Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 317
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Телец.

# 271
  • Пловдив
Жребче, ти трябва да се ориентираш към млади жени на по 30 години, които искат да правят семейство и да раждат деца. По възможност да са необвързани, да нямат предишни бракове и деца от предишни връзки. Ние тук, дето си говорим и одумваме мъжете, сме лелки, вече имаме големи деца, видяли сме мъжките патологии на всякакви нива и трудно можем да бъдем изненадани. Доколкото помня, ти си свободен, значи трябва да си търсиш също свободна кандидат-булка в детеродна възраст. И, естествено, да се ожениш по любов и три дни яли, пили и се веселили. Simple Smile
Ей, аз също съм на 40, обиждам се от лелка. Набора значи да се ориентира към 30 годишни, а аз - лелка. Социално лицемерие.

# 272
  • Пловдив
От личен опит зная, че някои поддържащи се и с хубав ген жени на 40 слагат в малкия си джоб огромен брой от тези на по 20-30, така че не бързам да отписвам по показателя възраст.

# 273
Жребче, ти трябва да се ориентираш към млади жени на по 30 години, които искат да правят семейство и да раждат деца. По възможност да са необвързани, да нямат предишни бракове и деца от предишни връзки. Ние тук, дето си говорим и одумваме мъжете, сме лелки, вече имаме големи деца, видяли сме мъжките патологии на всякакви нива и трудно можем да бъдем изненадани. Доколкото помня, ти си свободен, значи трябва да си търсиш също свободна кандидат-булка в детеродна възраст. И, естествено, да се ожениш по любов и три дни яли, пили и се веселили. Simple Smile
Ей, аз също съм на 40, обиждам се от лелка. Набора значи да се ориентира към 30 годишни, а аз - лелка. Социално лицемерие.
Ти пък, то за 20 г. какви коментари имаше. Ние на по 40 г. сме направо баби, не лели. А и като се сетя, че имам набори с внуци...., но това е животът

# 274
От личен опит зная, че някои поддържащи се и с хубав ген жени на 40 слагат в малкия си джоб огромен брой от тези на по 20-30, така че не бързам да отписвам по показателя възраст.
А деца не искате ли да имате?

# 275
  • София
Еее, сега, какво социално лицемерие! Ти още ли ще раждаш? За теб нов мъж е хоби, а той трябва да се жени и деца да ражда.

Жребче, ти недей така за 40-годишните! Ако ти трябва просто връзка без ангажименти и семейство, тогава жена на 40 е ок. Обаче ако искаш деца да раждаш, ти трябва жена в диапазона 20-30.

# 276
И аз в отбора на 40-сет годишните. Израстнах емоционално с тоя форум. Какви неща съм чела тук, дето са ми скъсали сърцето.  Като знам как разсъждават хора, защото в реала са малко лицемерни, форумът ми е помогнал да преглътна бая неща.

# 277
  • Пловдив
Когато е писано, тогава. За тези неща са нужни двама взаимно привличащи се и държащи един на друг хора. Деца не се правят от зор с първия срещнат неподходящ човек, колкото да ги има като добавена отметка в бележника с житейските постижения. Мисля, че една жена с хубави гени и живееща здравословно, макар и прехвърлила 35 години, може да роди по-здраво дете, отколкото друга на 20-25 години със застоял начин на живот, която плющи кренвирши, дюнери и газирано, в добавка на алкохола и 20-те цигари дневно.

# 278
  • Пловдив
Еее, сега, какво социално лицемерие! Ти още ли ще раждаш? За теб нов мъж е хоби, а той трябва да се жени и деца да ражда.
Бу роди. И за мен не е късно.

# 279
Когато е писано, тогава. За тези неща са нужни двама взаимно привличащи се и държащи един на друг хора. Деца не се правят от зор с първия срещнат неподходящ човек, колкото да ги има като добавена отметка в бележника с житейските постижения. Мисля, че една жена с хубави гени и живееща здравословно, макар и прехвърлила 35 години, може да роди по-здраво дете, отколкото друга на 20-25 години със застоял начин на живот, която плющи кренвирши, дюнери и газирано, в добавка на алкохола и 20-те цигари дневно.
Не знам, много жени имат репродуктивни проблеми. А възрастта е важен фактор.

# 280
Няма да го огрее Жребчо с жена на 20-30. Най-много някоя отчаяна на 40+ да му се навие

# 281
  • Пловдив
Скрит текст:
Не знам, много жени имат репродуктивни проблеми. А възрастта е важен фактор.
Възпроизводителните проблеми често са следствие на нездравословен начин на живот и макар възрастта също да е фактор, много по-определящо е общото здравословно състояние на жените. Маса млади жени на по 18-30 години имат големи проблеми с гъбички, кисти, бяло течение и прочее. И почти всички от тях са върли пушачки и сръбващи алкохол и кафе (силен окислител за тялото и причинител на ракови образувания) редовно, плюс лягане след полунощ, недоспиващи си, хранещи се с вредни боклуци и нервни поради техни си причини.

Няма да го огрее Жребчо с жена на 20-30. Най-много някоя отчаяна на 40+ да му се навие
По-добре не пускай фишове за тотото. За последната година и половина бях с жени между 24 и 36 години.

# 282
Ти хубаво коментираш здравния статус на жените, но пропусна да споменеш, че на ръст 170 см си 90 кила. Иначе се похвали със свалени 10 килограма, само не спомена стартовата им точка.

# 283
Нещо май забравихте мъжкия фактор.

# 284
Какво му е на диапазона 30-40 за жена? Тамън.
По площадките с детето ми много учудено слушах по-млади жени какви борби за дете са водили. Непознато ми е, а родих на 36. Освен това моята здравенячка почти не е боледувала.

Общи условия

Активация на акаунт