Как да разпознаем фалшиво богати хора

• 34 841
  • 1 349
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Ей сега ме отказа от сиренето! 🤪

Между 1878 и 1944 е било такъв екшън, че се чудя как са спали, дето се казва.

Криси, дай рецепта за карфиола, моля.

# 1 276
За понижения тестостерон напълно го вярвам, че го има.

# 1 277

Ся си изпроси набеждаване в ниско интелектуално ниво и пропаганда на престъпни режими!

# 1 278
Криста, до организъм е, някои по-бързо горят, по-бърз метаболизъм и обратно.
Не сме ангелчета, и аз от време на време хапвам парче торта и някакви десерти, просто няма системност.
До мен в един ресторант правят най-хубвата бисквитена торта, да вредна е, ама хапвам от време на време.
Бих те почерпил някой ден. Cake
Знам и Лоре много обича тортички. Relieved

deaf
, да, защо да се правя, не виждам никакъв смисъл.
Вместо хляб, ям ядки всеки ден. Крем супи обожавам, и от време на време слагам малко крутони, примерно до офиса при мен чудесно готвят, едно от малкото места. Но това е 5-6 пъти в месеца.
Закуската ми е био мюсли без захар, 10-15 вида семена и ядки, шепа и половина поливам отгоре с топла вода, и то набъбва, чакам 20-на минути, омеква и става много вкусно, отгоре със сини боровинки около 60 гр., защото една тарелка е 125 гр., а отива на 2 пъти, или ягоди и въртя, понякога и двете.

Извинявайте, спирам за храната, исках просто да отговоря на потребителката.
Не е толкова скъпо, като си сам. И това важи за всичко. Вече гърлата и капризите, като се увеличат х2, х4, е друго.
Като почне да мрънка тийнката, че иска това, и онова, а тати ще е със слабо сърце. Relaxed

Хубав цитат, Dana, абсолютно. Simple Smile

Невена
, не можеш да ме лишиш от малко хубаво, твърдо, вкусно сиренце. На Тертер най-го харесвам, взимам малката разфасовка 350 г. и си го хапвам около седмица, т.е по съвсем малко. Слагам си в омлетите, много вкусни стават със саладка. Yum

rf, имат си "политика политкоректност", и "правила на форума" джедайчетата, и затова трият, нямат нищо лично. Въпреки това малко в повече дойде "пропагандата" и "хейтът", та може би затова.
Но хайде сега един пост, мен колко са ме трили, ехее, не се спичай, да си модерират.
Не можеш да отречеш, че бая картбланш и ни дават. Отдавна да си е отишла темата.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 17:23 от FragranceFanatic

# 1 279
  • София

Ся си изпроси набеждаване в ниско интелектуално ниво и пропаганда на престъпни режими!
Просто минавам тази част на българската история покрай дъщерята и ми е интересно. Не пропагандирам за никого, само наблюдавам.

# 1 280
Карфиолът го научих от форума. Измива се, нарязва се на розички и се добавя червен лук. Овкусява си с олио / зехтин не обичам/, сол и оцет. Комбинацията е убийствена.
За здрав дух и силно тяло, карах 25 километра колело и изчистих цялата къща с прахосмукачка/ нямам робот/ и после парочистачка, за дезинфекция, без препарат, за да е екологично. Муха да кацне, ще се разчекне. Мисля, че спортувах достатъчно.

# 1 281
Роки, никой ли не ти е казвал, че нямаш право на мнение, което е различно от модерната пропаганда.
Аз имах подчертан интерес към историята в училище, четях много и странична литература, но карам на спомени от наученото през 90-те. В последните години се натъкнах на пропагандните глупости на Иво Инджев и приятели.Били избили елита от Народния съд. Кой елит, баце!? Част от политическия и военния. Най-осраната част. Не ми разправяй кой на кого син, внук и зет е бил, а какви постове е заемал и за каква дейност е осъден. И Михаил Арнаудов е съден от НС, но после е помилван, продължил е да си работи, та даже и орден за заслуги са му дали.

# 1 282
  • Paris, France
"След травма  и аз качих 15 кг за няма и 6 месеца, но пък ги свалих всичките за 2 месеца."

Скорошни килограми се свалят лесно. Килограми от 5-10-15 години - далеч по-трудно, да не кажа по-голяма дума.

Точно така. Когато мъкнем много кила дълго тялото свиква с тях и стават норма. Теглостатът, така да се каже в главата дълго помни средното тегло за някакви последни години. Затова е важно новото тегло да се запази същото за поне 5 години и след това всичко е наред.

При смъртно затлъстелите, с над 30% мазнини е трудно да започне горене на мазнини, защото често имат висок инсулин, но и лептин. Всяко кривване от режим води до качване на мазнини, но не и мускул. При над 30% мазнини тялото не може да качва мускул, а само мазнина, но си самоизяжда мускула когато почва да слабее. И като спират и започват пак се озовават по-зле отколкото са били.

Ако имат воля и се сложат на абсолютен глад дълго, над година има ефект и запазват новото тегло. Аргус Барбиери е гладувал, без храна над година. От 207 става 82 кила и ги запазва за идните 30 години. Понеже е гладувал дълго, метаболизмът му не пада, а мозъкът забравя старото тегло.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Angus_Barbieri%27s_fast#:~:text= … ongest%20recorded.

Сега има бариатрична хирургия, но и тя не е ефективна за 20-30%, а има много неприятни последици.

# 1 283
+–123,би ли ми казала защо социалдемократът Петър Дертлиев е пратен в концлагер?! А и земеделецът Милан Дренчев?
С ръка на сърцето трябва да признаеш,че е имало хора пратени в концлагерите само защото са били политически опоненти на комунистите и не са извършвали реални престъпления.

# 1 284
+–123,би ли ми казала защо социалдемократът Петър Дертлиев е пратен в концлагер?! А и земеделецът Милан Дренчев?
С ръка на сърцето трябва да признаеш,че е имало хора пратени в концлагерите само защото са били политически опоненти на комунистите и не са извършвали реални престъпления.
Май говориш за по-късен период. Не изключвам, че е имало репресии по политически причини след 1944 г. Мен ме интересува историческата истина, но навсякъде ме заливат с пропаганда. За Михаил Арнаудов търсех информация по друг повод, но ми попадна и това за НС и се замислих. После прегледах разни неща за НС. Ако искаш да си отворим историческа тема и там да си коментираме. Аз ще гледам да проуча биографиите на Петър Дертлиев и Милан Дренчев, когато имам възможност.

# 1 285
Фалшивобогатите хора се фукат. За мен истински богатите определено се скатават, защото в тази джигитска държава не се знае кой какъв е, на кого ще разправя и дали няма да ти цъфнат неканени нощтни гости.
Имам една колежка като твоята приятелка, все разправя как обувки от по 700 лева си купува, върти три тениски всяка седмица..
Нищо не и казвам. Колкото иска пари да има, но ако човек е решен да парадира- то все пак ще привлече внимянаие към себе си и околните ще забележат ако не е в час.

# 1 286
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Май говориш за по-късен период. Не изключвам, че е имало репресии по политически причини след 1944 г. Мен ме интересува историческата истина, но навсякъде ме заливат с пропаганда. За Михаил Арнаудов търсех информация по друг повод, но ми попадна и това за НС и се замислих. После прегледах разни неща за НС. Ако искаш да си отворим историческа тема и там да си коментираме. Аз ще гледам да проуча биографиите на Петър Дертлиев и Милан Дренчев, когато имам възможност.

Няма какво да ги проучваш. Комунистическият режим е обявен за престъпен и има защо.

# 1 287
Роузи, интересува ме историческата истина, а не пропагандата, с която си се назобила, та ще бъде по-добре да не ме занимаваш. Законът, за който си се хванала, си е чиста политическа декларация, ама това няма как  да го схване човек с „високо интелектуално ниво”, лишен от способността да мисли критично.

# 1 288
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Роузи, интересува ме историческата истина, а не пропагандата, с която си се назобила, та ще бъде по-добре да не ме занимаваш. Законът, за който си се хванала, си е чиста политическа декларация, ама това няма как  да го схване човек с „високо интелектуално ниво”, но лишен от способността да мисли критично.

123 жалко за хора като теб, наистина.
Като ония идиоти с Луков марш си ми и ти
Само, че те твърдят, че Холокост не е имало

Може да прочетеш и за плоската земя, защото тая тъпотия, която сме учили до сега си е чиста пропаганда, душко

# 1 289
  • Paris, France

Естествено, че е имало. Някои от пратените в лагери са били комунисти.

Много от честните комунисти, борили се за друг вид държавно устройство, са се отдалечили от властта.

Преди 09.09 България не е била земен рай и след 09.09 още по-малко.

Дядо ми беше комунист по убеждения, чел комунистическа литература и станал комунист 1930-31г, на 15г. Участвал е в подмолните, комунистически движения, хванат е, жестоко е бит в полицията в Пловдив и е изключен от всички гимназии в царството. Баща му, доста заможен вдига ръце. Изучва го близнакът на покойната му майка, с много лишения, най-вече лишавайки се от семейство и собствени деца. Хваща гората с гръцките комунисти през 42 година и си идва в Сливен чак 44 или 45 година по скъсана риза на гърба. Не стана никога активен борец, нито партиен секретар. Остана си с убежденията, че с развитие, автоматизация и производителност на труда комунизмът е възможен. Сега, виждайки живота в Скандинавия и част от запада, почвам да му вярвам, макар и тогава да бях скептична.

В семейството на баба ми баща и е бил десен, полу брат и е бил Бранник. В суматохата след 09.09 е пратен да учи висше в Чехия, даже в чужбина успя да работи, но не и да се издигне.

Имаше минали между капките, но имаше и репресирани. Моя приятелка не бе допусната до музикалното училище заради това, че баба и е наследница на фабрика, а дядо и фармацевт, завършил в Швейцария. Баща и не е допуснат да учи висше. Хората не бяха направили нищо лошо на комунистите или подобно. 

В България комунизъм не е имало. Имаше тоталитарна клептокрация.

Общи условия

Активация на акаунт