Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 253
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 390
  • France
Да, това за зъбите е добра идея. Добре подредените зъби са една добра визитка.

Скрит текст:
Не съм съгласна, че във Франция са безплатни зъболекарските услуги. Освен може би за социално слабите. Едно избелване ми струва 500 евро, а един имплант - повече от 1000. Като се има предвид, че съм с застраховката на ММ, който е от специалните режими и тяхната митюел е една от най добрите в страната

# 391
  • Пловдив
Моите зъби са много здрави, но стават черни и това от ученичка. Спирала съм кафе, цигари, моркови шафран и пак.  Кариеси нямах. Треперя преди да ида на зъболекар и ми се гади след чистене с ултразвук. Безплатно ми е, но гледам да ходя по-рядко.
Невена, провери дали във Франция можеш да намериш ето тази течност за уста от снимката долу. Най-вече дясното. Избелва зъбите още след първото задържане в устата за около 2-3 минути, а след второто такова ще имаш видимо по-искрящи зъби спрямо преди това. Буквално след първите 15 секунди маха всякакви полепи по зъбите и от междузъбното пространство. Ако си на работа или след ресторант, където нямаш възможност да измиеш зъбите си дълго време, е много подходящо да си носиш някакво малко шишенце с тази течност за уста в женската чанта.

Скрит текст:

# 392
  • Paris, France
Жребче, коя течност? Пробвала съм една и наистина ги маха, но е киселина. Да не е кислородна вода? Моите са много дебели и почват да се появяват веднага след изчистване. Имам алкална слюнка според зъболекаря, но не препоръчва кисело, че разяждало емайл.

Гледам зъби, но искам да са естествено здрави.

О, боже !

На харизан жребец зъбите не се гледат. Trollface ( "жр" го слагам за благозвучие)Trollface

Гледат се и още как. Нали ще трябва да го храня, поя и да.му плащам конюшня и ветеринар. Е, ако ще правя наденици Или суджуци 🤩 няма значение.

# 393
  • Пловдив
 "Listerine Nightly reset", който показах на снимката две мнения по-горе.

# 394
Холивудската усмивка е някакъв наложен стандарт в САЩ. Ако се гледат американски топ спортисти, политици, артисти (такива дето все ги показват), до един са с тунинговани усмивки. Сред европейските им аналози обаче много често се срещат естествени зъби. Да здрави, оправени и поддържани, но с естествените си форма и вид. Това е израз не толкова на пари, колкото на обществена нагласа и норма. Много тунинговани хайлайф мадами изглеждат като застинали кукли, ама ако нямат пластични операции ще ги одумат. Пък ей на, британското кралско семейство не си прави пластични операции. Пари ли нямат или стил? Аз също не бих си сложила изкуствена перфектно бяла усмивка, ми тя крещи "не ме е създала природата".

# 395
Жребче, тези води за уста с какво са по-добри от другите марки?
Не се заяждам, просто ми е любопитно.

# 396
Ако наистина не ми се наложи по съвсем обективна причина, нивгиш не бих отишла на никаква интервенция - ни на уста, ни по тялото.
Един имплант имам - ми понеже ми се наложи, стана гаф, един инструмент ми се счупи в канала на зъба и за няколко години корозира. Наложи се да го извадим, а зъбът е дъвкателен, важен - сложих имплант. Не се вижда, обаче ми трябва, за да ям качествено.Grin А яденето си е важно, няма шега!
Определено е въпрос на виждания и приоритети.

# 397
  • Пловдив
Силвестър Сталоун е хем богат, хем си направи изкуствените зъби в България преди няколко години. Показаха интервю със зъбния техник, който е направил новата му усмивка в един епизод на предаването "Предай нататък" с Наталия Симеонова, когато помагаха на някакво момче с умствена изостаналост, мечтаещо да изработва зъбни присадки и да бъде стажант в онази зъбна лаборатория.

Скрит текст:
Жребче, тези води за уста с какво са по-добри от другите марки?
Не се заяждам, просто ми е любопитно.
Изпробвай я лично и ще установиш за себе си как ти се отразява в сравнение с другите марки. Аз използвам открай време "Listerine Advanced white", но наскоро реших да пробвам и новия им модел "Listerine Nightly reset" и той всъщност поддържа устната кухина свежа доста повече време, а и избелването сякаш е по-силно спрямо първия модел. "Listerine Nightly reset" минерализира зъбите и това действие се усеща дори часове след употреба. Изуми ме колко бързо премахва всякакви полепи по зъбите.

# 398
Не са ми много хубави зъбите, нямам кариеси, но някои са умъртвени с коронки, други не. Само да върна ипотеката и ще си оправя зъбите и всички ще са еднакви като на Силвестър Сталоун.

# 399
Сталоун е убил с един куршум два заека - хем много по-евтин "ремонт", хем полезно е убил времето, докато има прозорци в снимките. Но не е дошъл тук на зъболекар Simple Smile
Иначе нашите топ клиники не отстъпват на американските. Може и по-добър специалист от неговия да е намерил.

# 400
Определено си имаме и ние страхотни специалисти в имплантологията и лицево-челюстната хирургия.

# 401
  • Пловдив
Сталоун е убил с един куршум два заека - хем много по-евтин "ремонт", хем полезно е убил времето, докато има прозорци в снимките. Но не е дошъл тук на зъболекар Simple Smile
Иначе нашите топ клиники не отстъпват на американските. Може и по-добър специалист от неговия да е намерил.
Не мога да намеря точния епизод, където разказваха за Силвестър Сталоун, както и не помня дали този беше зъболекарят или друг, но беше някакъв съседен епизод на ето този:
Скрит текст:

Всъщност го намерих. Ето това е. След 14:33 минута:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 16:38 от Жребчe

# 402
Жребче, благодаря за твоя отзив за тази марка Листерин. Ще я имам предвид, като купувам нова вода за уста.

# 403
  • Пловдив
Жребче, благодаря за твоя отзив за тази марка Листерин. Ще я имам предвид, като купувам нова вода за уста.
Като бях на морето, се наложи оттам да си купя някаква "Astera", която се оказа светлинни години назад. Други марки също съм пробвал преди години, но откакто за пръв бях попаднал на "Listerine", другото за мен не важи. Не искам да правя гръмки изказвания, защото всеки си има предпочитания, а и вероятно различен химически състав в устната кухина, така че следва човек сам да си прецени.
 Мой приятел пък ми препоръча марката "Eludril", но все още не съм я пробвал.

Иначе имам един познат (приятел на мой приятел, който също беше с нашата компания на почивката), който хем получава няколко хиляди лева заплата, хем се цигани за течността за уста и си купува някакви възможно по-евтини марки, и то в пакет по няколко опаковки накуп, че да са още по-евтини. А от такова нещо пари не бива да се щадят, пък и става дума за 20-ина лева месечно. В същото време не спря да се хвали как си е купил iPhone 11 Pro, "умен" часовник и една камара маркови дрехи. Май се вписва чудесно в категорията хора, които разискваме тук.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 16:48 от Жребчe

# 404
Моята пародонтоложка не харесва Листерин, защото според нея имал много алкохол и изгарял венците. Не знам дали важи за всичките модификации, де.  Елудрил по принцип не е ежедневна вода, а се ползва за известно време след операции, чистене на зъбен камък и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт