Чета и се кискам. Само да отбележа, че опита ми с мъже на моята възраст не е много сполучлив. На 30+ съм. В едната връзка с мой набор се чувствах, все едно ме смята за негов конкурент, а в другата все едно съм "мамче"... за флиртовете пък да не говоря. Естествено всяко правило си има изключения, но моя опит не е положителен.
Не е в мой стила да напиша, че "жена е с багаж". По-високи изисквания имат към мъжете, дори и самите жени да не са постигнали кой знае какво, но това е съвсем различно. Напротив, бих дал възможност на 35-40-годишна жена и не се прицелвам непременно в 20-годишни. 

Бас ловя, че ако сега по магичен път можете да се върнете отново на 20, хич няма да се замислите по въпроса, дори ако ви кажат "ставаш на 20, обаче нямаш и пет лева в джоба и ще страдаш дълбоко за всяко нещо в любовта".
То и сега не съм нито поумняла, нито забогатяла, само съм застаряла
Но пък повечето такива жени не се славят с високи доходи и движими и недвижими имоти (изключваме малкия процент от предимно юристки, зъболекарки, началнички на банков клон, прекупвачки на дрехи от Китай, собственички на салон за разкрасяване и други подобни), обаче в същото време изискват мъжът в тяхното положение и с равни като техните условия на развитие вече да е постигнал многократно повече от тях самите.
Ето за това идеше реч.
Препоръчани теми