Любители на Котки - Тема 150

• 28 492
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
Да се вместя и аз с моята прекрасна сибирка.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 18:37 от AnMary

# 466
  • Някъде там
В тази тема сякаш е събран каймака на котешкото общество. От красиви по красиви. С часове мога да си ги гледам.
Какъв е лъскав Черко, разкош е.
Сибирката ♥️
И от мен едно голямо коремче..

# 467
  • София
Да се вместя и аз с моята прекрасна сибирка.
Страхотен е!
Това е любимата ми порода, като дете имах сибирец и винаги съм си мечтала отново да имам.
Даже проверявах и търсех информация откъде мога да си взема, но тъй като мъжът ми беше категорично против котка, не си взех. По стечение на обстоятелствата имаме котка сега ,но е от улицата, уж за малко и си остана за постоянно Simple Smile
Когато бях дете имахме куче - коли и котка - сибирец. Разбираха се отлично и бяха много забавни заедно. За куче не мисля, че ако си взимам ще е коли отново, не че не ми харесват, но за котка първи избор би ми бил отново сибиреца Simple Smile

# 468
  • Между гори и планини

Мале, какво котище 😳
Моя Черко е направо джудженце пред тоя пухкав разкош ❤️

# 469
Здравейте, гледах цяло лято на вилата четири котенца, котката на съседите роди и ги приютих и храних.Доста се привързахме с мъжа ми, поръчахме къщичка и ходим през ден да ги храним с консерви и гранулки.От два дни едното коте, най-едричкото го няма.Дали ще се върне или да не се надявам? Полу опитомени са, дават да ги галя, познават ме по гласа и идват дори да са в съседните дворове.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 17:04 от Stoiyana

# 470
  • София
Моят големия син (дете номер две) си взе черно-рижавееща сибирка, която е вече на 5 месеца.

Барни днес надмина себе си. Както знаете, той съкровищата ги снася на пода, на чистичко, за предпочитане на затворена врата (нали разказвах как беше съборил от мивката спрея Детол на пода, след като ние закъсняхме с почистването). Е, днес прилежно си беше завил съкровищата с тоалетна хартия, която преди това пак прилежно е скъсал от ролката (аз обикновено хващам съкровищата му с тоалетна хартия и ги изхвърлям в човешката тоалетна). Имам снимки какво заварихме, но не смея да ги постна без предварително одобрение.

# 471
Ох, не мога, този Барни. Joy
Stoiyana, дано се върне, най-често обикалят други територии, но има и много опасности, много хубава къщичка.

# 472
Vasil Vasilev 636821
Много е хубава , а сега колко е голяма и колко тежи? А кастрирана ли е? 

# 473
  • Между гори и планини

Топли снимки, парят, парят!
Събудих Черко, качен на масата на двора, върху работните якета на мъжа ми, Кети хапва салата преди вечеря, Точка кацнала на прозореца, търпеливо чака да я пусна вътре, Памук иска да ми каже нещо.

# 474
Майка ми е невероятен фотограф. 😂 Господин Панта се уморил от много работа и ожаднял. 😂

# 475
Красоти. Heart Eyes

# 476
https://photos.app.goo.gl/gJQBXsaCEjRNc5wE7
https://photos.app.goo.gl/L1D3goyfymAEV5es9

Блиц интервю с Господин Панта, ударило ме е на лиготия. 😂

# 477
Душица той, откакто писа и сега като гледам снимките си викам: Ето го и наш Кольо. HugJoy

# 478

Мале, какво котище 😳
Моя Черко е направо джудженце пред тоя пухкав разкош ❤️
Интересното е,че вси гледа да се катери на високо-например скача на хладилника,или на надстройката на гардероба.Ляга все на най-студените места,или където става течение.Никога не съм я чул да съска,издава нещо като мъх.Няколко пъти скача от четвъртия етаж,нищо й няма,то с тази огромна опашка))

# 479
  • Някъде там
Момичета някой използвал ли е тази храна ? Мъжа на приятелка вместо за кучета взел за котки 😂 и сега тя ми е предлага, но понеже не съм пробвала да питам първо тук. Пише че е за подрастващи. Какво мислите, добър ли е състава ? Шаги ще я яде със сигурност, той нищо не отказва
Скрит текст:

Състав:
брашно от пилешко месо, грах, сладки картофи, пилешка мазнина (консервирана със смесени токофероли), грахов протеин, картофен протеин, печено еленско месо (4%), пушена сьомга (4%), брашно от морска риба, калиев хлорид, минерали, сушени корени от цикория, домати, боровинки, малини, екстракт от юка шидигера.

Добавки
Хранителни добавки:
витамин A (10.000 IU/кг), витамин D3 (750 IU/кг), витамин E (150 IU/кг), таурин (0,1%), мед [като меден(II)- аминокиселинен хелат, хидрат] (1.125 мг/кг), мед [като меден (II) сулфат, пентахидрат] (1,75 мг/кг), йод [като калиев йодид] (1.782 мг/кг), манган [като аминокиселинен манганов хелат, хидрат] (2,1 мг/кг), манган [като манганов (II) оксид] (7,7 мг/кг), манган [като манганов (II) сулфат] (4,48 мг/кг), цинк [като аминокиселинен цинков хелат, хидрат) (9 мг/кг) цинк [като цинков сулфат, монохидрат] (21,3 мг/кг), селен [като натриев селенит] (0.018 мг/кг).
Сензорни добавки:
натурални аромати  Аналитични елементи суров протеин 42.0% мазнини 18.0 % сурови влакнини 3.0% сурова пепел 8.3 % влажност 10.0 % омега-3 мастни киселини 0.3 % омега-6 мастни киселини 2.8% 

Общи условия

Активация на акаунт