Любители на Котки - Тема 150

• 28 592
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Някъде там

Аз предполагам не е нужно да казвам, че Шаги поглъща всичко което му се предложи. Личи му . Утре става на 5 месеца.
Не е променял навиците си. Лудува сутрин и вечер, през останалото време спи но винаги трябва да има някой около него, че сам повече от 30 минути не може. Започва един жесток "рев".
Ограничила съм храната до минимум, но пак си качва.

# 361
  • Страната на чудесата
...
-Сега с Кольо ще боядисваме терасата
Аз: Кой Кольо?
-Кольо котката.
Аз: Grinning Grinning Grinning
-Ох, исках да напиша котьо. Хайде, че имаме много работа.
...
Хм, искаш да го ползваш вместо мече (валяк) 🤔😂

# 362
  • София
Скрит текст:

Аз предполагам не е нужно да казвам, че Шаги поглъща всичко което му се предложи. Личи му . Утре става на 5 месеца.
Не е променял навиците си. Лудува сутрин и вечер, през останалото време спи но винаги трябва да има някой около него, че сам повече от 30 минути не може. Започва един жесток "рев".
Ограничила съм храната до минимум, но пак си качва.

Леле пухкав Шаги, Пухчо не му отстъпва също! Ние също мислим малко да го ограничим че изведнъж много запухкавя! И един мързел е станал... един час сутрин и един час вечер тича, през останалото време спи!

Нещо интересно, тук бяхте обсъждали за месенето, ами Пух не месеше, чак ми беше странно. Обаче изкарах сега като застудя едно пухкаво одеяло, олее, направо милина да го гледаш, меси,меси, души,мърка, милия... и съоответно започна да спи до краката ми Simple Smile

# 363
  • София
Хубав Шаги! Heart Eyes

# 364
...
Аз: Кой Кольо?
-Кольо котката.
Аз: Grinning Grinning Grinning
-Ох, исках да напиша котьо. Хайде, че имаме много работа.
...
Хм, искаш да го ползваш вместо мече (валяк) 🤔😂
Хахаха не, майка боядисва, той подскача около нея. 😂

# 365
Кольо JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Шаги:heart_eyes:
Съдомиялната сдаде багажа, идваха вкъщи, мислех че ще се скрие, а той щеше да ги изяде, единия ми вика: Момиче, ти цяло куче гледаш, много голяма котка, каква порода е? Рекох: любов. Blush Другия очевидно го беше страх от котката. Joy Та Уши замина в изгнание, но я оправиха, без нея умирам права, няма такова удобство.

# 366
  • София
Панта след Чанта се сдоби с ново име - Кольо. Да живее аутокоректа. Grinning
Из чата с майка ми, която не е на ти с технологиите като цяло:
По същия начин някой беше написал за Мъро тук във форума "Какво хубаво сребристо коре!" И започнахме да го наричаме "коре". Joy

# 367
https://www.zooplus.bg/shop/kotki/specialna_hrana_dobavki/hrana_ … z_finefood/436538

Тази храна, ако не сте пробвали да  кажа, много е вкусна има парченца скариди, мръвки, боровинка,тиква .
ММ се прибрал гладен - а аз съм отворила консервата и съм я  метнала  в буркан , не обичам да седи 800гр е! И в хладилника и ....срам ме е , но той омел на филий половината...ужас....не му казах, какво е изял, само ми вика по телефона това.. пастета  в  буркана, не го знам къв е , но пак да купя, много бил вкусен и  !!! FlushedFlushedFlushed

# 368
  • на брега на морето
Много златен, много слънчев Simple Smile

Това ми излезе в спомените във Фейса, страхотен е

# 369
  • Някъде там
Ехааа Котьо какъв разкош.
Очитеее 😲♥️

Благодаря ви за милите думички за дундьо.

Пинко това ми напомни че моята едната щерка редовно си близва от малцовата му паста. 😊 Била много вкусна.
С дълга коса до кръста е. Шегувам се с нея че има нужда.

Поне готини имена ви измисля на мацките, коректа. Че такива глупости ми е писал, после съм умирала от срам.

# 370
И на мен така, а и докато видя и редактирам сума ти народ се хили.

Та исках да напиша, в темата за муните съм споделяла как нашите, които от години живеят в Италия и ни бяха на гости опитаха любимата на майка зелена салата с рибка, а рибето беше от консервата на Топче, облизаха си пръстите, до ден днешен за мен остава загадка защо не бях сложила водораслите....

# 371
  • София
Каква прелест е Шаги Heart Eyes и с размерите на малко лъвче 😂.
И Кольо (Панта)❤ 😂
И всичките ни прекрасни муцунки тук❤

Pinko, ти ме уби 🤣🤣🤣 (ама това си е характерно за мъжОвете)

И още една прекрасна шарена муцунка ❤

За гадния редактор

Скрит текст:
Пишем си със снахичкaта по viber и приключвайки вече, получавам- "хайде, животни здрави" 😂😂😂
Милата ми, толкова се беше притеснила. Ние си го приехме както го е казала "хайде, живи и здрави"

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 22:48 от AnyHr

# 372
Joy
Добре го е написала, да са здрави добичетата.

# 373
Впечатляващ Шаги ❤

# 374
  • Sofia
Шаги красавец си. И моят беше тръгнал нагоре и се обездвижи, но му взехме другарче и нещата се нормализираха. Двамата дивеят и се гонят, играят ближат се и спят заедно. Но другарчето му е женска. Чувала съм, че две женски или двама мъжки не се траят. Ние сме добре. И двамата са кастрирани.

Общи условия

Активация на акаунт