Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 311
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 285
Когато е писано, тогава. За тези неща са нужни двама взаимно привличащи се и държащи един на друг хора. Деца не се правят от зор с първия срещнат неподходящ човек, колкото да ги има като добавена отметка в бележника с житейските постижения. Мисля, че една жена с хубави гени и живееща здравословно, макар и прехвърлила 35 години, може да роди по-здраво дете, отколкото друга на 20-25 години със застоял начин на живот, която плющи кренвирши, дюнери и газирано, в добавка на алкохола и 20-те цигари дневно.

Имаш грешни възгледи по въпроса. Първо, с възрастта шансът за забременяване спада рязко. Освен това нараства рискът от малформации, защото с годините се натрупват генетични "грешки" в организма.

https://www.noviteroditeli.bg/zdrave/predi-da-se-rodya/kak-vzras … za-zabremenyavane
https://www.mama24.bg/article/7234171
https://www.omed.bg/Kysna-bremennost-v-kakvi-riskove-krie-page459.html

# 286
  • Пловдив
Ти хубаво коментираш здравния статус на жените, но пропусна да споменеш, че на ръст 170 см си 90 кила. Иначе се похвали със свалени 10 килограма, само не спомена стартовата им точка.
Не само ти четеш форума, а и останалите също. Не съм бил 170 см от 8-ми клас насам. На 38 години бях 84-85 кг, на 39 години в един от дните достигнах 99,8 кг, а сега на 40 години съм 89-90 кг и с поставена цел да сваля поне до 80 кг до няколко месеца. Simple Smile

Скрит текст:
Когато е писано, тогава. За тези неща са нужни двама взаимно привличащи се и държащи един на друг хора. Деца не се правят от зор с първия срещнат неподходящ човек, колкото да ги има като добавена отметка в бележника с житейските постижения. Мисля, че една жена с хубави гени и живееща здравословно, макар и прехвърлила 35 години, може да роди по-здраво дете, отколкото друга на 20-25 години със застоял начин на живот, която плющи кренвирши, дюнери и газирано, в добавка на алкохола и 20-те цигари дневно.

Имаш грешни възгледи по въпроса. Първо, с възрастта шансът за забременяване спада рязко. Освен това нараства рискът от малформации, защото с годините се натрупват генетични "грешки" в организма.

https://www.noviteroditeli.bg/zdrave/predi-da-se-rodya/kak-vzras … za-zabremenyavane
https://www.mama24.bg/article/7234171
https://www.omed.bg/Kysna-bremennost-v-kakvi-riskove-krie-page459.html
Твърде много подценяваш значението на нездравословния живот, воден от много от младите жени. За съжаление, сред младите родилки има все по-увеличаващ се брой на майки с тежко болни деца...

# 287
  • София
От личен опит зная, че някои поддържащи се и с хубав ген жени на 40 слагат в малкия си джоб огромен брой от тези на по 20-30, така че не бързам да отписвам по показателя възраст.
А, така! Пускай четките, че пак ще хвърчи перушина. Вдигнали са ти мерника колежките съфорумки!
Simple Smile

Няма да го огрее Жребчо с жена на 20-30. Най-много някоя отчаяна на 40+ да му се навие
Така е, 40 е малко крива възраст. Мъж на 30 го търсят от 16 до 40. Таман запазен, и с опит. Мечта.
Мъж на 40, го гледат по-накриво. То и във форума колко се пише. Закъснял бил, загубен бил, никоя не го харесала, сигурно има патологии, сигурно вече не му става, сигурно е разорен, сигурно има 5 развода, беден бил, стиснат бил, солети ядял, стрес от работата имал, шефът му бил лош, мислите му били другаде, коремът бил голям, диванът бил голям.
Трябва наистина всичко да ти е от-до, включително и активността и позитивността, за да се "класираш" и "пласираш".
Примерно ако момиче е на 20, може да не иска набори, заглежда с +10г някой на 30.
Ако момиче е на 30, обаче, не ще вече +10, щото има и набори, дето са и с опит, че и с кариера, и отракани, и физически тренирани и тн. Че и даже по-младо може да загледа.

А и има го и другия момент, че дори момичето да те хареса, приятелките най-вероятно няма. И ще я дърпат най-брутално. И като се видите пак, пак те харесва, ама приятелките пак я дърпат.
Е, не винаги, но възможностите се стесняват. Тази ще ти намери кусури, онази приятелките ще я издърпат, трета няма да си неин тип, четвърта тя няма да е твой тип и от морето избор, остават единици.

# 288
  • Paris, France
Жребче, имам приятелки с кисти, бели течения, гъбички и нито една от тях не яде джънк, съжалявам. Една от приятелките ми си има гъби от дете и след антибиотик, с който и даваха и противогъбично, винаги пак лумваха гъби. Носеше памучни гащи, прани на 90°, ядеше кисели млека, без захар, не пиеше и не пушеше. Полов живот с презерватив и причиняваше гъби. Аз съм изпила тонове антибиотици, никога не съм имала гъби и не съм пила противогъбично. Сега пуша и пак нямам. И алкохол съм пила в миналото и не са се появили.

И за възрастта не си прав. Шансовете ядяща кремвирши и пиеща пушачка на 20 да роди здраво дете са по-високи от тези 35 годишна здравословно живееща да роди здраво.

Естествено, че пиене, пушене, ядене на боклуци, затлъстяване, заседнал живот също са фактори, но не колкото възрастта.  Всичко гореизброени може да се спре от раз, възрастта, ах, пуста възраст..... си върви напред.

# 289
  • София
От личен опит зная, че някои поддържащи се и с хубав ген жени на 40 слагат в малкия си джоб огромен брой от тези на по 20-30, така че не бързам да отписвам по показателя възраст.
А деца не искате ли да имате?

Това не е баш така. Какъвто ще здравословен живот да води, ако ще да пасе водорасли и да пие трийсет пъти фитлтрирана вода от девствен извор, на 35 е по-трудна работа забременяването. На 20-30 хормоните хвърчат, от въздуха направо забременяват, пък ако ще да ядат по едно кило кренвирши на ден с две бири.

Въпросните изброени неща, които изброяваш, се предават по полов път, така че все от някого са ги пипнали. Ти още малко ще искаш момиче от манастир.

Хубаво, можеш да родиш, ама дали ще ти се занимава да раждаш тепърва от нов мъж при вече отгледани деца? Каква ще е таз буйна любоФ!

# 290
Ма то брачните партньори са като жилищата (важи и за двата пола) - хубавите свършват "на зелено" Stuck Out Tongue

Имаше някога в някакъв форум една пита "Ама защо всички свестни (хубави, успели, богати, без комплекси, културни, възпитани) са заети и остават само разни дебели, плешиви неудачници и комплексари?" И отговорът "Ами защото когато ги взехме още не бяха успели и богати и ги взехме само защото са хубави, културни и възпитани".
Ние с половинката сме заедно от първи курс на университета. Взехме се без задни мисли и бяхме еднакво бедни, еднакво образовани, с еднакво социално положение, еднакъв светоглед, еднаква ценностна система и не сме и мислили за пари и не сме си правили сметки за заплати и жилища. Нито пък и сме мечтали за това, което стана после. Но сме си заедно +30 години.

# 291
и от морето избор, остават единици.
По принцип така и трябва да бъде. На младини също единици от морето само стават, но тогава човек първо не подбира толкова и второ няма много опит да види някои червени флагове.

# 292
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребче, имам приятелки с кисти, бели течения, гъбички и нито една от тях не яде джънк, съжалявам. Една от приятелките ми си има гъби от дете и след антибиотик, с който и даваха и противогъбично, винаги пак лумваха гъби. Носеше памучни гащи, прани на 90°, ядеше кисели млека, без захар, не пиеше и не пушеше. Полов живот с презерватив и причиняваше гъби. Аз съм изпила тонове антибиотици, никога не съм имала гъби и не съм пила противогъбично. Сега пуша и пак нямам. И алкохол съм пила в миналото и не са се появили.

И за възрастта не си прав. Шансовете ядяща кремвирши и пиеща пушачка на 20 да роди здраво дете са по-високи от тези 35 годишна здравословно живееща да роди здраво.

Естествено, че пиене, пушене, ядене на боклуци, затлъстяване, заседнал живот също са фактори, но не колкото възрастта.  Всичко гореизброени може да се спре от раз, възрастта, ах, пуста възраст..... си върви напред.
Пораженията над разрушеното здраве (дори и да не си личат външно все още) не се отмиват с внезапното спиране на боклукчивата храна, цигарите и алкохола. Дори и години след отказването им си носят своето вредно влияние. Възрастта си е възраст, но здравословният начин на живот е не по-малко важен.

# 293
  • София
Танграта, каквото повикало - такова се обадило. Както има очаквания за жените да са хубави, умни, възпитани, детераждащи, така и към мъжете. Ти ще си дадеш ли дъщерята за някой смотаняк на 40, дето пет лева няма в джоба си?

Жребче, остаряваш, забравил си младите години. Като се сетя ние какво правехме на по 20+, леле! Какво беше това здравословен живот? А кренвиршите бяха деликатес.

# 294
  • София
Танграта, каквото повикало - такова се обадило. Както има очаквания за жените да са хубави, умни, възпитани, детераждащи, така и към мъжете. Ти ще си дадеш ли дъщерята за някой смотаняк на 40, дето пет лева няма в джоба си?
Честно казано съм си задавал подобни въпроси.
Но защо трябва да е смотаняк. По-добре да го балансираме малко казуса.
Да кажем, че има 20 годишен смотаняк, който цял живот няма да има 5 лева в джоба си, и 40 г успял, стегнат, красив и добър мъж.
Тогава интересно какъв ще е избора.
Ти като майка кой би избрала? И да, забравих, и секса с 2я е доста по-добър.

# 295
  • Пловдив
Аз на 20 бях безсмъртна Simple Smile

Честно казано съм си задавал подобни въпроси.
Но защо трябва да е смотаняк. По-добре да го балансираме малко казуса.
Да кажем, че има 20 годишен смотаняк, който цял живот няма да има 5 лева в джоба си, и 40 г успял, стегнат, красив и добър мъж.
Този на 40 не му остава много време да е стегнат и добър в секса. Дай да не си говорим приказки от 1001 нощ. 20 годишния може и да се развие. Обаче честно казано не мисля, че евентуалната ми и хипотетична дъщеря ще ме пита за кой да се омъжи. Както и аз не съм питала майка ми. Както и синовете ми няма да ме питат.

# 296
и от морето избор, остават единици.
По принцип така и трябва да бъде. На младини също единици от морето само стават, но тогава човек първо не подбира толкова и второ няма много опит да види някои червени флагове.

Оооо, определено не, на младини изборът е от порядъци по-богат. То в университета ако няма избор къде другаде да има? Тогава първо го има твоя си университет, и второ по купони се мешате с приятели и техни приятели от други университети. Този избор не може и да се сравнява с после, като тръгнеш на работа. Тогава се  почват съвети ми тръгни на фитнес, на танци, ходи на екскурзии... Все гонене на дивото след като е изпуснато питомното.

За любовник и фън 40 годишният е супер. Ама за семейство? В секс може да е по-добър, ама тепърва няма да се подобрява, а само ще има влошаване. След 10 или 20 години как ще е? А тя на 30-40 ще е още с много хляб в себе си.

# 297
  • Пловдив

Жребче, остаряваш, забравил си младите години. Като се сетя ние какво правехме на по 20+, леле! Какво беше това здравословен живот? А кренвиршите бяха деликатес.
Възпитанието и умът са нещо, което човек САМ трябва да изисква от себе си и да развива в правилната посока, а не да чака друг да го побутва и подсеща за това. Smiley
 Хубостта - извън това, което ни е дадено по рождение като гени, също всеки може да я насочи в добра или лоша посока, чрез подбора на храни, напитки, спортуване/застояване, отсъствие или наличие на вредни пороци, режим на спане и прочее.

# 298
  • София
Всички на 20 са смотаняци без пет лева в джоба - това е част от възрастта. Обаче какъвто ще да е на 40 стегнат, си е на 40 - пак не бих се навила, защото за едно 20-годишно момиче е старец с твърде много опит и една камара патологии. Младото момче ще се очупи, ако е умно, всички на 20 са наивни и неопитни, търсят си пътя в живота. Обаче 40-годишният няма да стане по-млад във физически и психологически смисъл - той вече е бъгнат. Когато имаш връзка с някого, това не е връзка само с него, а с всички, с които той е имал връзка преди теб, а това са все багажи, които той носи и винаги има нещо, което старо се опитва да оправи в новата връзка, да разчисти стари сметки. Е, не става! Всеки с възрастовата си група и житейския си опит да си върви. Така че 20-годишният смотаняк е по-перспективен от 40-годишния чичко, дето след десет години простатата ще го алармира.

И ние се намерихме на млади години, направо ужасно млади, ама поне сме били на един акъл, какви ли не щуротии сме правили, пък взехме, че две деца отгледахме.

# 299
  • France
Жребчо, колко си висок? Аз те помня като 172 см.

Общи условия

Активация на акаунт