Чета и се кискам. Само да отбележа, че опита ми с мъже на моята възраст не е много сполучлив. На 30+ съм. В едната връзка с мой набор се чувствах, все едно ме смята за негов конкурент, а в другата все едно съм "мамче"... за флиртовете пък да не говоря. Естествено всяко правило си има изключения, но моя опит не е положителен.
Прилича на нея.
Кискаме се, йес, това е идеята.
Не е сполучлив опитът, мхм, и при мен така засега.
Колко 30+ си? 31 или 39, има разлика.

Как мъж ще те смята за "конкурент", в какъв аспект?

Какво за флиртовете? Инфантилни? Или не вербализират така, че да ги разбереш?
По темата за секса - баща ми е на 61, Лъв, като мен, продължава да лашка здраво.
Храната му е ненормална, то не са миди, гъби някакви за детоксикация, не мога като него, жив и здрав. Не съм толкова чалнат. Но пък разликата е, че 22 г. е бил пушач от 23 г. не пуши, става в 6 и плува всеки ден преди работа.
Аз не съм пушач бил никога. Гените са гени, виждам ги постоянно. Все още нямам един бял косъм, косата е гъста и здрава, зъби, кожа идеални, и не само.
Аз съм ясен. Но да не описвам.
Брат ми не можем да го стигнем, все пак е на 21, в гимназията му казваха "отнемачът на девственици".
Сега се е кротнал, намерил си принцеса на 17, живи и здрави да са.

Аз съм умерен, не съм бръмчалник, като него. Друг типаж.
Пак ли възрастта коментирате?

20 г. разлика е много. Сега са ми тамън 24-25-32 годишни. За по-натам не знам, не се знае, може утре да се запозная с "изключението".
Тангра, след дългия ти пост #295, по-добре да седим сами.

А не бяхме далече, само на 1ч,20 мин и се прибирах през седмица. Със зор ме заведоха 2-3 пъти на дискотека и веднъж на кино. Оказах се неподозиран темерут.

Често на такива по-скоро им изпращам усмивки, тъй като не съм черноглед и не искам да съм като тях или да слизам до тяхното равнище. Предпочитам около мен да цари свежо настроение и да общувам със забавни хора. За щастие, такива също има в изобилие тук.