Любители на Котки - Тема 150

• 28 521
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Стара Загора
Пак съм аз, ама... Вижте я..

# 436
  • на брега на морето
Таня, как е рижавото котенце, за което търсеше дом? Все го мисля; дали момичето е сериозно и ще го гледа добре?

# 437
  • София
Том и Пипилота много си приличат

Хаха да и като , че ли на една възраст. Пипи днес става на 5 месеца.

# 438
  • София
Том е някъде на около 6 - 7 месеца, ама тази снимка е стара, сега си е по-голям.
Реших да изчакам с кастрацията още някой и друг месец, че трима ветеринари ме наплашиха - не било хубаво за мъжка котка толкова рано Confused

# 439
Том е някъде на около 6 - 7 месеца, ама тази снимка е стара, сега си е по-голям.
Реших да изчакам с кастрацията още някой и друг месец, че трима ветеринари ме наплашиха - не било хубаво за мъжка котка толкова рано Confused
И на мен така ми казаха и вет., и човек гледал котараци.  Шарки обаче, е кастрирала Барни на 8 месеца /дано не греша/, което не е попречило да бъде един очарователно голям котарак.

# 440
  • София
На мен ми обясниха, че уретрата е възможно след кастрация да спре да расте, не на 100%, но имало такава вероятност, после запушвания ...... и ще отложа малко.

# 441
'Синчето' Joy

На заден план моя чорап. Joy

Без светкавица, че да не му нарушавам рахата,не че не усети....

# 442
  • София
На 5 месеца кастрирахме Барни (09.01.2019), и то защото не се оставих на нашите ветеринари да ми обясняват кога се кастрирало, ами почетох по-сериозно из амерканските сайтове за котки.

Голям висок котарак стана. И здрав, да чукна на дърво. И да не забравя: интелигентен.

# 443
  • София
Шарки, благодаря Grinning
Том отсега е много интелигентен, само си представям след кастрацията как ще ескалира с тази интелигентност Grinning
Ами полека лека ще записвам час. Там където искам се чакало месец, така че ще си порасне момчето.
И имам котешки косми по клавиатурата Rage

# 444
  • София
Актуално 😅

# 445
Фин го кастрирах на 7 месеца.Такива са ми плановете и за Зак.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 15:28 от red soul

# 446
Здравейте,
Моля, препоръчайте ветеринар в гр. Велико Търново за кастрация на женска котка.
Тамая е най-мекото сиво коте, родено около 1 май, доста едро за месеците си и расте с часове Simple Smile

# 447
  • Между гори и планини
Аз ходя от Елена в Ловеч. Нито ветеринарката в Горна Оряховица струва, за Търново също нищо хубаво не съм чула. В Ловеч, във Ветеринарната клиника са прекрасни доктори.

# 448
Малкото има невероятни пози.

Следя клипчетата на това коте:
https://www.facebook.com/watch/louiswildlife/
Интересно е, живее в двор с няколко приходящи лисици и таралеж май има.

# 449
И ние правим такива акробатики:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт