Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 348
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Раздавайте го по-умерено. Събрали сме се, за да споделяме, да черпим опит и да си прекарваме времето приятно заедно. Няма значение, че всички си имаме своите особености и различия. Това всъщност поддържа разговорите интересни. Ако всички знаехме поравно и имахме една и съща гледна точка, щяхме да мълчим.

# 241
  • София
На мен лично свободна и с пораснали деца мъж със скромни финансови възможности няма да ми е за нищо. Мерси, аз домашен любимец не искам да гледам, нито още едно дете. А с какво толкова ще ме впечатли, ще трябва аз да му плащам кафето ли? С никакъв друг потенциал няма да бъде най-вероятно, а ще гледа някоя да го храни и дундурка.

# 242
  • Пловдив
На мен лично свободна и с пораснали деца мъж със скромни финансови възможности няма да ми е за нищо. Мерси, аз домашен любимец не искам да гледам, нито още едно дете. А с какво толкова ще ме впечатли, ще трябва аз да му плащам кафето ли? С никакъв друг потенциал няма да бъде най-вероятно, а ще гледа някоя да го храни и дундурка.
Е Андариел, ами за секс, как за нищо?

# 243
На мен пък точно свободна и с пораснали деца не ми трябва чак богат мъж. Богат мъж, ти трябва за да изгледаш, осигуриш и да изучиш децата, като се освободиш от тези задължения, нямаш чак такива финансови нужди. Та аз, за да съм слаба, гледам да не ям. Солети и плодове, ме устройват напълно.

# 244
  • София
Ха, ха, идваме на фройдистката теория ли? Wink  Ами, не, мерси, предпочитам и двете. Ако на тези години нищо не е направил, няма да направи и занапред. Дори не е млад.

# 245
  • Пловдив
Ха, ха, идваме на фройдистката теория ли? Wink  Ами, не, мерси, предпочитам и двете. Ако на тези години нищо не е направил, няма да направи и занапред. Дори не е млад.
Ами може и фройдистко да е. Отгледала съм децата, постигнала съм задоволяващ ме социален стандарт и съм свободна. Един приятен мъж за секс и компания е много приятна добавка. Аз не бих се женила, но за връзка - определено да.

Да добавя - под връзка нямам предвид да живеем заедно. Ходим насам-натам, правим каквото правим и после кой от където е.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 16:21 от Янтра

# 246
  • София
И тази компания ще си я правите по студентски с препечена филийка и консерва боб ли? Ходенето насам-натам струва пари, ти ли ще плащаш? Wink А и винаги го има и другото - тези мъже вече имат история - бивши жени, деца, а това винаги има значение. А ако няма - пак има значение - какво е правил толкова години? Та, за какво говорехме? А, да, точно за фройдистката теория за скъпоценностите.

# 247
Кака ти Невена друго разправя. А тя има опит.
Познавам повече богати самотници, раздаващи се за жените и не намират желаеща за брак и дете, отколкото всякакви други.

Защо, същото казва и тя? Богати са, но това не стига за да си намерят жени. Жените искат още нещо, не само богати.

# 248
  • Пловдив
Кака ти Невена друго разправя. А тя има опит.
Познавам повече богати самотници, раздаващи се за жените и не намират желаеща за брак и дете, отколкото всякакви други.

Защо, същото казва и тя? Богати са, но това не стига за да си намерят жени. Жените искат още нещо, не само богати.
А защо няколко жени в темата все забравят, че не само жените имат изисквания към мъжете, а и обратното важи с пълна сила? Това, че някой не е обвързан с някого в даден момент, не значи непременно, че той не е харесван. Неслучайно писах по-горе, че ако един мъж не хареса някоя жена, почти изключено е той да иска да бъде с нея. И ако си забелязала, Невена писа за "богати самотници, раздаващи се за жените".

# 249
  • Пловдив
И тази компания ще си я правите по студентски с препечена филийка и консерва боб ли? Ходенето насам-натам струва пари, ти ли ще плащаш? Wink А и винаги го има и другото - тези мъже вече имат история - бивши жени, деца, а това винаги има значение. А ако няма - пак има значение - какво е правил толкова години? Та, за какво говорехме? А, да, точно за фройдистката теория за скъпоценностите.
Андариел - аз говоря от свое име. Ако ще излизаме заедно за забавления и после всеки у дома си, да, нямам проблем и аз да плащам. Вече да живеем заедно и/или брак - той трябва да има нещо зад гърба си. Това за мен са два съвсем различни типа отношения.

# 250
Ами виж сам:
Цитат
"богати самотници, раздаващи се за жените"

Тоест мераклии, ама не им се връзват.

# 251
Андариел - аз говоря от свое име. Ако ще излизаме заедно за забавления и после всеки у дома си, да, нямам проблем и аз да плащам. Вече да живеем заедно и/или брак - той трябва да има нещо зад гърба си. Това за мен са два съвсем различни типа отношения.

Според мен нереализиралите се до средна възраст мъже са доста комплексирани и не ги бива в леглото. На много и временните финансово-кариерни проблеми им влияят негативно, тъй че и за леглото да е, най-добре да е сравнително успял, поне средно ниво, и да няма кой знае какви проблеми.

# 252
  • София
Един мъж на средна възраст трябва да има пари поне по кафе и вечеря да почерпи. За собствено самочувствие, не за друго.

# 253
Значи, ако бях сама, веднага щях да пиша на Невена на лични, със съответния снимков мат'риал, за да ме презентира на тези богати самотници, раздаващи се за жените. Много важно, че били зле в леглото, то за тая работа хората са направили вибратор, със съответния размер.
Ей ама претенции, пък после сам/ сама съм. Аз като нямам претенции, никога не съм била сама.

# 254
  • Пловдив

Според мен нереализиралите се до средна възраст мъже са доста комплексирани и не ги бива в леглото. На много и временните финансово-кариерни проблеми им влияят негативно, тъй че и за леглото да е, най-добре да е сравнително успял, поне средно ниво, и да няма кой знае какви проблеми.
И ти пък Кукумицинке!!! Аз ще съм на средна възраст, той може и млад да е. Simple SmileSimple SmileSimple Smile:

Общи условия

Активация на акаунт