Любители на Котки - Тема 150

• 28 483
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Много е добра.

# 481
daviz
моята мис каприз изяде 12кг. от нея, значи е отлична

# 482
  • Някъде там
Благодаря ви. Взимам я тогава. Няма да го "бие  с тигана" мъжа и. 😀

# 483
# 484
  • София
Ехааа, каква прелест е тази сибирка! 😻
Пък аз си мисля, че имам голям кот... 😃

Ето го и мойчкият, черничкият ❤

И той обича на хладилника отгоре, на топличко (до и върху кухненските рола) , особено в този сезон.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 22:06 от AnyHr

# 485
  • Между гори и планини
Моите котки никога не са се качвали на маса, кухненски плот или хладилник. Имат катерушка, с апартамента, но рядко някой спи там. Дори и когато бяхме в апартамент. Сега си имат покрив и дървета и цяла плевня да обикалят, освен 2 декара двор и съседни пустеещи дворове. Като се приберат , искат на меко и топло - окопират или цялата трапезария пред камината - под и диван, или да по спалнята.

# 486
  • София
Фифи беше дълбоко възмутена, че я снимам и нарушавам съня й

# 487
  • Пазарджик/Лондон
Ох, много ми се иска да пробвам по-качествена храна за Белла, ама много е капризна. Сега ще гугълна дали има малки количества от Орижен да я пробваме:).

# 488
Любители на котки, моля за съвет! Преди седмица осинових коте на 2 месеца. Казаха ми, че е много уплашен и тих, но той се оказа истински дивак. Като почне да беснее, тича и скача навсякъде, скача върху нас, посяга с нокти, че и зъби. Разбирам, че е малък и за него е игра, но искам да га отуча. Вечно е гладен и все му се играе. Иначе е сладур и за тоалетна се научи от раз, обаче това дране и беснеене ми писва.

# 489
  • Между гори и планини
Любители на котки, моля за съвет! Преди седмица осинових коте на 2 месеца. Казаха ми, че е много уплашен и тих, но той се оказа истински дивак. Като почне да беснее, тича и скача навсякъде, скача върху нас, посяга с нокти, че и зъби. Разбирам, че е малък и за него е игра, но искам да га отуча. Вечно е гладен и все му се играе. Иначе е сладур и за тоалетна се научи от раз, обаче това дране и беснеене ми писва.
Значи котето е здраво. Всички малки които сме гледали са минали тая фаза да бягат като караконджули с копита посред нощ, да хапят, дерат и т.н Така се учат да ловуват. Моя Черко съсипа кожен диван... Че и под наем бяхме. Като си заминавахме от квартирата го платих.

# 490
  • София
Купете му драскалка и си играйте с него с топчета от фолио или нещо такова. Трябва да се уморява.

# 491
  • Варна
У нас така е положението:

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 21:06 от Не се сърди, човече

# 492
# 493
  • Между гори и планини
Ох, готова за мачкане 🥰

Имам розов нос, събирам всички възможни плевели и кърлежи на селото, в момента съм с възпалено око, но не могат да ме хванат и да ми го промият с чай от лайка и да го намажат с крем. Нощем драскам по чисти прозорци, да ме пуснат вътре и след 5 минути, когато човека е легнал, скачам по щорите, да ме пуснат вън . Обаче ми прощават, защото съм сладък и гальовен.

# 494

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 21:46 от Не се сърди, човече

Общи условия

Активация на акаунт