Любители на Котки - Тема 150

• 28 599
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Лека нощ и от Феликс!

Исках да я снимам а тя се чудеше телефона какво е - заплаха или да не му обърне внимание.

Тук ми се ядеше торта. И аз празнувах рд тия дни. Но тортата не искаше да влезе в кутията.

# 106

Ей така спи Опал , котката на мама

# 107
  • на брега на морето
Уф, Зизу, нищо не мога да ти кажа, дано нещата е оправят с лекарства.

Честит рожден ден, Зуки!

# 108
  • Варна
Зуки, честита бъди и здрава Simple Smile
Ето ги Добревите и котка вчера:

# 109
  • София
Интересно мирише...

Първи опит "да докопам мръвка"- неуспешен.

Скрит текст:

Ще се направя на разсеян...

Миг невнимание от тяхна страна и... атакааааа 😅

Няма скука с котка у дома ❤ и те държи винаги в кондиция 😃

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 23:58 от AnyHr

# 110
# 111
ПуФла се счупва от сън, братче.
Ей тъй както спи и изрязах ноктаците, даже и не разбра. Само се премести от стола на дивана и отново заспа като заклана. Joy

# 112
  • София
Момичета, някъде споменахте за котешка тоалетна с чекмедже, което се издърпва отдолу. Имате ли отзиви - доволни ли сте, от къде се купува?

# 113
  • Варна
Огромен магазин максипет открили във Варна. Не бях виждала този бранд, че и баш дето не трябва го сложили ... В редицата на Декатлон.

# 114
Още едно смешно:

# 115
  • София
На нас довечера ни предстои смяна на тоалетната с една от разградимите WeeLitter Coffe. Страшно много хора ме наплашиха, че няма да я хареса и ще започне да прави бели, та сега и това мисля.

weelitter е супер, не знам защо са те наплашили ненужно.
В моето обкръжение е най-масово ползваната тоалетна, поради което дори и не се замислих в избора си.

# 116
Една зеленоока Мъри

# 117
  • София
На нас довечера ни предстои смяна на тоалетната с една от разградимите WeeLitter Coffe. Страшно много хора ме наплашиха, че няма да я хареса и ще започне да прави бели, та сега и това мисля.

weelitter е супер, не знам защо са те наплашили ненужно.
В моето обкръжение е най-масово ползваната тоалетна, поради което дори и не се замислих в избора си.
Определено на котките им харесва повече бентонита. Когато купувах от соевата, все гледаха да отидат в тоалетната с бентонит, макар да нямат постоянен достъп до нея. Но свикват и със соевата. Wink

Момичета, някъде споменахте за котешка тоалетна с чекмедже, което се издърпва отдолу. Имате ли отзиви - доволни ли сте, от къде се купува?
Мисля, че Ноеми купи такава. Беше дала и линк. Ако не се включи, погледни публикациите ѝ или я питай на лични. Имай предвид, че като размер нямаше избор, а определено не е за едра котка. Simple Smile

Тази нощ Киро такъв номер ми спретна! Joy Искаше да види какво има в една торба от Фантастико. Посегнах да я взема, стресна се и хукна с торба, нанизана през врата му. Такъв шум създаде, че се уплаши още повече. Другите около него също се побъркаха от страх. Всички тръгнаха да се крият, а той търчи с торбата като луд. Рижко ми събори 2 орхидеи от цветарника в стремежа си да се качи на секцията отгоре. И всичко това в два посред нощ. Мъжът ми се събуди, а сигурно и съседите. Joy

# 118
Танче, просто си представих гледката. Joy Joy Joy
Извинявай, сигурно не ти е било до смях, но така разказано и представяйки си го е много смешно. Joy

# 119
  • София
И го прави за втори път. Преди 1-2 години пак беше надянал торба на врата си.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт