Любители на Котки - Тема 150

• 28 626
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Котьо, не си мисли лоши неща, може да е моментно, да е някакъв цистит ... това са неща, които се лекуват. Душата ти е свита, но това не помага нито на теб, нито на Рафаела - тя усеща тревогата ти.
Вярвай, всичко ще бъде наред. Heart

# 286
  • Велико Търново
Котьо, всичко ще е наред!❤️

# 287
  • Между гори и планини
Котьо, как е котето?

Съботен мързел .

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 09:28 от Доня Дафина Черешова

# 288
Стискам палци, Котьо! Всичко ще бъде наред!
Чумито каква е миличка, да не повярва човек. Blush
Добре дошли на новите сладури! Влизам през половин час да се радвам на снимки. Голяма банда имаме вече!

Ето една снимчица от снощи, че сутрин е буден и активен и не мога да го хвана. След ваксината си поспа доволно количество време. Сега май пак се е очечерил. 😁

# 289
  • на брега на морето
Сутринта се изпишка обилно (вчера се напъваше след като изпишкваше мръсотиите) и урината беше прозрачна и без никакви примеси. Много по-енергична от вчера и със старото поведение. Не съм я хранила заради кръвните изследвания и е много гладна.
Като капак на всичко малката ми дъщеря е получила някаква алергична реакция, надула се и беше в "Пирогов" за инжекции и изследвания.

# 290
Сутринта се изпишка обилно (вчера се напъваше след като изпишкваше мръсотиите) и урината беше прозрачна и без никакви примеси. Много по-енергична от вчера и със старото поведение. Не съм я хранила заради кръвните изследвания и е много гладна.
Като капак на всичко малката ми дъщеря е получила някаква алергична реакция, надула се и беше в "Пирогов" за инжекции и изследвания.

Котьо, стискам палци и на двете принцеси да се оправят и всичко да е наред. Heart

# 291
  • Страната на чудесата
Котьо, стискам палци и за двете ти момичета, бързо да се оправят.
Намерих снимка на Демон с инхалатора( човешки), за всички, които се чудеха:

# 292
Котьо, и аз изпращам положителна енергия и стиснати палчета и лапички и за двете ти момиченца. Всичко ще е наред. Hug Flowers Four Leaf Clover

# 293
Стискам палци и аз, всичко ще е наред.
Не съм мигнала, нашата хуна търчеше като кон цяла вечер, шкембето е виснало, не мога да го вдигна с една ръка, 6 кила ги има, ако не и повече, някой му дава тайно храна, ще разуча кой, гледам да го раздвижвам, защото цял ден спи, ох, трудно е, мисля да му пусна изследвания, той си е едър котарак, дълъг е, ама е и дебел.

# 294
  • София
Котьо, бързо се оправят момичетата!!

Ивекс, разсмя ме Grinning Мади и тя ги е задминала шестте кила Blush , без никой да я храни тайно, аз съм човекът с манджата; и хем я ограничавам, хем не си ги дава пусти тлъстинки. Grinning За да търчи отвреме навреме, размахвам голям найлонов плик - от шушкането му пощръклява и препуска като бизон. Animal Water Buffalo

# 295
Аз съм сигурна, че тайно намазва той нещо.
Аз действам с въдичката с рибока, откача, но и го оставям да я хване и 'убие'. Joy

# 296
Мая пък най добре се раздвижва гонейки и убивайки обезкостена маслинка или парченце кренвирш/шунка. Пощръклява направо, то е дебнене, подхвърляне, гонене, леко захапване и разнасяне из целия апартамент. Joy Често изяжда "уморения" , "измъчен" , "изтормозен" и накрая "омаломощен" и "убит" улов, но понякога го зарязва или изгубва по трасето. Joy
Пп В момента тормози едно парченце вурст, а сутрешната маслинка изчезна безследно. Grinning

# 297
Успях да снимам моята таласъмка будна Grinning след като цяла нощ търча напред-назад сутринта е кротка гушанка. Днес не е кихала, май втория антибиотик е решил проблема

# 298
  • Между гори и планини
Ох, много са ми смешни черните бебета котета. Точно като таласъмчета. Моя побесняваше да бяга като стане тъмно - като кон! В началото приличаше на прилепче, с малки остри зъбки, после го наричах Грозданко, или Грозденце, Кюмюрче, Въгленче. В крайна сметка си е Чери от Чернишко. Но си знае и гальовните имена, обича да бъде цункан и гален по бузките и корема.

# 299
  • София
Хм, нашата кокона е мързелива, ако е нова играчката, може и да потича и поскача след нея. Иначе играта се състои основно в дебнене и изненадваща атака на нищо неподозиращата плячка. Grinning
Затова периодично има физ.зарядка с плика.

Общи условия

Активация на акаунт