Любители на кучета - 109

• 26 363
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Има всякакви по втораците, че и бебешки матраци съм срещала за символични жълтици, калъфките пак от там взимам, но отделно, гледам каква е материята, че на някои много се лепят космите и личат

# 196
  • sofia
На мен кучетата ми миришат на хубаво, както и конете(не циганските).
Леон впрочем не мирише, а дакелът ми миришеше точно на луканка.
Ей го с подаръка си от вчера:

# 197
Ние нямаме проблем с миризмата, дори дъхът му не мирише на нищо, но виж пък козина намирам на най - невероятни места.

Днес видях на живо едно Нъки  Heart Eyes за жалост минавах с колата  и не можах да се запозная. Поне ще знам да минавам от там по - често, току виж го засека пак.  Grinning

# 198
  • тук-там
Може да е братче - има едно, с което доста си приличат.

# 199
Нашата никога не се ежи на хора. Тя ги обича, без значение дали са деца или възрастни. Към кучета също винаги подхожда с желание за игра, освен ако не я плашат. Тогава ги заобикаля отдалеч.

# 200
Има породи, които си миришат независимо от храна, къпане и пол. Не знам Ели вашето дали е от тези, не съм се интересувала никога от породата, но дано намерите решение. Навремето, когато купих на Макс първия фурминатор имаше подарък към него спрей-шампоан без отмиване. Вършеше чудесна работа. Марката на шампоана пак е Фурминатор и съм виждала да го продават отделно. Пръскаш кучето и после разресваш или забърсваш с кърпа.
У дома не знам мирише ли. Ама не съм и питала хората, които идват. По принцип и Макс и Вивата нямат някаква специфична миризма освен ако не са се овъргаляли в някоя смрад вън. Къпането е когато се наложи. Ако са много прашни или ако са се овъргаляли в мърша хич не ме интересува преди колко време е била предната баня. 😁 Имало е случаи и през няколко дена да пада търкане с шампоан.
dan4e много е малко още кучето за да се притесняваш от проява на агресивно поведение. По скоро се е уплашила и от там еженето и лаенето. За нея всичко на вън е ново, страшно. Скоро ще свикне. Когато наближи една година тогава вече можеш да съдиш по реакциите дали се касае за доминантно или агресивно поведение, до навършването на година са си още с бебешки акъл и реакции, но трябва обучение, защото породата е с развит инстинкт да пази и съответно в един момент ще започне да не допуска непознати до хората си.

А пък днес фейса ме върна две години назад:

# 201
  • Пловдив
Еха, днес много движение в темата.
По въпроса за миризмата - нищо не може да се сравни с котешко чишку и аку на мъжки котарак според мен. Саско мирише на цветенца, в сравнение с творенията на дон Томазо. Но Шошото от 4-я месец всичко прави вън.
Животните миришат. Аз съм против всякакви химии в допълнение по козините, за да се прикрие/покрие или абсорбира естествената миризма.

Sivi, mtz, много се радвам на дружбата на домашните кучовци, които показвате. И малко завиждам тайно. mtz, Нъки изглежда много пораснал, колкото Мокка почти.
Хибискус, и аз бих полегнала в това легло.
Nelikа, пълен релакс, естествена топлина.

Шошото днес се сби с един булдог заради едната фльорца. Представете си другото куче си позволи да я помирише. После вързан продължи нашият любовник да му ръмжи. Хем ми е смешен, хем ми е притеснено. Дано след топкостригането се кротне.
До сега Саско не е бил агресивен към хора. Но определено с времето става по-резервиран. Вече не скача на всеки срещнат - пропуска двама, скача на третия. Има хора, които определено не харесва и просто се дърпа от тях.
Ето ви един тийнейджър:

# 202
  • Bарна, морето, сините вълни
Извинявам се, че изпуснах толкова много рожденици! Birthday
От сърце им желая крепко здраве, весели игри и много лакомства! Heart Kissing Heart

# 203
Добро утро на всички муцунки Simple Smile
По въпроса за лаенето и еженето - Изи не лае, не ръмжи и не се ежи на хора.
В много редки случаи може да излая, ако сме някъде в гората и се почви човек изневиделица.

# 204
Добро утро! И ние нямаме проблеми с лаене, ежене и ръмжене. Тайра като види човек, котка или куче навън и иска да отиде при него/нея.
Като отидем в кучешката клетка, тя ходи първо да поздрави хората, после играе малко с кучетата им, и пак се връща при тях 😅.. Много сме общителни!! Дано така се запази, че вет каза, че 2рата година им е повратен момент на корсотата и може коренно да се променят.. Надявам се, и се старая с възпитанието, да не я изпусна и да стане агресивна.. Хубав и слънчев ден на всички ❤️

# 205
  • тук-там
Разкажете повече за тези клетки и къде се намират в София. Благодаря ви!

# 206
  • о`майна лунна нощ е
Туиг, Хибискус, покажете ги тези големи възглавници. А калъфите с тях ли вървят, или отделно?
...

Ето я нашата. От снимката си личи, че е купувана още като беше бебе. Сега като се просне надълго и стърчат уши и крака извън нея.

Скрит текст:

Взех я точно, защото калъфката е от хавлиена материя и е с цип. Сваля се и се пере лесно. Въпрос на късмет е, но постоянно излизат по вторите употреби подобни.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 10:31 от `ТуиГ

# 207
  • София
Разкажете повече за тези клетки и къде се намират в София. Благодаря ви!
На много места направиха такива клетки, това са реално оградени места за свободна игра на кучетата с пейки за собствениците. Аз при нас знам една, срещу малкото НДК и една в Младост 4 до Бизнес парка Има и в Южния парк. Ако кажеш ти къде си, по-можем да те ориентираме.

# 208
  • София
Ние имаме гости днес. Но нещо не могат да си синхронизират игрите и малко се отказаха от усилията Simple Smile Сега лежат в мен и до мен

Това е Джей, на кумовете дребосъкът (имат и визла, но е наказан с намордник и в колата, щото ходи да яде камъни)

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 14:05 от ToniShu

# 209
  • Бургас
Туиг, ми той Швепсът си е професор още от малък!:)))

Общи условия

Активация на акаунт