Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 34 837
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 1 260
Ох, хора. Само за последните 100 г /1920-2020/ толкова сме се омешали, че няма никакъв смисъл да спорим кой откъде произлиза.
Аз имам пък прадядо, участник в Септемврийското въстание.
Таквоз въстание не е имало, ако питаш някои тук! Гео Милев си го е измислил, а после е избил   хората в Ястребино, после и приятелите си, закопал ги е, след това се е самоубил и самозакопал, за да наклепа омразната власт. Преди 09.09.1944 г., ако не броим „мандраджиите”, тук е било земен рай и ни преврати, ни Септемврийско въстание, ни политически убийства е имало.

Само в едно свободно от тоталитаризъм общество, но не казвам демократично, защото сме далеч, можеш да си позволиш да ръсиш хвалебствия за престъпни режими. Да не си на 16?
И къде в горния пост, твоето „високо” интелектуално ниво, видя „хвалебствия за престъпни режими”? Назобили сте се с пропаганда и не можете да осмислите елементарен текст!

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 16:47 от +-123

# 1 261
  • София
Превратът на законна власт, наречен "въстание" от пропагандата е 100% финансиран и мотивиран от комунистически агенти на СССР.

В този период НЕ е имало 3те необходими обстоятелства за революция. (глад, липса на отопление(газ), и 3тото го забравих кое беше)
Така че не е никакво въстание. Просто шепа продажни преваратджии и мандраджии.

# 1 262
Жребчо, да.
Около и след 40 жената да поналее тук-там, не е страшно, даже може да е секси, че и по-млада да е.
Но на 20-25-30 да не са "ок", не е нормално.
Това говори за лоши навици, нарушени хормони, лоша храна, липса на движение, проблеми.
Естествено, няма как да съдим, всеки си носи и гените, бремето, но все пак.
Това за калорийния баланс е така при здрав оргазнизъм.
Ако нещо не "тиктака", както трябва, пак може да се пълнее.
За времето между вечеря и закуска, мхм - моето е около и над 12 ч.
Общо взето ми е кетонна диетата.
Тя си такава на Средиземноморската кухня, като цяло.
Но и си позволявам и типично българска кухня - супи, чорба леща обичам и хапвам от време на време, обожавам коприва - каша, супа от спанак, всичко от спанак и т.н. Просто примери.
Хляб не ям. Или много рядко, някаква пълнозърнеста филийка.
Ограничил съм пасатата, колкото и да обичам.
Но от време на време хапвам лазаня. Simple Smile

# 1 263
  • Далече, далече
Много тегава тема. Дайте да говорим за храната на богатите.
Някой опитвал ли е качествен черен хайвер и 100 - годишно шампанско?

# 1 264
Превратът на законна власт, наречен "въстание" от пропагандата е 100% финансиран и мотивиран от комунистически агенти на СССР.

В този период НЕ е имало 3те необходими обстоятелства за революция. (глад, липса на отопление(газ), и 3тото го забравих кое беше)
Така че не е никакво въстание. Просто шепа продажни преваратджии и мандраджии.
Хептен се оплете! Превратът от юни 1923 г. ли имаш предвид или въстанието от септември същата година, за което се разбирахме, че Гео Милев си го е измислил преди да избие маса народ и да се самоубие и самозакопае?

# 1 265
Само не разбрах защо ми изтриха предишния пост, след като не беше по-различен от останалите по темата.
Надявам се този път да не ме изтрият.
Точно този спор ще предизвиква винаги вълнения, жертви на комунистическия режим са между 30 и 50 хил убити или безследно изчезнали, в т.ч. няколко хиляди изпълнени смъртни присъди от народния съд, издадени смъртни присъди пост фактум, останалите убити без съд и присъда. Още стотици хиляди са репресирани, минали през лагерите, изселени или с конфискувана собственост. Сред тези хора са племенник на народния писател Иван Вазов със същото име, безследно изчезнал след 9-ти, четирима от синовете на Райна Княгиня от Пангюрище (един или двама убити, другите осъдени на различни години затвор), внучката на баба Тонка Обретенова от Русе, убита с мъжът и за насаждане на "български шовинизъм", и много други предимно интелектуалци, лекари, адвокати, търговци, фабриканти и всякакви уважавани хора.
Всички тези хора имат свои наследници, съставляващи една съществена част от българския народ, които няма да се примирят с опитите за неглиджиране и омаловажаване на станалото.
За да има такова помирение между всички българи, трябва този период от нашата история да бъде изучаван в учебниците, да бъде изсветлен изцяло с всички добри и лоши страни. Германците така постъпват с нацизма, за това днес никой не се дели на бивши нацисти и наследници на техните жертви.

# 1 266
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ох, хора. Само за последните 100 г /1920-2020/ толкова сме се омешали, че няма никакъв смисъл да спорим кой откъде произлиза.
Аз имам пък прадядо, участник в Септемврийското въстание.
Таквоз въстание не е имало, ако питаш някои тук! Гео Милев си го е измислил, а после е избил   хората в Ястребино, после и приятелите си, закопал ги е, след това се е самоубил и самозакопал, за да наклепа омразната власт. Преди 09.09.1944 г., ако не броим „мандраджиите”, тук е било земен рай и ни преврати, ни Септемврийско въстание, ни политически убийства е имало.

Само в едно свободно от тоталитаризъм общество, но не казвам демократично, защото сме далеч, можеш да си позволиш да ръсиш хвалебствия за престъпни режими. Да не си на 16?
И къде в горния пост твоето „високо” интелектуално ниво видя „хвалебствия за престъпни режими”? Назобили сте се с пропаганда и не можете да осмислите елементарен текст!

А какво твърдиш всъщност с този текст ?
Аз разчитам пропаганда

# 1 267
Аз не мога да отслабна с 11 кила за 2 месеца, и като цяло, само със спане, ядене и разходки, просто защото нямам излишни 11 кила. Единственият начин да сваля толкова, е да стана анорексик. Хора без излишни килограми не слабеят и хубавеят, губейки десетина килограма и отгоре.

# 1 268
Фрагранс,ако наистина не ядеш хляб,това ти струва бая пари! Веднъж не се хранех с хляб няколко дена. Еми само на едно ядене изяждах по половин буца сирене и по толкова виенска шунка!

# 1 269
Днес си сготвих пилешка сума, салата карфиол с червен лук, крем-карамел, баница полуфабрикат и печени кестени. Ама съм душевно богата и страшно секси и слаба. Умря циганката дето ме хвалеше.
По темата: не се траете.

# 1 270
И къде точно разчете пропаганда!? Коментирам, влагайки малко ирония, глупостите на модерната пропаганда, която внушава, че преди 09.09.1944 г. тука е било благодат и само някакви си „мандраджии” съсипвали рахата. Самоубил ли се е Гео Милев или е бил убит? С Йосиф Хербст как стоят нещата? Тия интелектуалци ли са били или „мандраджии”? Преврати на 09.06 и на 19.05 имало ли е?

# 1 271
Кристина, възхитена съм от менюто. Не че обичам карфиол, да речем, но богато и разнообразно. Simple Smile

# 1 272
  • Далече, далече
Черпя с един цитат, но не знам чий е.

"Не е беден този, който има малко, а този, на когото и много не му стига."

# 1 273
  • Paris, France
Скрит текст:
Отслабваше, защото си дебел и има какво да сваляш.
Моя незаможна съседка, която е на двадесет и няколко години, е тройно по-широка от мен, именно защото си поръчва пици всеки ден и я мързи да отлепи четирибуквието си до магазина, намиращ се на 300 метра. А аз пици не ям като нея, явно защото не съм с дълбок портфейл като нейния. Smiley

Отслабват тези, които посредством движение и спорт изразходват повече калории, отколкото приемат. Също и спят достатъчно часове в подходящото време, а последното им хранене е доста по-рано от часа за лягане. Защото има и други, които изяждат по-малко или повече храна, но и в двата случая пълнеят, защото водят застоял начин на живот, вместо да се движат и спортуват. Аз точно и затова качих тегло миналата година - след месец на обездвижване. Сега се храня повече и въпреки това отслабвам. Познай защо!? Smiley

А горните ти думи са смехотворни, защото все едно да твърдиш, че някоя жена станала още по-умна, само защото била глупава преди това. Ами, не - може да е станала по-умна, дори да е била умна и преди това. Прочети отново удебеленото.

Удебеленото по принцип може да е вярно, но на практика някои хора намаляват обмяната на веществата когато започнат да спортуват и да се движат повече и за тях е по-удачно да спрат движението и да намалят драстично храната през ден, даже нищо да не ядат, но за не повече от 24 часа.

https://www.dietdoctor.com/biggest-loser-fail-ketogenic-weight-loss-study-success

При силно затлъстелите хора има понижен TEF - топлинен ефект на храната. Има и понижен тестостерон, намаляване на мускулна маса. Това го има и при менопаузата.

А теглото вероятно си го качил от стероиди, не толкова обездвижаване . При мене, поне беше от това. Вече си го свалил и спри да го мислиш това тегло. То няма значение. Имат значение вътреорганните мазнини, които заминават първи при правилен режим и добавки .

След травма  и аз качих 15 кг за няма и 6 месеца, но пък ги свалих всичките за 2 месеца. Преди да разбера какво ми има ме сложиха на 1200 калории и спорт заради десетте бързо качени кила. Щях да умра. И на този режим качих последните 5 кила. Като разкарах въглехидратите слабеех на по1600-1800 калории дневно и, дръж се, без спорт.

Не знам къде ги намираш тези 20г незаможни дебелани. В моя блок няма нито една такава. Където идеш и с която се срещнеш, все е два или три пъти по-широка от самия тебе. Личи си, че презираш дебели жени. Спести си ги и извръщай главата за да не се негативизираш излишно.

Фрагранс,ако наистина не ядеш хляб,това ти струва бая пари! Веднъж не се хранех с хляб няколко дена. Еми само на едно ядене изяждах по половин буца сирене и по толкова виенска шунка!

Пробвай да замениш виенската шунка с агнешки черен дроб, сърце, бъбреци или други, пълни с витамини вътрешности, яйца, евтина риба и ще видиш, че не е по-скъпо.

Виенска шунка = пълен с бактерии, започнал да ферментира боклук

Сирене = омазняващи и качващи лош холестерол наситени мазнини. Това ако е истинско. Ако е пълно с хидрогенирано палмово масло е по-добре да си ядеш хляба

# 1 274
"След травма  и аз качих 15 кг за няма и 6 месеца, но пък ги свалих всичките за 2 месеца."

Скорошни килограми се свалят лесно. Килограми от 5-10-15 години - далеч по-трудно, да не кажа по-голяма дума. Трайно имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт