Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 35 186
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 465
Жребче, възможно е.
Андариел все пак е 10-15 г. отгоре ми.
Въпреки че май сега ще ме скастри една потребителка как "състарявам" потребителките. Sweat Smile
Те на мен вече масата са ми като отворени книги, какво ли остава на нея.
Аз ще съм машина сигурно на нейните години, не знам.
Ами то е вече усет, житейски опит, развил си сетивата, общувал си с толкова хора, видял си какво ли не.
В Андариел ме кефи "убедеността", вярва си.

Е, при мъже е малко по-бавно, защото ни трябва повече време после и да преценим дали лицето без грим ще е твърде различно от това, което виждаме с грим при пръв поглед; както и дали съдържанието в сутиена е стегнато или недотам стегнато. А често това не става така бързо или точно като преценка, защото пустите модели и подплънки са твърде умело замислени да лъжат мъжкото око. Smiley Хитринките не са само при това дали някой разполага с пари или не, ами и по отношение на външността.
Е, ти си направи харакири сега, сепуко.
Остава да беше добавил и пистите, самолета Airplane, и триъгълника , и гледай утре какво "поръсване"Misc Hammer ще има, като дойде сутрешната навалица. Joy

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 01:00 от FragranceFanatic

# 466
  • Пловдив
Аз не плащам "Данък обществено мнение" и не ме вълнува дали някой ще се шашне от нещо или не. Приятелите ми ценят в мен именно моята откровеност и способност да разговарят с мен без притеснение за всичко, което ги вълнува, т.е. без футбол, комар, политика, опери и плетене на шушони. Между другото, някои от тях са така по-имотни, но същевременно земни и човечни, като това всъщност е по-голямо постижение, отколкото човек да има пари.
 Ние ли да учим жените кое употребявано от тях нещо е зрителна измама или не? Ами, не - те си ги знаят пределно ясно, затова и ги употребяват. Ние единствено го отчитаме като факт.

# 467
  • София
Какво остава за мен? Няма как да знаеш. Wink Естествено, че си вярвам, то оставаше и да не си вярвам! Не знам за какво точно говориш, че си вярвам, но няма значение.  А на моите години няма как как ще си, щом има 10-15 години дотогава. На 50 вече мъжете започват да гледат някои по-други реклами - я за хапчета против безсъние, я нещо друго. За нас жените е ясно също. Wink

# 468
  • Paris, France
На 50 вече мъжете започват да гледат някои по-други реклами - я за хапчета против безсъние, я нещо друго. За нас жените е ясно също. Wink

Това не е вярно. Като бяхме млади винаги заспивах преди мъжа ми и като станех, той вече беше закусил, прочел вестника, отговорил на няколко мейла, изкъпан и облечен. Сега си ляга преди мене и става след като миялната е свършила, простряла съм, нахранила съм гадините и съм се върнала от пазар.

Нощем все още задрямва както работи на компа. Ако сутрин има среща се слагат 2-3 аларми + го ръчкам и гъделичкам по стъпалата.

Децата още не са си легнали, а той вече спи. Дъщерята спи доста повече часове от сина.

Чудя се защо жените спим по много като сме млади и ни трябва време, а като остарееш спим по малко. Като млада ми трябваха поне 10 часа сън на денонощие, а сега и 7 са ми достатъчни.

Свекърът си ляга все по-рано, още в 8-9.

И приятелки се оплакват от същото.

Мъжете на 50г са каквито са и на 40г, повечето, де, а при жените 40 и 50 са два различни свята. На 50г ние си чакаме менопаузите и топлите вълни, а те само чакат да идем у майките ни, та да си спретнат нещо по-така.

# 469
  • Пловдив
Невена винаги успява да внесе пъстрота и един по-различен поглед в беседите ни, в която и да е тема. Simple Smile

Малко или много, хората се променят с течение на времето, а камо ли с 1-2 десетилетия разлика. Също е важно и дали в началото е имало деца или не, защото това също много предопределя как ще се развива ежедневието и на мъжа, и на жената. Има ли планове за правене на деца в обозримо бъдеще, тогава на преден план е изкарването на пари и от двамата, за да са подготвени като условия за бременността и за след раждането.

Също така, зависи и доколко някой е отдаден на кариерното си развитие като млад или по-зрял. Едни пробиват в работата си като младоци, труди на по-късна възраст. Не всички сме родени научени. Опитът се трупа с течение на времето, а понякога и поради допускани преди това грешки.

# 470
Аз на тия години, на които съм вече искам само да си прекарвам времето приятно: екскурзиики, походи в планината, ресторантче , театърче и т.н. Ни деца ще раждам та да гледам ай кю, жилища си имам, та и това не гледам. Съветите на Анди са за млади момичета на 20-сет, дето сега го почват живота, на 40-сет само му се наслаждаваш и си се освободил от илюзията, че тоя образования и с парите ще ги харчи по теб, за да ти направи живота хубав. ,

# 471
  • Обран бостан ;)
Поговорката с жребеца май не беше разбрана правилно.
Последващите постове ме навеждат на една друга, която ще осъвременя малко, за да не ме помислите за старомоден - "Гладен веган, киноа сънува" Trollface

# 472
  • София
И пак не бих могла да се хвана с някой отчайващо тъп.
Виж, с богат ще се примиря. Казвам примиря, защото на млади години бях голям бунтар и нарочно бягах от такива.

# 473
  • София
Противно на българските вярвания, масово богатите са изключително умни. Говоря за такива, които срещаш в ежедневието, собственици на бизнеси и тн.
Ясно, че някоя мутра от телевизията не е. Но това са единици на 7 милиона. Странно защо, повечето хора се вторачват в тях и все тях дават за пример. Може би не им достига аналитичност, за да съобразят разпределението и вероятностите. Или просто се залъгват с храна за егото.

# 474
  • Обран бостан ;)
И пак не бих могла да се хвана с някой отчайващо тъп.
Виж, с богат ще се примиря. Казвам примиря, защото на млади години бях голям бунтар и нарочно бягах от такива.

Мда, гладна бунтарка ..... Trollface

Ако е уникално тъп и приказно богат к'о прайм ?

# 475
Дори и при айтитата дипломата е по-скоро по подразбиране, старите кучета вече не са чисти занаятчии, все са завършили едно МЕИ/ТУ, виж им сивитата. 
Не. Не спекулирай с бранш, в който нямаш нито опит, нито пряк досег.

# 476
  • София
Просто пас, Ал Бънди. Пас означава отминавам.

# 477
Уникално тъп няма как да стане богаташ, освен ако не е наследник или тото милионер. Последните двама обаче бързо им пресъхва канчето, та става като в онзи виц:

- Муцка, що се раздели с твоя, нали имаше нещо в него?
- Е, имаше, ама го изхарчихме.

# 478
Уникално тъп няма как да стане богаташ, освен ако не е наследник или тото милионер.

Или футболист.

# 479
А, да! Тази порода я забравих. Но тя си има друга категория фенки, дето определено не търсят нещо повече от банкноти.

Общи условия

Активация на акаунт