Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 240
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 315
Значи, много ми е забавна темата. Stuck Out Tongue Closed Eyes Чета и се кискам. Само да отбележа, че опита ми с мъже на моята възраст не е много сполучлив. На 30+ съм. В едната връзка с мой набор се чувствах, все едно ме смята за негов конкурент, а в другата все едно съм "мамче"... за флиртовете пък да не говоря. Естествено всяко правило си има изключения, но моя опит не е положителен.
Меган Фокс ли е това на аватара ти, че не мога да се сетя за друга? Thinking
Прилича на нея.
Кискаме се, йес, това е идеята.
Не е сполучлив опитът, мхм, и при мен така засега.
Колко 30+ си? 31 или 39, има разлика. Smile
Как мъж ще те смята за "конкурент", в какъв аспект? Rolling Eyes
Какво за флиртовете? Инфантилни? Или не вербализират така, че да ги разбереш?

По темата за секса - баща ми е на 61, Лъв, като мен, продължава да лашка здраво.
Храната му е ненормална, то не са миди, гъби някакви за детоксикация, не мога като него, жив и здрав. Не съм толкова чалнат. Но пък разликата е, че 22 г. е бил пушач от 23 г. не пуши, става в 6 и плува всеки ден преди работа.
Аз не съм пушач бил никога. Гените са гени, виждам ги постоянно. Все още нямам един бял косъм, косата е гъста и здрава, зъби, кожа идеални, и не само.
Аз съм ясен. Но да не описвам.
Брат ми не можем да го стигнем, все пак е на 21, в гимназията му казваха "отнемачът на девственици".
Сега се е кротнал, намерил си принцеса на 17, живи и здрави да са. Simple Smile
Аз съм умерен, не съм бръмчалник, като него. Друг типаж.

Пак ли възрастта коментирате? Thinking
20 г. разлика е много. Сега са ми тамън 24-25-32 годишни. За по-натам не знам, не се знае, може утре да се запозная с "изключението".

Тангра, след дългия ти пост #295, по-добре да седим сами. Sweat SmileSmile

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 22:14 от FragranceFanatic

# 316
Совичке, внимавай, че си някаква нова пу... извини полуфренския ми, не е лично срещу теб, просто сега тоя смешник теб ще залива с мазен вазелин.

# 317
  • Пловдив
Совичке, внимавай, че си някаква нова пу... извини полуфренския ми, не е лично срещу теб, просто сега тоя смешник теб ще залива с мазен вазелин.
Совичката в това си мнение горе от цитата е пичка и радва с чувството си за хумор. Simple Smile

# 318
  • София
Изискванията са първо според средата и образованието, интелекта. Няма как да се вържа с мъж, който е с по-ниско образование от мен и по-глупав от мен или с професия, която  предполага по-непривлекателна среда.  Едното върви с другото. Няма и да обърна внимание на мъж, който не ми отговаря на средата, която съм имала през целия си съзнателен живот, защото и на културно ниво нещата ще са различни непреодолимо.

# 319
  • София
Хаха ... сами ...
Да оставим това на тези с голямо и отритнато его.

Едно е основното. Не гледай какво се говори или пише. Това са глупости. Всеки си пише това, което му се иска да е вярно. Единици са тези, които се стремят да са обективни. If you know what I mean. Форумът е за релакс. Тук там има полезни съвети, към изневеряващи, изневерени, недолюбени, недолюбващи, но като цяло липсва усет за цялостната картина. Затова, умната и разчитай само на себе си. Е, и на приятели може.

Изискванията са първо според средата и образованието, интелекта. Няма как да се вържа с мъж, който е с по-ниско образование от мен и по-глупав от мен или с професия, която ...
Добре де, ами те либералите както са я подкарали, ще изравняват образованието, заплащането, акъла, интелекта и професиите.
И къде ще го намериш тоя по-умен и по-образован мъж, като ще има квоти за всичко.
В доста западни компании на интервютата има афинитет, приоритет, и дори твърдо изискване да се наемат жени. В ИТ, например.
Като назначим всичките шефове жени, къде ще си търсят половинки те, след като няма да има вече шефове мъже?
Ще останат жените незадоволени?

Въпросите не са към тебе конкретно, а по-скоро към политиката ...

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 22:38 от Танграта

# 320

В духа на последните постове, на всичко съм съгласна, само да не съм на 20. Може вашият живот да е бил хубав, но аз учех 2 висши образования и работех, а на 22 г. Получих нещо като аритмия, не можех да дишам и ходих на кардиолог.
Сега на 40 г имам в пъти по хубав живот. Може и да не вярвате, ама сега имам и в пъти повече кандидати ухажори. На 40 г повечето мъже са свободни, кой се развел, кой стар ерген,  сами са и си търсят жена. На 20 ни един не беше свободен, то аз бях нон стоп и на работа и да е имало, не съм ги забелязала.

Не бях супер щастлива на 20, все си намирах някакви драми, точно затова ми се иска да можех да върна времето и да променя някои неща.
5г в гимназията с приятелките ми мечтаехме как ще се отървем от дъртите. Отидохме трите заедно на общежитие. Още първите дни те се хвърлиха по дискотеки и купони, а аз едва чаках да се махнат, за да остана сама и да рева за нашите Blush  А не бяхме далече, само на 1ч,20 мин и се прибирах през седмица. Със зор ме заведоха 2-3 пъти на дискотека и веднъж на кино. Оказах се неподозиран темерут.
Та студентството беше много тъжен период за мен, не знам защо така се получи, но много страдах за дома.

Моя приятелка, също като теб, твърди че на 38 е много по-харесвана и ухажвана отколкото на 20-25 и тя самата се харесва и обича повече. Ама тя има голямо дете, разведена е отдавна, джитка си насам-натам с една дума наслаждава се на живота.

# 321
  • София
Половинките се търсят на млади години. Не бой се, жените няма да останат незадволени - мераклии винаги има, но по-скоро мераклиите могат да останат незадоволени, защото жените няма да им вържат. Simple Smile
Ми, той, този мъж ще е вече образован, все пак ще е на 40-50. Обаче и там проблем - хваща го кризата на средната възраст и пак драми - кой съм, какъв съм, какво съм постигнал... Уф! Добре, че не си търся мъж, много тегава работа.

# 322
На 20 много искам да се върна, защото студентските години бяха страхотни. Само може ли все пак да е с днешния акъл и опит? Relaxed
Искам да променя някои нещица.

# 323
  • Пловдив
Скрит текст:
Половинките се търсят на млади години. Не бой се, жените няма да останат незадволени - мераклии винаги има, но по-скоро мераклиите могат да останат незадоволени, защото жените няма да им вържат. Simple Smile
Ми, той, този мъж ще е вече образован, все пак ще е на 40-50. Обаче и там проблем - хваща го кризата на средната възраст и пак драми - кой съм, какъв съм, какво съм постигнал... Уф! Добре, че не си търся мъж, много тегава работа.
Не съм чувал много мъже да се питат какво са постигнали, камо ли да се вайкат пред други хора. Или ти от личен опит пишеш, че са се вайкали пред теб или пред други жени? Аз, бидейки мъж, нямам сред познатите си мъже подобни неориентирани с развитието си. Simple Smile Всеки от тях знае какво иска и се старае да го прави, разчитайки на своите способности.

# 324
Жребче, хаха, ама разбира се, че с приятни и готини, забавни и усмихнати жени ще искаме да комуникираме и въобще да имаме в средата си, не нагативки и намусенячки, на които всичко им е криво. Но те са си такива и навън, не само тук анонимно. Представям си за каква невзрачност става дума в реала, гледаща напред, като кон с капаци и начумерената физиономия.
Въпросната, която мнооого отдавна не са я смазвали с натурален вазелин е неприятна още от първия миг, когато й видях ника, ама тогава беше трибуквен, кво да коментирам. Неспасяем случай. Милата, тресе се чак, ще се пръсне.
Парадоксът е, че и тя не знае защо, нещо много лично и присърце е взела всичко, чак се чудя, явно нещо й има, разтройство някакво.

Едно е основното. Не гледай какво се говори или пише. Това са глупости. Всеки си пише това, което му се иска да е вярно. Единици са тези, които се стремят да са обективни. If you know what I mean. Форумът е за релакс. Тук там има полезни съвети, към изневеряващи, изневерени, недолюбени, недолюбващи, но като цяло липсва усет за цялостната картина. Затова, умната и разчитай само на себе си. Е, и на приятели може.
Естествено. Simple Smile
Има, обаче, една разлика, че аз пиша истини, които не се харесват, което ми е ясно.
Адекватността ми е болезнена за някои, чак не могат да я асимилират, и приемат.
Но, както и да е, не е това важното.
Thanks. Така и правя. Simple Smile

За жените и възрастта - и преди съм казвал, че 33-39 е невероятна възраст за жена.
Въпросът е, че повечето не са ок, поради много причини.

Една от най-красивите жени в света за мен в момента е Gal Gadot.

Lorelada, ти си изключение, ти и още 3-5 на кръст познати около мен, без проблеми, късно раждане, здрави, щастливи, усмихнати, готини.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 23:07 от FragranceFanatic

# 325
  • София

Ти си имала късмета на млади години. Но които са поизчакали да мрат ли?

Те либералите достатъчно натискат и за все по-късните бракове.

Преди 20 години може и рано да са се взимали младите. Сега е доста голямо изключение. Масово се чака да си поживеел човек, до към 30 и.
Манталитетът се променя скоростно. Всеки 10 години виждам коренна промяна.

# 326
  • София
Скрит текст:
Не съм чувал много мъже да се питат какво са постигнали, камо ли да се вайкат пред други хора. Или ти от личен опит пишеш, че са се вайкали пред теб или пред други жени? Аз, бидейки мъж, нямам сред познатите си мъже подобни неориентирани с развитието си. Simple Smile Всеки от тях знае какво иска и се старае да го прави, разчитайки на своите способности.

Може да не си чувал, ама и жените така - никоя не чува как друга се оплаква, че остарява. Обаче това не означава, че не текат едни такива вътрешни размисли и страсти. Точно като в пубертета е. Виждаш го по постъпките колко тежко или леко го изкарват този пубертет.

Танграта, поживяването по нищо не пречи на намирането на половинка. Дори това поживяване на млади години е заедно. Колко студентски бебета са отгледани между другото. Дървото се огъва или изправя, докато е младо.

Че то и за мъжете важи същото, Фанатик - знаеш ли колко лесно се разбира какво търси един мъж като стане на 40! Едни търсят жена да ражда деца, други търсят втора майка да ги дундурка. Малко са мъжете, които са самодостатъчни, както сега е модерно да се казва.

Едит
Ето така изглежда екзистенциалната криза на един 40-50-годишен.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 23:13 от Andariel

# 327
  • Пловдив
ФФ, аз никога не съм си позволявал да обиждам жена в този форум, дори и когато в предходно мнение някоя такава се е изявила крайно грубо с изразните си средства. Мисля, че това говори пределно ясно за ценностната система и уравновесеността на всеки един член тук, както и доколко е щастлив от живота си извън форума или не. Smiley Често на такива по-скоро им изпращам усмивки, тъй като не съм черноглед и не искам да съм като тях или да слизам до тяхното равнище. Предпочитам около мен да цари свежо настроение и да общувам със забавни хора. За щастие, такива също има в изобилие тук.

Колкото до парите и темата на авторката, мисля, че преди всичко следва всеки да отговаря за собствените си решения какво да харчи и поръчва. Никой не е длъжен другиму просто ей така, "по заслуги" заради пола си или заради това, че се води приятел или познат на някого. Нито аз очаквам някой приятел да поема моите разходи, нито мой приятел би сторил същото спрямо мен. Ние сме си достатъчно разумни сами да се усещаме кое, как и защо, съответно ако има почерпки, се редуваме. Бях дал и един пример за пътуването до морето миналия месец, когато с мое приятелско семейство отидохме с колата им до Несебър и обратно, а пък аз ги почерпих на ресторант. Така сме правили с тях и през годините. А друг приятел пък веднъж сам ми предложи да ми изпрати по "Еконт" половината си заплата назаем, тъй като тогава се бях установил в работа в друг град в България и ми забавиха първата заплата. Аз също съм се притичал на помощ (не само за пари, а и за жестове и други неща) на мои приятели и определено е страхотно е да имаш такива истински хора до себе си, като общото, което ви свързва, освен заниманията и хобитата, е доверието. Едно често подценявано, но безценно нещо, на което малцина са способни.

# 328
Тия 40-сет годишните, дето аз ги познавам, търсят само секс. Деца да им раждаш или да го играеш втора майка не щат.
Не твърдя, че съм представителна извадка, ама не съм чула мъж, да страда, че няма дете. Това е приоритет на дамите.

# 329
  • Пловдив
Вчера или завчера в една друга тема писах, че познавам няколко мъже, които са безкрайно доволни от факта, че жената до тях е над 40-те и е забременяла след продължителни опити или все още не е заченала. Защо? Ами, защото за мъжете е крайно голямо удоволствие "да правят бебета" и колкото повече тези опити се проточват във времето, толкова повече тези опити им доставят удоволствие. Неслучайно най-хитрите жени си слагат спирала и точно мъжете с такива жени са най-усмихнати, защото всеки полет завършва на добре подготвена писта. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт