет с дон Томазо вече 10 - та година. Преди не беше толкова скъпо, а и ние не сме имали драми големи с него до тази година. Но съм много доволна от една лекарка - д-р Стоянова. Много е добра с котките и спечели доверието ми. Днес го прегледа, преслуша, памперс (пелена) ни даде, бърка му в дупето да се мъчи материал да вземе. 10 лв преглед. Е, преди това ваденето на зъби, лекарства, рентеген и т.н ми излезе над 300 лв. Но нямаш избор в такива моменти. Хората дават пари за животните и децата си. Все пак и докторите трябва да получават заплати. Разбирам го. Преди 12 години лекувахме колито от Дирофилариоза - 500 лв бяха инжекциите в квартална клиника.
Та и Саско вече водя само при нея. Разбира си от работата.

# 163
Ох,дано не ни се налага да даваме пари за болести,да са ни живи и здрави съкровищата. Иланг,ще стискам палци да мине всичко бързо и безпроблемноо! Heart

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 08:35 от Mama Martina

# 164
  • Бургас
Честито на рождениците! Да са живи, здрави и игриви!
Една дама не е прилично да се показва от най-добрата си страна, ама нали тук сме едно семейство.

Общи условия

Активация на акаунт