Февруарчето расте не спира, мама скоро РД парти ще планира

• 40 863
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
А супа по стената Sob

# 91
  • Down Under
Ужас 😱 при нас е син перманентен маркер на една цяла стена. Шкурене, боядисване отвори ни се ремонт 😆

# 92
Ооо, и при нас е с маркер здраво надраскано. Добре, че е в ъгъла зад вратата. Ремонт ще правя чак като поотрасне и не му идват такива творчески пориви.

# 93
  • Лайпциг / Перник / София
Ето го спасението за щети по стените, момичета. Магическа гъба за почистване.
Скрит текст:
Добре е обаче латекса да е от водоустойчивите, защото само на такъв съм пробвала и има резултат. Simple Smile

# 94
Не е за вярване една лъжица супа какво мазало може да направи.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 12:53 от stelmo

# 95
  • Велико Търново
Ох, моля ви, спрете Simple Smile
Предстои ни местене в ново жилище, а тепърва живот и здраве, малкия ще го оставям сам да прави много неща покрай бебето... Не ми се мисли какво ще откривам по стени, подове и т.н.
ММ каза преди няколко месеца " правим стените черни и няма да има следи" вкъщи все още няма следи по стените, но щорите са яко опипани от мазни пръстчета.
Драскотината на хладилника може да се пробва да се мине с маркер за авто драскотини. но първо ако с нокът се пробва и се усети грапавина, няма да стане, трябва да се полира леко и тогава с маркера. Поне моите автодраскотини така ги минава ММ.от вчера малкия си има бюро и творчески кът вкъщи, дано му задържа вниманието, защото съм като слон и ми е трудно да играя с него както преди.
Верче, дай малко инфо как си, какво става с теб? Наближава момента, в който ще спреш да се търкаляш май Simple Smile :*

# 96
  • София
Голямата точно проходи и се нанесохме в ново жилище. Никакви проблеми не е правила. Но малкатааааа, майко мила. Цели парчета липсват от стената в коридора. Онзи ден с вилица дупчеше в една друга стена. Лайсните за перваза ги прибрахме, защото ги използваше за ласо. Хванах я как си боядисва ръцете с някакви бонбони на кака й и прави отпечатъци върху стената.

# 97
Аз родих след основен и пълен ремонт на къщата.И хола ни е за основен ремонт в момента.Всичко е нарисувано,налепено с картинки и майсторено с инструментите му.Разбирайте свалил е част от латекса 🤣.Добре че не сложихме тапети 🤪.И не ми пука нека си руши.Най странното е че в нашата спалня и неговата стая не прави такива неща,само в хола се е самоограничил и в кухнята.Ще правим ремонт след някоя година.Моя приятелка ще ражда второто в началото на декември,онзи ден в магазина се видяхме,дребните не искаха да се разделят и взех нейния с нас.Карам и го после с колата,вика ако знаеш как хубаво дремнах 🤭.Така че делегирайте ги ако има на кой и си почивайте с чиста съвест 🤗.Аз с моя до последно не се спирах и не ми тежеше,но с второто как ще е не знам.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 09:16 от лещичка

# 98
Скк, ние освежихме сега преди бебето, като пребоядисахме целият апартамент с боя Duluх. Препоръчаха ми я от съседната тема (хитринките), с обещанието, че се мие и няма следи от нищо. От магазина момичето м3 даде най-високия клас - за миене с препарати Joy
Не мога да дам отзиви, надявам се да има поне малко вярно.
Но, аз вкъщи давам моливи само под надзор и то рядко. За пастели, бои и други подобни и дума не става. Бръмчи си с колите и влакчетата.

При мен въобще не остава много време, дори се чудя ще устискам ли до датата на секциото. Толкова работа има да се свърши Flushed
Помагат ми, защото ми е трудно сама. Така се бях разчистила, че после 1 седмица едва ставах от леглото Rolling Eyes

Като цяло съм активна, но определено сега ми е по-трудно от първия път. Въпреки че си вдигам баткото (16кг), а не трябва.
Мен лично много започва да ме хваща страх. Уж знаеш какво е да имаш новородено, обаче новородено и тодлър Blush

# 99
  • София
Верче, то не останало Heart.

Да, боята е много важна. При нас също е миеща се, но дупките, те са запълване. Тези дни правих сметка, че когато малката бъде в първи клас ще правим отново ремонт. Само да сме живи и здрави.

# 100
  • пловдив
Момичета и аз съм се разчистила последно време,нещо много се изморявам без да съм бременна ,представям си иначе как ще е...
Малката в петък я пуснах на ясла до обяд и от събота отново хрема и кашлица .Преди това пак заради хрема я спрях и затова тези дни отново сме вкъщи .При нас хремата и кашлицата минимум седмица се лекуват.

# 101
Не остана, М. Не е истина как лети времето.

Скк, как е положението при вас? Напрягат ли те с Ковид ситуацията? Аз сега се връщам от болницата 3 навсякъде само за това се говори, че даже ми препоръчаха да се изолираме сам сами и да не излизаме никъде.

# 102
Ние преди няколко месеца се нанесохме в ново жилище и аз давам моливи под надзор. Флумастерите са скрити в гардероба. Но вече имаме следи по стената от чук и цветни драскотини от играчки. Следите от ръце по стените ги заличавам непрекъснато. Но най-потърпевш е дивана в хола.

# 103
Синът ми беше "изолиран"  в яслата, защото му текнал лек сопол. Дано поне е имало някой с него, докато го вземем. Та прибрахме го, температурата му под 36, явно му е било студено. Погледнах гърлото, леко зачервено. Но се обадих на личната, тъй като без бележка няма връщане другата седмица. Тя като никой друг път вика да си поседи вкъщи. Та нямам против и аз да си поседи в тази ситуация, но всички яко са се напрегнали щом детето беше "изолирано" при 35.5 температура...

# 104
Алмонд, при мен става въпрос направо за всяване на паника, което не мисля е нужно на никой. Жена, в 9 месец съм, имам един куп грижи на главата, и ми идва в повече нон стоп да ми чукат на канчето за Ковид.
Отивам в болницата на тонове и вместо да си тръгна спокойна, аз си тръгвам нервна и напрегната. Идеята е да съм сама с детето, мъжът ми да не ходи на работа и той да е изолиран, да не виждаме никой, до магазина в краен случай, сещаш се че не трябва и на разходка да излизаме. Това като ми го избълва акушерката и останах с отворена уста. Докторката настоятелно ме моли да съм внимателна и да се пазя. И всичко това тръгна, защото акушерката ме видя, че лежейки докато ми правят тонове, докато съм сама в помещението съм си свалила маската, за да мога да дишам. Щото е много лесно да нося тия кг 3 да лежа 20 мин в една поза с изтръпнали крайници, та и въздух да не си поемам.
Измрънках си, извинявайте!

Общи условия

Активация на акаунт