Любители на Котки - Тема 150

• 28 505
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
  • Велико Търново
Аз в Търново съм изключително доволна от Еклипс. Макар че в началото на лечението на Рижко ходехме там само за инжекцията в неделя, тези хора дойдоха дори в неделята на Великден заради нас. Когато пътуваха някъде, винаги се връщаха за 6ч- поели сме ангажимент казаха, това е. Втория курс целия го изкарахме там, всеки божи ден. Когато се влоши след първия курс, те ни насочиха към Войчев, бяха с нас през цялото време. Изключително отношение към животните и към нас. Те кастрираха Рижко. Препоръчвам с две ръце

# 451
Здравейте, искам да сложа ултравиолетова лампа против комари, вредят ли на котките?

# 452
  • Между гори и планини
Здравейте, искам да сложа ултравиолетова лампа против комари, вредят ли на котките?
Не. Ние също пускаме лятото.

# 453
Снощи ми хрумна нещо.Декември,ако нещо не затворят пак граници,както март,ще сме в БГ.Хазяйката пак ще гледа Зак,но тя вече има осиновена котка-около 2вугодишна женска,кастрирана.
Има ли опасност,все пак,Зак да се разгони нещо от нейната близост.Той ще бъде на 6 месеца тогава.
То,има много условности,всъщност-дали ще се понасят,Зак си е страхлив,дали Флор няма да го гони...,но и се притесних дали няма да ми се наложи да го кастрирам по-рано,за да не почне да маркира,ако се случи да се разгони

# 454
Сутринта така го заварвам, да спи...

# 455
  • Между гори и планини

Някой ме пита колко тежи Черко Пантерко. Тъкмо го изтеглих - 6 кг и 600 гр ! На мама бомбичката! И да не помислете, че е затлъстял? Приятен, мек за гушкане и другото са здрави мускули!

# 456
A на каква възраст е и кастриран ли е?

# 457
  • Страната на чудесата
Уауу, впечатляващи размери, браво. Демон е кастриран и е 4,5кг. Като глист е тънък и дълъг, а все е гладен.

# 458
  • Между гори и планини
A на каква възраст е и кастриран ли е?
На 4 години е и го кастрирахме някъде на 8 - 9м. Кастрацията не попречи на растежа му. Порасна си момчето, просто не бяха като луд из къщата, не хапе, дере. Много ми е смешен, понякога застава пред тоалетката и вирва трепереща опашка. Иска да маркира, ама няма 😂

# 459
Доня, мерси. Моя он бонбон е на 1г.и 2м. още не е кастриран ветовете ми отказат../има здр.пробл./ ама е усмърдял къщата, не се трае. Отделно вече 4ти пореден месец е разгонен и отслабна 300гр.(7кг сега е паднал на 6.7кг) ...дано е от това де , спря да яде сега на мъка , гриза малко суха ...преди се едно хиена гледах, офф дано да не е от гадната болест!

# 460
  • Между гори и планини
Мъжките не знам колко често се разгонват, но съдейки по мъжкото ни куче,май е постоянно. При женските уж е два пъти годишно, ама и те се разгонват през седмица, докато не ги оплодят.
Ние я поизтървахме нашата Точка, заради коремни травми и я кастрирахме след като се разгони. Но то много трудно се разбира кога не е, и женските излъчват миризма и се държат неадекватно. Точка я изчакахме 3 дена да не се търкаля по земята и веднага я кастрирахме.

# 461
  • София
Снощи ми хрумна нещо.Декември,ако нещо не затворят пак граници,както март,ще сме в БГ.Хазяйката пак ще гледа Зак,но тя вече има осиновена котка-около 2вугодишна женска,кастрирана.
Има ли опасност,все пак,Зак да се разгони нещо от нейната близост.Той ще бъде на 6 месеца тогава.
То,има много условности,всъщност-дали ще се понасят,Зак си е страхлив,дали Флор няма да го гони...,но и се притесних дали няма да ми се наложи да го кастрирам по-рано,за да не почне да маркира,ако се случи да се разгони
Уж разгонването е в отговор на разгонена женска. Обаче когато Наско беше разгонен преследваше кастрираната Богдана. Явно усещаше, че е женска. Не че не се опитваше и с Киро да направи нещо, но основното преследване го отнасяше Боги.

Все си мисля, че на 6 месеца е малък и все още ще търси компания за игри, а няма да мисли за такива неща. Simple Smile

Доня, да, мъжките са винаги готови, когато около тях има разгонена женска, а територията си я маркират от момента, в който съзреят полово. Но поне могат да се кастрират по всяко време, а не се чака като при женските да се успокоят.

# 462
  • София
Колко е хубав Пантерко! Blue Heart И демонстрира  прекрасна лъскава козинка!
Предишниянт ни кот също беше голямо момче. Тежеше близо 7 кг. Кастрирахме го и продължи да расте и хубавее след това. Но не стана по-любвеобилен за наше съжаление. Гушкаше се рядко и само по свое желание. Ако някой дръзне да наруши спокойствието му с лигавене, си го отнасяше.

# 463
  • Между гори и планини
Исках да ви сложа целия котешки албум от фб, но нещо не мога.
Тези от вас, които имате повече от 1 котка, имате ли любима? Аз всичките много ги обичам, но Черко е моята любов. Много умен котарак,  интелигентен, добър и кротък. Преди да го кастрираме, мислех да го подаря, детето ме спря. После прибрахме малко котенце и той така го обгрижва, да не падне от балкона, да го измие... И тогава се влюбих безнадеждно в него 🥰

# 464
  • София
Страхотен е Черко!
Дано и Страх да не стане толкова голям обаче Simple Smile Иначе много си приличат Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт