Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 318
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Скрит текст:
Аз бих се навила с колата, но само ако ми излиза в абсолютно число по-малко от билета за влака. А всъщност шансът да е по-евтино е малък, в същото време съобразяването не е по-малко, въпреки че се шири подобна заблуда.
Пред влак и шофьор, който не е мъжът ми, в краен случай баща ми, винаги избирам влак. Първа класа, разбира се, защото втора е безплатна за малки деца и поради тази причина е едно много неприятно място, освен това там  редовно се случва някой с нож да превърти и да понаръга спътниците си в купето. Във влака не доскучава - има си вагон-ресторант, тоалетна, безкрайни слънчогледови поля и любезни бабиери, които отиват на курорт и общуването с тях е сравнително приятно.
В чужда кола трябва да търпиш какво ли не - ако кара жена - хаотичното й шофиране, крясъците по другите шофьори, размахване на средни пръсти, постоянно объркване въпреки джипиеса и набиване на спирачки по завоите. Ако кара мъж - гадната и силна музика в колата, с която той особено се гордее, забрана да си качваш краката на таблото и да ядеш в колата, откази да се спира често за тоалетна и кафе и постоянни калкулации за разхода на 100 км. Колкото и да плюят по БДЖ, за мен са многократно по-добър избор от споделеното пътуване.
Като чета описанието ти на ужасното пътуване с кола, в твоя случай проблемът май не е в колата, а по-скоро в приятелите ти, които цепят стотинката на две, не се съобразяват с теб дори и за уважителна причина като ходене до тоалетна, обичат да се налагат над теб и имат лош вкус за музика (или поне много различен от твоя такъв).

А ако някой иска да си слага краката на таблото, аз също не бих се съгласил, ако бях водач, защото отговарям пряко за живота и здравето на въпросната жена, искаща да си вдига краката. Сблъсък дори и с ниска скорост в тази поза почти гарантира инвалидност или смърт.

За храна не бих ограничавал, защото зная, че моите приятели са отговорни и културни хора и не биха сторили свинщина в колата.

# 196
  • Paris, France
FF, давай рецептата за препарата! Представям си нещо като:

1. 1000мл  70%  етилов спирт
2.  20г GIT
3.    5г 1 million pour homme PR
4.    2г  мускус от монголски дзвер
5.    0.5г цибетин или вони в колата?
6.  30г  листа от индрише
7. 2 магарешки бодила, изсушени и смелени.

Всичко без GIT  и 1 000 000 се смесва и разбива. Преседява месец на тъмно. Прецежда се,добавя се GIT и 1м и е готово за употреба.

А тези, които си мажем косите с масла, вазелин,разни балсами с тюрбан ли да идваме в колата ти или мяташ кърпа на облегалката за главата😎🤩😻? Сега разбирам смисъла на бурките🤐.

Не се яде в колата, викаш. Жалко. Аз мислех да те помоля да дойдеш да ни вземеш от летището, но как ще седя без да ям 20 минути? Даже чипс и солети не може,така ли? Не се и пуши, предполагам. Чалга... в някое задръстване няма как да не се чуе  😻🤩.

А краката и в изпрани пантофи не може на таблото? В чехли? Човек не може и ноктите да си почопли като хората, значи, тюх, тюх.

Ох, ще се скъсам от хилеж.

# 197
Съгласен, Жреб.
Ако целево искаш, искате да си направите някакво "парти", и за разнообразие с влак, примерно, авантюристично и т.н., няма лошо.
На влак не съм се качвал от 20 г., никак не ми и липсва.
БДЖ вече е под всякаква критика.
Автобусните фирми също, особено междуградските.

Че личната кола е бирник, и скъпа да е във форма, е факт, дори стара да е.
Дори само, за да имаш, а не караш всеки ден (щото аз не слизам), да си седи е така, 1000-1500 лв. отиват за данъците, застраховките, винетка, ГТП, прегледи, масла, филтри, течности и др.
А какво остава, ако наистина караш, и я глезиш с мивки, скъпи горива, излизат и ремонти, и т.н.
Просто са си пари, и то не малко, това е.

Невена, страшен спам щеше да ми е отговорът, ама някак си ще се овладея.
Смях се досега. Smile
Айде сега, инцидентни случаи може, ама да не е обичайно повтарящо се действие, че после трябва да чистя, не че не обичам да ми е чисто, ама все пак. Mr. Green
Представяш си ме с гумените ръкавици, парцалчето и втривам там, търкам.
Иначе по-натам за домочадието ще си има "бебевоз" навярно, където режимът ще е "свободен", полу-кочинка, ама няма как, ще го преживея някак си. А че няма да има удоволствие от шофирането, няма.
Шегувам се и се лигавя и аз. Joy
Като каза летището, тия дни си мислех да се разходя до на Alfa предствителството да видя и разпитам за разни условия за една червена Giulia Veloce. Но няма да те "посрещам" с нея, а със сегашната. Хаха. Що да не ви взема, нямаш грижи.
Създадохме работа на бубанка и НСЧ, ще извиняват, каквото преценят, да трият.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 02:13 от FragranceFanatic

# 198
и винаги всеки ще избере удобството да не се таралянкаш с още 50 чифута в буса, мляскащи, кихащи, и да чувам на шофера чалгата.

Знаеш ли какво значи думата или си я употребяваш ей така?

# 199
  • София
Леле, ФФ изплиска легена!

# 200
3 пъти сериозно се замислям за книжка. Първия път, когато разбрах, че моя позната, в изстъпление на провинциалния си устрем, е изкарала на стари години. Втория път беше, когато един скрит долен ляв му се наложи втори път ми затвори вратата на собствения му мерцедес, понеже първия път не успя да я затвори. А я затваря той, защото колата му е по-ценна от всичко, абсолютно всичко. И двата пъти на онлайн листовките ставам бог, но се спирам, защото - за чий ми е да хабя ресурс в надпревара с идиоти?
Третия път е сега. По-скоро ще изкарам книжка и ще хвърля пари за кола, отколкото да ме возят скрити долни леви, на които не са им стигнали парите и уменията за състезателна кариера, и акъла и отношението да си хванат жена.
Бррр, тръпки ме побиха, все едно видях гнусна хлебарка на стената.

# 201
  • София
Между другото, не мога да я разбера тази обсесия на ФФ към колата. Покрай мм разбирам достатъчно от коли, имам си любимци, знам какво е лукс, какво е за ежедневието. Не бих се вманиачила толкова в кола, дори и за е 190sl 1955.

# 202
3 пъти сериозно се замислям за книжка.
Давай, подкрепям те. Аз съм от тези, които изкараха курсовете късно и се справих. Не ми е любимо занимание да карам кола, премного женственост имам у себе си и не харесвам машините, но мога и има моменти, в които се оказва важно - например в 11.30 вечерта синът ти да звънне по телефона с думите "Мамо, трябва да ме закараш в Пирогов, защото си счупих ръката". Вземи си книжка, за да имаш и избор да караш или не, докато нямаш книжка, нямаш избор. Успех от мен.

# 203
  • София
На мен за пръв път в живота наистина ми трябва книжка. Колата е долу, ключът е тука, а аз седя и тъпея. Може би януари ще се запиша на листовки.

# 204
На мен за пръв път в живота наистина ми трябва книжка. Колата е долу, ключът е тука, а аз седя и тъпея. Може би януари ще се запиша на листовки.
Давай, кой те спира?

# 205
  • София
Точно в момента - финансите.

# 206
Къщата в Гърция не носи ли приходи?

# 207
Значи си фалшиво богата,Rockstar! Joy Имаш кола,но нямаш пари!

# 208
Аз кола нямам, но когато ходя с приятелки плащам целия бензин аз.
Когато ходя с мъжа ми плащам хотела, бензина той.
Когато ходя на тийм билдинг, все се случва да е с един колега ит, той пари не ми иска. Ерген е, все ми обяснява колко пари има. Еми така е, като няма жена и деца да му ги харчат.

# 209
  • София
Аз си го признах още на 2 страница - абсолютно фалшиво богата.
Как да носи приходи, като не мога да припаря до нея?

Общи условия

Активация на акаунт