Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 236
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 330
Не твърдя, че съм представителна извадка, ама не съм чула мъж, да страда, че няма дете. Това е приоритет на дамите.

Мъжът не страда от липса на дете, защото деца не му липсват. Мъжът обаче иска наследник, и заради това се примирява и с детето Grinning

# 331
Andariel, концентриран върху моя си пост, и да едитвам, и добавям, за да не прескачам всеки, без малко да не видя, че нещо ми пишеш, а исках и друго да ти кажа, ама много дълго ще стане, лафите си с Танграта готино, така че много кратко ще ти отговоря - абсолютно си права, съгласен, разбирам за какво ми говориш.
Самодостатъчен съм. При мен е вродено, дори докато живеех с нашите си бях организиран във всякакъв план още от тийн. Замислих се, не се променяме, само еволюираме сякаш, "помъдряваме", трупаме опит, но с Танграта, Невена и Станцията ще кажете кое какво. Ако с нещо не съм съгласен, ще си казвам и защо, не съм стеснителен. Wink
Май имаше със Станцията днес някаква драма, че ми изтриха поста (да, беше спам, знам), но дали е прочела, разбрала, че не я адресирах нея с това "Чернилке"? А, Станция, всичко точно?

Жреби, наковалня никога не съм бил, и няма да бъда, не знам за теб.
Аз не обиждам е така за спорта, щот видиш ли ми е кеф, има разлика. Но в интерес на истината много от излиянията и не съм ги чел. Или ги трият, или съм в други теми, или излизам от форума, или просто не чета определени юзърки, което се знае, а случайно ми се "натрисат" понякога.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 23:34 от FragranceFanatic

# 332
Само такова обяснение не бях чела как мъжете се кефели на репродуктивни проблеми, защото правели повече секс...

# 333
  • France
Жребчо, понякога направо ме смайваш с липсата ти на житейски опит. Впрочем, колко точно си висок?

# 334
  • Пловдив
Само такова обяснение не бях чела как мъжете се кефели на репродуктивни проблеми, защото правели повече секс...
Не се радват на възпроизводителните проблеми, а на по-продължителните опити (някои жени дори нарочно пият хапченца за целта или са се разбрали с мъжа да не свършва твърде надълбоко, за да си се позабавляват повече време) или на жена, която си е сложила съвсем целево спирала, за да достави на мъжа по-голямо удоволствие. Питай някой мъж кога и къде му е най-гот да достига до края и ще разбереш. Simple Smile

Жребчо, понякога направо ме смайваш с липсата ти на житейски опит. Впрочем, колко точно си висок?
Колко точно? Това е лесно: 171,5 см.

# 335
  • Paris, France
Изискванията са първо според средата и образованието, интелекта. Няма как да се вържа с мъж, който е с по-ниско образование от мен и по-глупав от мен или с професия, която  предполага по-непривлекателна среда.  Едното върви с другото. Няма и да обърна внимание на мъж, който не ми отговаря на средата, която съм имала през целия си съзнателен живот, защото и на културно ниво нещата ще са различни непреодолимо.

Ти не, но си се оженила млада. На запад като прехвърлят 35г масово раждат от безработни, спасители, камилари, тсксиджии, екскурзоводи, които са срещнали на някаква екскурзия или на улицата. Гореспоменатите са млади и здрави. Вече виждам и дърти арабки с младоци. Преди 10г не беше разпространено при тях.

Имам колежки от унито с 5 цифрена месечни заплати, чиито мъже не работят, а гледат детето. После, като порасне детето му бият шута и следващия . Масово е тук.

кристина, някои мъже страдат много от липсата на дете, но са възпитани да не го показват. Ако жена каже, че не може да има дете е горката, а ако това го каже мъж е мухъл, не нацелва правилната дупка, дефектен, обратен. Инстинктивно свързваме мъжкото безплодие с мекота и немъжественост. Навсякъде, където съм живяла безплоден = импотентен. Много се и самоубиват.
A recent statistic suggests that around 42 per cent of all those with infertility issues have considered suicide - 42% от тези мъже са мислили за самоубийство.

https://www.google.com/amp/s/inews.co.uk/news/health/male-infert … nsifies-83350/amp

Имах такъв колега. Като кажеше, че мисли да се самоубие му се казваше да си намери друг педераст за връзка и така няма да си личи, че е калпав. Самоуби се. Никой не забеляза.

# 336
Свъшване по-надълбоко ли? Джизъс Крайст. Ти знаеш ли какъв е шансът жена на 40+ да забременее? А провери ли какво е овулация, или още вярваш, че на 38 се забременява след един месец секс всеки ден по 4 пъти... Да не си девствен?

# 337
Невена, аз се хиля, ама вярно е, че нямам психическите проблеми и обременености на масовия западняк.
И като сложим, че не плащам данъка мнение и шушукане, и ептем съм станал някакъв киборг. Joy
Викаш раждат от случкари, за да бъдат "спасени". Smile

# 338
  • Paris, France
Ти знаеш ли какъв е шансът жена на 40+ да забременее?

Не е голям и колкото е по-стар забременителят, толкова е по-нисък шанса. На всякаква възраст 25-30 годишният ще оплодят жената доста по-бързо от някой на 40-45г, особено ако тя е на 30-35+.

В клиниките и болниците не приемат мъже за донорство на оплодителен материал след 40г. Границата е 40г понеже няма достатъчно кандидати, идеално е 35г.

Жребче, дъждобраните не са само срещу забременяване.

# 339
Той човекът идея си няма от тези неща, ама и как ги измисля - многото доволни мъже, защото 40-годишната им жена не можела да зачене, но пък правели секс (ура!), после пък някакви писти(?!), спирали, дълбоко и плитко свършване, какво ли още ще науча, замаях се. Grinning

# 340
  • Пловдив
Невена, най-основното нещо между мъж и жена е не само да си имат доверие един на друг, а и да си го осигурят с действия и отговорност от своя страна. Simple Smile Тогава няма нужда от помощни средства.

Западняците не зная какъв пример могат да са при българските условия, предвид това, че мъжете в България са с много по-различен начин на мислене и не се сдухват като тях за щяло и нещяло, нито имат чувство за малоценност, слаба психика и склонност към самоубийство като тази, която ти описа за мъжете там (може би имаш предвид Франция?).

# 341
Измествате темата към болните хора,(с репродуктивни проблеми,суицидни намерения и т.н.) Болните хора мен не ме интересуват. Говорим за здравите и нормални хора.

Като западняците са толкова сбъркани,защо правят толкова смешни до припадък комедии? И обратно - защо няма нито една българска комедия на която човек да се смее от сърце?

# 342
  • Paris, France
Жребче, и с какво доверието ще предпази колосаните ми чаршафи от оцапване? А да се промивам по нощите, не, мерси.

Англия държавите имах предвид. Франсетата не си падат по деца и са бохеми.

Като западняците са толкова сбъркани,защо правят толкова смешни до припадък комедии? И обратно - защо няма нито една българска комедия на която човек да се смее от сърце?

Не са сбъркани, а са индивидуалисти. Аз с българи се сдухвам и изпадам в депресия, от която за да изляза ми трябват 2 месеца с някакви по-весели.

А това за тъпите американци и сдуханите западняци за мене е мит. Живея си щастливо сред сдухани от 30+ години и нямам намерение да си променям средата.

Жребчето е бил във Финландия, а северните наистина са особени. Испания и Франция, даже Англия са друга бира.

# 343
  • София
Не твърдя, че съм представителна извадка, ама не съм чула мъж, да страда, че няма дете. Това е приоритет на дамите.

Мъжът не страда от липса на дете, защото деца не му липсват. Мъжът обаче иска наследник, и заради това се примирява и с детето Grinning
И все пак, една скоба. Не само материален наследник, но и духовен. Да го възпита, да му предаде опита си, мирогледа си, ценностите си. А материалното е за да му служи за предходните, да е по-ефективен. Също включваме и социалния опит.

# 344
  • Пловдив
Невена, душът си е задължѐ след полета. Това, че след изморителен полет може блажено да се унесете в дрямка, по-скоро е изключение от общото правило.

За финландците мога да кажа доста добри думи. Там материализъм почти липса в отношенията при повечето двойки. Заможните хора са доста земни и почти винаги се обличат като редови хора, а карат и съвсем обикновени коли. Не парадират с богатството си. А тези, коото нямат, не изпитват нуждата да се правят на тежкари със скъпи телефони или коли, които едва изплащат (за разлика от много български тежкарчета с 20-годишни БМВ-та пета употреба, нямащи стотинки за друго). Възпитават ги от малки да са с равни права и отговорности, без признак по пол. Съответно и са доста щедри към приятелите си, но като цяло трудно допускат някого до себе си. Но веднъж спечелиш ли уважението и доверието им, се откриват напълно пред теб и са страхотни като отношение. Обаче имат една криворазбрана общонародна черта - почти никога не казват нищо отрицателно за някого, дори и да са ядосани или недоволни от него, или ако някой ги пита как му стои дадена дреха и му казват, че е добре, дори и да не мислят така. Не, че лъжат по гадния начин, но за дребни неща по заобиколен начин казват някоя "благородна лъжа", колкото да отбият номера и да не нанесат обида на някого. Като общуващ с финландци на английски език, неведнъж са ми казвали, че дори и шеговито казано, там не приемат добре, когато някой каже "No problem". Самата дума "problem" им звучи кофти, затова са ме съветвали вместо това да казвам "It's fine", защото "fine" звучало положително. Smiley Подобно нещо е и дори като гледате някой филм и ако някой актьор е въздебел, не му казват "the fat guy", ами "the juisy guy", защото "сочно" звучало по-добре от "дебело". И някакви подобни дреболии, които обаче за тях са много важни, за да няма обида към никого; дори и да е герой от филм. Smile
 И ако не си близък приятел с някого, мълчат като риби и това е може би най-огромната разлика спрямо българите, които могат да заговорят без проблем всеки тук - я да питат колко е часът, я за огънче или нещо друго.

Тамошните жени обаче са скрити лимонки. Както сте се събрали някаква групичка от 6-10 човека да гледате филм-два по "Netflix" вечер с пица и алкохол (жените им пият като за двама казаци), по средата на филма или след това жените имат навика да казват, че са уморени и искат гушкане уж докато заспят. И се почват едни гушкания, целувки и изпълнения, сякаш са вече двойки с дадения мъж, когото виждат за пръв или втори път. Там жените са особено настоятелни за подобни неща - както българските мъже искат да вкарат пияната жена в леглото по време на купон. Там е обратното. Един пич, също българин, но с развод зад гърба си и с дете, каза, че иска там да живее за постоянно дори и само заради това. Smiley Иначе си бачка сезонно там, но взе да му харесва. Виж тук след 1:35 минута - ей така са много от младичките финландки. На няколко пъти ми се е налагало да се пазя от такива по-настоятелни госпожици. Както са били преди това някакви кротки и недостъпни, след това стават хищници на лов.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 00:47 от Жребчe

Общи условия

Активация на акаунт