Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 314
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 210
Варианти много за доход от имот, всичко вече става дистанционно. Не мога да си представя да съм купила имот в момент на умопомрачение, щото по писанията на Рокстар е видно колко се лашкат в двата края на финансовите си възможности през годините, та, да съм купила имот, който в настоящия момент на финансова криза би ми носил приходи и оправданието ми е, че не мога да припаря до него

# 211
  • София
Добре, представяйте си.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 17:06 от Rockstar

# 212
Роки, щом оцеляваме и даже сме щастливи, добре сме си. Да си мисли кой каквото иска. Животът е кратък, мога ли да отида някъде, не отказвам. Една баба на 73 г в парка ми каза: дрехи, п@тка и пари, не пази за старини.

# 213
  • София
Оцеляхме! Всъщност критичен ми беше само август. Сега сме ок.

# 214
Много се радвам, скъпа! Понякога си мисля, че и ядрен взрив ще издържим.

# 215
  • Пловдив
Как за какво си говорим - начи първо оперативка - 30 мин обсъждаме всичко ли сме взели и защо това ненужно нещо сме го взели, а другото нужно не сме . После 20 мин кой какво е изключил от контакта. 5 мин сверяваме сипано ли е на котките и баба има ключ, нали. После се почва същинският разговор - наскоро правени ремонти, къде са маркирали котараците, нови магазини в града/квартала и, разбира се, клюки за комшиите.

....... и забелязваш, че червилото е малиново и матово, а не гланцовото с пембения брокат. В същото време звъни свекървата и започва същинския разговор 😊🤐. Оказва се, че е наблизо, свободна и може да дойде с вас 😎. И, о, липсва приставката за вафли. No problem,  свеки носи мекици. Не, приставката за машата за вафли липсва. О, звъни комшийката, че единият котарак се изсрал на балкона и. А, в клетката в багажника е поне, гадта!  .....

Идилия.
Ти си гледала нас! 7-местна кола, багаж до покрива (и отгоре), три деца, клетка с котка и клетка с финки. Спираме на една бензиностанция да пием кафе и понеже климатика спира аз отварям багажника да не се задушат гадовете. И като наизлизаха деца и зверове един човек така съжалително ни гледаше това лято.... на мен чак смешно ми стана, аз съм си свикнала с цирка и даже го харесвам, иначе поне от животните мога да се отърва.

# 216
Котката и финкито как се погаждат извън клетките, че ми стана интересно?

# 217
  • Пловдив
Котката и финкито как се погаждат извън клетките, че ми стана интересно?
Финките са чифт и си седят в клетката винаги. Котката е котарак, особено мързелив и претенциозен какво яде.

# 218
Ясно. Моят е мързел и претенциозен на храна, но ако види птиче, се втренчва в него и почва да тиктака (буквално издава звуци тик-так).

# 219
  • София
Моята кучка обожаваше папагала. Даже тия дни тя се сети за него и ме разплака.

# 220
  • Далече, далече
Вие съвсем го обърнахте на чат.

Жената иска съвети как да разпознава богатите и тези, които биха били щедри по време на почивка.

# 221
  • Пловдив
Вие съвсем го обърнахте на чат.

Жената иска съвети как да разпознава богатите и тези, които биха били щедри по време на почивка.
Няма равенство между богат и щедър. Може да няма много, но да е щедър към нея. Може да има много и да делят сметките по почивките.

# 222
  • Пловдив
 Отговарям на въпроса от заглавието: Слушаш какви ги разправя този или тази, който/която се води богат/а. После гледаш колко харчи на практика. И то си проличава веднага. Но не зная с какво това ще помогне на авторката, защото е много по-важно не колко пари има някой, а колко е склонен да похарчи. Стиснати богаташи и щедри сиромаси има под път и над път.

# 223
Мен пък не ме интересува кой колко е богат. Съчувствам само на бедните, защото знам, какво е да нямаш.
Иначе, ако приятелка иска да идем в Гърция, мизерния хотел и солетите са ми последния проблем. Важното е да съм в Гърция на морето, аз в бг съм се наяла.

# 224
  • Пловдив
 Математиката е точна наука, но изобщо не сработва там, където повечето жени твърдят как не искат богат мъж, а в същото време дирят богат мъж.

Общи условия

Активация на акаунт