Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 232
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 345
  • Paris, France
Жребче, ако жената е с диафрагма или шапка душовете са противопоказани. Държи се поне 6 часа без душ. Така беше преди 30 години, де, сега може да са подобрени. Презерватив отделно, разбира се.

Скандинавските мъже са много пасивни и може би затова жените им са активни. Руснаците са подобни.

А защо се мъчиш с българки като имаш достъп до по-лесни жени?

Винаги съм се чудела защо българите възхваляваха англичанките, уж ги предпочитаха, а накрая се женеха за българка.

Много българи казваха, че харесват рускини и полякини и училите там наистина се връщаха женени с такива, а на запад уж ги харесват, а след 3 дена гледам полякинята с друг и се разсъхнала работата.

Тебе явно те влекат северни жени и си пасивен. Няма да си щастлив с българка.

# 346
  • Пловдив
Скрит текст:
Жребче, ако жената е с диафрагма или шапка душовете са противопоказани. Държи се поне 6 часа без душ. Така беше преди 30 години, де, сега може да са подобрени. Презерватив отделно, разбира се.

Скандинавските мъже са много пасивни и може би затова жените им са активни. Руснаците са подобни.

А защо се мъчиш с българки като имаш достъп до по-лесни жени?

Винаги съм се чудела защо българите възхваляваха англичанките, уж ги предпочитаха, а накрая се женеха за българка.

Много българи казваха, че харесват рускини и полякини и училите там наистина се връщаха женени с такива, а на запад уж ги харесват, а след 3 дена гледам полякинята с друг и се разсъхнала работата.

Тебе явно те влекат северни жени и си пасивен. Няма да си щастлив с българка.
За да напиша, че ми се е налагало да се пазя от севернячки, значи определено не си познала в предпоследното си изречение горе. Simple Smile  
 А и "достъп до по-лесни жени" не ми е по вкуса, нито ми е цел. Една жена не е просто 2 без 10. Това  все пак е човешко същество - с ум, нрав, усещания, с желание за обич и разбиране, и прочее. За мен от българката няма по-добра жена.

За скандинавците го има и онзи неприятен момент, че там се счита за голямо и нежелано навлизане в личното пространство, дори и само да заговориш някоя непозната жена на улицата с цел да питаш колко е часът. Но зависи и от кое поколение са, де. Ако са все още ученици или студенти, са по-отворени към това. Но тези на по 30-50 години са по-дръпнати и странни. Затова мъжете обикновено изчакват жената да действа и недвусмислено да покаже, че иска отношения. Абсурд е някой там да похвали жена, че има много готина дреха или нещо подобно, освен ако не са много близки приятели. Там като цяло не се хвалят едни-други и е табу да се обсъжда външният вид на когото и да било. Всеки си гледа в собствената паничка. Даже и много от съседите не се поздравяват, макар да живеят на два метра разстояние. Мълчат си или в краен случай си кимат или са само на "- Здравей! - Здрасти!".
 Иначе жените канят на срещи, без да се замислят. И който кани, той плаща сметката, без да има разлика мъж ли е, жена ли е. Феминизъм до дупка. Жените много държат да се показват "силни" и "можещи" като мъжете, включително и плащащи като тях. За 6 години там нито веднъж не ми се е наложило аз да платя сметка на жена, защото все мен са ме канели. Отказват и казват, че ще е обида, ако не платят те, щом са поканили. Ако обаче са вече във връзка и не са женени, обикновено двойките си плащат всеки за себе си - кой каквото е хапнал и пийнал, или веднъж единият черпи, а следващия път - другият.

# 347
  • София
И що не се ожени там, хем хубави, хем делово подхождат към нещата, хем плащат! А накрая - нашенка от село.
Виж сега, няма какво да умуваш повече - нали всичко си имаш, какво чакаш? Ей, ама накрая ние тук ли да те сватосваме, голям мъж! Simple Smile Малко като Бай Тошо навремето - "И детски градини ще ви построим!" - Ама, ние нямаме деца!" - "И деца ще ви направим!"

От две седмици съм се зарибила по Женени за 90 дни на ТЛС. Мислех го за някакво предаване от типа "харесайте си рокля, направете си красива сватба", а то било по-интересно - всички там все търсят любовта, да се женят, и все за чужденци. Какви ли не ги приказват като мотиви.

# 348
  • София
О, Анди, те сега дават стари сезони. Ама нищо, ти не ги знаеш и са ти интересни. Много е поучително за човешките отношения!
А какви свекърви има...
Извинете за оффа.

# 349
Говорейки за севернячки, на Кими Райконен ме кефи жена му - Минту Mr. Green
Пирончо, полезно инфо за Скандинавието.
Много забавно беше видеото от другата тема. Smile

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 08:58 от FragranceFanatic

# 350
Като давате примери, колкото и нелепи да са, гледайте поне да са написани коректно "juicy", друг е въпросът, че сочен за мъж звучи почти толко анти, колкото полетите, пистите и дълбокото свършване

# 351
  • Обран бостан ;)
Фалшифо богатите, фалшиво умните и фалшиво красивите се разпознават след като прекараш известно време с тях.

Симптоми все пак има:

Уж богатите говорят непрекъсанто за пари и покупки.

Уж красивите сами си правят комплименти.

Уж умните са компетентни по всички въпроси.

Накратко е това.

# 352
  • София
А фалшиво трениращите все говорят как щяли да ходят на фитнес, ходили на фитнес. А не им личи.
Фалшиво работещите пък все обясняват колко работили, и как на работата всички са мързеливи глупаци.
За фалшиво вървежните няма да споменаваме Simple Smile

# 353
Абе аз две деца съм родила, но не съм наясно с плиткото свършване и дълбокото свършване. Бихте ли разяснили тоя въпрос, че ме гложди от вчера...

# 354
А фалшиво трениращите все говорят как щяли да ходят на фитнес, ходили на фитнес. А не им личи.
Фалшиво работещите пък все обясняват колко работили, и как на работата всички са мързеливи глупаци.

На фитнес не се ходи само за ваене на мускули и не е нужно "да си личи", че някой да му признае ходенето. Това го казвам като човек, работил дълго време във фитнес. Много хора идват по-скоро за разтуха след дългия работен ден, за тонус или за кеф. Не спазват хранителни режими, не правят силови тренировки, някои дори не доближават уред, различен от кардио машините, но са били редовни с години.

# 355
Абе аз две деца съм родила, но не съм наясно с плиткото свършване и дълбокото свършване. Бихте ли разяснили тоя въпрос, че ме гложди от вчера...

Уау и аз чакам с нетърпение разясненият по този въпрос. Баси, мислих че вече няма какво да ме изненада, ама явно съм грешал Simple Smile

# 356
  • София
Толкова му е тънък, че влиза направо в цервикса!

# 357
  • София

На фитнес не се ходи само за ваене на мускули и не е нужно "да си личи", че някой да му признае ходенето. Това го казвам като човек, работил дълго време във фитнес. Много хора идват по-скоро за разтуха след дългия работен ден, за тонус или за кеф. Не спазват хранителни режими, не правят силови тренировки, някои дори не доближават уред, различен от кардио машините, но са били редовни с години.
Изобщо не съм имал предвид обемни мускули.
То и с кардио ако се занимаваш "редовно с години" ще има видим ефект. Освен ако не си отишъл на приказки.
А и никъде не съм казвал, че не стъпват във фитнеса. Казах, че не им личи.

# 358
А, аз казах, че не е нужно да си личи. И не, няма да има видим ефект само от кардио, било то и с години, ако хранителния ти режим не съответства на тренировките. В най-добрия случай ще си поддържаш теглото от преди, защото, това което изразходиш на уредите ще си го компенсираш с първото ядене след като се прибереш.  Наясно си как действа калорийният дефицит и до какво води липсата му, както и че за поддържане на тяло превес взима храната, не прекараното време във фитнеса.

# 359
  • Пловдив
И що не се ожени там, хем хубави, хем делово подхождат към нещата, хем плащат! А накрая - нашенка от село.
Виж сега, няма какво да умуваш повече - нали всичко си имаш, какво чакаш? Ей, ама накрая ние тук ли да те сватосваме, голям мъж! Simple Smile Малко като Бай Тошо навремето - "И детски градини ще ви построим!" - Ама, ние нямаме деца!" - "И деца ще ви направим!"

От две седмици съм се зарибила по Женени за 90 дни на ТЛС. Мислех го за някакво предаване от типа "харесайте си рокля, направете си красива сватба", а то било по-интересно - всички там все търсят любовта, да се женят, и все за чужденци. Какви ли не ги приказват като мотиви.
За мен от българката няма по-добра жена.
Писал съм го неведнъж и в други теми. Ако желаеш, потърси и се увери лично. Smiley Българката е огън, който може и да вилнее бурно, и да тлее нежно, но скука няма с нея.

А финландките са скучни (грам драма няма при тях) и са хубави само като млади. Вярно, с изписани личица, но почакай да видиш на какво заприличват на 35-40 години. Там кучешкият студ не прощава на кожата, както и липсата на Слънце в повечето месеци. А и от малки спортуват хокей (дори и момичетата), тичат по много, колоездят. Всичко това в повечето случаи прави краката им по мъжки мускулести и обратното на женствени.

Общи условия

Активация на акаунт