Любители на кучета - 109

• 26 076
  • 726
  •   1
Отговори
# 660
Ох Духче, като чета твоята история, та се сетих.. някъде в началото на осми месец бременна, с ММ и с Кари сме на разходка в гората(до Аладжа, ходим там, защото Карина все се кара с някое куче, та уж за по спокойно) и както си вървим по една пътека, на другия край на малко хълмче се появява огромно куче,
хуква към нас, лае, а след него стопанина бяга, аз естествено се паникьосвам, че нещо ще се случи на Кари, и моя мъж какво да направи, хваща я и отива зад едно дърво да я спасявал Joy, а аз с големия тумбак седя на пътечката, кучето бяга право към мен ... Е като се приближи към нас се оказа, че е малко на възраст и идва да си играе, ама като си я знаем нашата, че веднага ще се скара. Сега всеки път се смеем като ходим там Simple Smile Та явно всеки в такъв момент мисли как да спаси кучето Grinning
Даже онзи ден разказвахме тази история на детето на същото място

# 661
Моят лигльо днес за малко да скъса якето на вета. Положението се е затегнало, но още 4 дни ще е на лечение.

# 662
  • Sofia
Моята дзверка хапна от пелената/памперса,които стой до вратата. Та въпроса ми е ще й стане ли нещо или да чакам на митницата Thinking

Онази вечер си извади памука от плюшената играчка и го хапна,после го повърна. Днес излизам от банята,тя демонстративно разкъсала пелената в коридора и като ме видя,налапа като невиждала една лента,може би колко пръст дълга и я глътна. И стиска зъби,не дава да й бръкна в устата да извадя...е вече минаха 4 часа и не я повърна.
Памперса от джъмбо,от евтините 😁

# 663
  • София
Ах-ха-ха-ха, казвам ви аз, че има нещо из вселената. Де що куче изтрещя.
Margaritka_2014 и нашият Чарли късаше пелената, това защото оставаше сам, и ядеше от нея. Парченца малки или по-големи, както успееше да ги прилапа, но в крайна сметка излизаха отзад на следващия ден.
Но с плюшените играчки трябва да се внимава. Ако ги разкъсват по-добре не им давайте такива.
Гумени най-добре и то качествени.
А на хубавеца му изписаха Фамотидин за 7-8 дни, да се успокоява стомахчето преди ядене.

# 664
  • Sofia
Ах-ха-ха-ха, казвам ви аз, че има нещо из вселената. Де що куче изтрещя.
Margaritka_2014 и нашият Чарли късаше пелената, това защото оставаше сам, и ядеше от нея. Парченца малки или по-големи, както успееше да ги прилапа, но в крайна сметка излизаха отзад на следващия ден.
Но с плюшените играчки трябва да се внимава. Ако ги разкъсват по-добре не им давайте такива.
Гумени най-добре и то качествени.
А на хубавеца му изписаха Фамотидин за 7-8 дни, да се успокоява стомахчето преди ядене.
Мерси,Галски 😁
 Тя има една плюшена от както сме я взели,вече 4месеца и все с нея си играе,но явно вече й е дошло времето да се разпадне 😁
А за другото-ще чакам на изхода 😁

# 665
Маргаритка ще излезе отзад до ден-два. Ако не излезе отзад ще го повърне пак до няколко дена.

# 666
Хахаха а аз тъкмо вчера казах на мъжа ми, че искам да разхождаме с количката и Джина и че ме е страх да не ни нападне някое бездомно куче Simple Smile

# 667
Споделям интересна статия за хранене , домашно приготвено.Много лесни варианти. https://bg.alcornpets.com/1327-homemade-dog-food-prepare-n … r-pet.html  

# 668
  • тук-там
Благодаря за статията. Много ме интересува темата. Сега сме само на домашно, за да видим колко често ще произвеждат акита и с каква консистенция.

И аз искам награда, и аз ...

# 669
Много  са хубави тез  двамата . Аз не  разбирам много кое е по - полезно ,но мисля ,че и при  тях  важи правилото по - хубаво от домашната храна няма .Изисква се повече време да свариш месото  , морковче и тиквичка много обичат .Коремчетата няма да болят .

# 670
Аз  съм доволна много от храненето с гранули Acana.Готвено веднъж седмично-или консерва.Ще караме така.Но в статията има интересни предложения,и са  лесно изпълними.Още един летен спомен,от Лори.

Последна редакция: чт, 05 ное 2020, 19:26 от Roo Roo

# 671
  • тук-там
Аз до сега бях с едно ядене на Tundra и едно готвено. Сега минах само на готвено, защото много пъти имат акита и ми омръзна да ги чистя от двора.

# 672
  • Пловдив
Blonddie, добре дошли! Аз изброих само 3 кучовци и едно коте... Котето да не е в камуфлажна козина?

Всички платени данъци се оползотворяват точно по предназначение - няма корупция, отиват директно в  сърцето ми. Изи, Кари, Лори, Мокка, Нъки-ту... HeartHeartHeart

Саско прояде гранули и акото се втърди. Яде wolf of wilderness - бебешките гранули (по 300 гр.) и по 2 бебешки консерви по 800 гр. (4 закуски) на седмица пак същата марка. Творението отзад се омекотява при консервата и се чудя дали да я намаля до една на седмица (две закуски).

mtz, доволна ли си от храната Tundra? Онлайн ли я купуваше? Много и се чудих последния път, но предпочетох да си яде тази, която я яде. И съм се запасила за два месеца наред.

Саското беше много отслабнал покрай стомашните драми, но започна да се оправя. Преди две седмици беше 17,200, а вчера вече 18,000.

# 673
Споделям интересна статия за хранене , домашно приготвено.Много лесни варианти. https://bg.alcornpets.com/1327-homemade-dog-food-prepare-n … r-pet.html  
Всяка година зимата минаваме на готвено.Даже днес го започнахме единственото с което трябва да се внимава е кокалите в месото най-добре или месо без кокал,или да обезкостите месото или да го дадете сурово.

От днес тиква с ориз и допълнително сурово месо.

!Важно към готвеното е ,че трябва да се дават допълнителни добавки понеже няма как да набавим всичко необходимо на кучето.
Бандата ползва добавките на M&H Dogs outlet.

# 674
Зарежда си батериите

Общи условия

Активация на акаунт