Януари бавно наближава, тогава бебе ще се гушка в мама!

• 14 348
  • 300
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Здравейте, мамчета! За ритниците - напоследък ги усещам доста силно в сравнение с преди Shocked Даже се бях притеснила дали не са някаква форма на контракции newsm78 Татето обаче си сложи ръката на корема и заключи: "Спокойно, жена! Това са си чисти ритници!" И в такъв момент, нали на човек му стига и една блага дума и аз се поуспокоих Simple Smile Иначе, също като повечето от вас ги чуствам основно ниско долу и от двете страни на пъпа. Има дни, в които бебка напомня за себе си само по 2-3 пъти. В други пък - направо ме побърква от шутове Shocked Всъщност, аз май не съм се похвалила, че доки каза, че май ще си имаме момиченце 4470, ама още не е много сигурно, затова не бързах да го споделя. За гъбичките - аз преди да заременея дълги години страдах от тях,но засега като че ли успявам да ги държа настрана. Препоръчвам ви интимния гел на Лактфлор - ползвам го веднъж в седмицата и съм много доволна /по лекарско предписание/. Хубав ден на всички moresmile

# 121
Здравейте момичета, значи не само аз съм започнала да хъркам  Embarassed. Явно и силни звуци издавам щом мъжа ми ме бута , за да спра.   Embarassed
Този месец съм качила само 1,700. Направо ми олекна, защото съм ограничила почти напълно сладкото и тестеното и ако пак бях качила направо щях да се побъркам Sad
Относно градския транспорт, всяка сутрин се тъпча в 72 и е някакъв кошмар, но се намират и свестни хора и отстъпват място. Вечер се прибирам пеша, хич и не се занимавам с рейсове.
Приятен ден на всички

# 122
Sandy По-добре започнете от по-рано да търсите, защото зимата е много неприятно да обикаляш. Ни еплащаме 260 лв за една смотана гарсониера, но самата идея да тръгна пак да се местя и то с корема ме кара да потръпвам от ужас.....
Аз преди да срещна моето момче много се местех - живях в цялата Младост 4  Grinning Grinning Grinning, а когато не бях там редувах с Надежда 3.... И сега пак тук съм  ooooh!

# 123
  • София/Варна
Sandy зависи какви парички искате да давате за квартира - ние нашата се надявам да я освободим до края на октомври (ако не ни мине котка път). Става дума за двустаен, в малко тухлено блокче, на 200-300м от Южния парк, в ж.к. Гоце Делчев. Наема може би ще е около 200 евро.

# 124
Аз пак се прибрах след сто часа от училището, но поне си купих панталан джинсов за бременни. Много е хубав ще го покажа като го снимам. Видях се със сестра ми. Тя ми разказа за един ходжа от Варна който развалял магий и когато тя е говорила с него й е казал, че в нашия род има направена много лоша магия с пръст от гроб и тя иска да я разваляме, но аз нещо не вярвам много. Та аз му звънях и на мен ми каза същото, интересно ми е дали наистина познава. Момичетата от Варна ако са чували за него да пишат. Казва се Шериф ходжа.

За хъркането - не хъркам, мъжо хърка понякога и мисля, че 1 музикант е достатъчен.
За гъбите - и аз си имам, лекувах ги, изчезнаха и сега пак се появиха. С доктора от Варна като говорих той каза, че нямат махане, но преди раждането трябва да се излекуват.

Ивонска, благодаря за бележката, получих я.

# 125
  • София; Дружбето
И аз най-накрая се прибрах. Голяма разходка направих и днес. Като говорите за градския- днес се навозих както си трябва ,гледах лошо smile3516, отстъпваха ми место smile3521 после мен гледаха лошо tooth ама на мен не ми пука и не се впечатлявам особено.
Относно гъбите - за сега да чукна на дърво нямам, но не живея с надежда, че ще ми се размине smile3506. А за хъркането не съм питала но предполагам, че хъркам. Аз като съм болна си изнасям концерта та сега ли smile3532 Само да се върне и ще го разпитам
Сега отивам да се тъпча с плодове. Викс аз съм качила 3 кила за този месец а не ям кой знае колко много smile3505. Е, сутрин си папам баничката, но нея за нищо на света не заменям Mr. Green

# 126
KayRenn взимаме я обади се задължително.Готови сме да ги даваме.Пиши ми и може да дойда да я видя ако наистина ще я освобождавате

# 127
Леле тези кг  аз хич не ги обичам, ама сега заради бебчето ще трябва да си трая. Последния месец съм +2кг.И да честитя на rali_m  госпожицата. Вчера лекарката потвърди моето предчувстивие за момче.
Иначе наслаждавайте се на  разходките момичета, че вече се задава лошо време.

# 128
Момичета, препоръчайте ми, моля, доктор за 3D ултразвук в София... аз мислех че моят доктор ще ме насочи, но се оказа че не влизало в задължителните изследвания. На мен ми похвалиха д-р Томова, имате ли впечатления от нея? Благодаря ви предварително!

# 129
Здравейте и от мен!!!Е и аз вече мога да кажа,че от два три дни усещам бебо!!Много е приятно усещането!!Леко ме побутва от вътре!!
Вече му се чува сърчицето на апарата!!!Много е странно да туптят две сърца в теб!!! Two Hearts
Аз по принцип не съм страдала от гъбички ,но сега не ми се размина!!Миналия месец се лекувах!!!
А относно килограмите бях ги задържала последния месец,но сега за 1 седмица  качих 2 кг.
Обаче хич не ми и пука!От нищо не се лишавам,нито от сладко нито от тестени храни!!Но затова пък ям по малко!!!
Важно е бебо да си набавя всичко необходимо,а килограмите ще ги сваляме после!!!
Лек ден!!!!

# 130
  • София/Варна
а гъбите - как разбирате, че имате такова чудо, какви са симптомите?

# 131
  • София
KayRenn, симптомите на гъбите са доста различни, зависи от гъбите, от степента на ''прорастването'' им, от киселинността на средата (т.е. от твоето влагалище  Embarassed) и т.н.

Разбираш по най-простия начин: изследване (ако не те дразни, сърби, нямаш течение, което да смяташ за притеснително).
Моите симптоми са доста ''дискретни'', но това не променя факта... Ще опитам онова със содата, нали не ползвам конвенционалните методи, а моята хомеопатия за сега не ме спасява...

# 132
  • Willebroek, Belgium
здравейте момичета Hugснощи в  12 часа се завърнахме от Атина,но пътя беше ужасно измортелен.паднахме се на кораб който няма  диванчета а само столове #Cussing outи как да спя на стол 6 часа #2gunfireтака и не успях де  ooooh!спах чак снощи.на всичкото отгоре на връщане се паднахме пак на същия кораб.направо се побърках.толкова изморена се чувствам,че сигурно днеска ще си легна още в 9 часа.но все пак след всичко лошо идва добро Laughingве4е сме на 100 % сигурни че чакаме момиченце.тежим 494 грама и сме в отлично състояние.бебка се развива прекрасно и това ме прави много щастлива Mr. Greenкупихме от Атина количка и някой други неща за малката принцеска Flutter ще ги снимам по късно и ще ги сложа в албума понеже сега ми се зареждат батериите на апарата.количката я взех на много изгодна цена- 50 евро,4е 4ак аз се о4удих Crazy
а сега отивам да из4ета това което сте написали,че маи бая време ще ми трябва Laughing

# 133
  • София
Здравейте момичета!
По отношение на хъркането и аз съм започнала да хъркам и дори се усещам.
За гъбичките - като че ли започвам да ги развъждам и аз.През първата ми бременност бях пламнала.Докато се усетих и не можех да си седна на дупето.Тогава наблюдаващата ме гинеколожка ми каза да се лекувам само със сода и вода.Взимам една стерилна марля напотавам я на показалеца леко я мокря с хладка вода и поръсвам със сода, след което бъркам във влагалището и обирам каквото има полепнало.След втората промивка бях добре.От тогава се лекувам само по този начин.Това се прави 1 път дневно.В краен случай сутрин и вечер.

Тази рецепта ми допада, но да знаете: щипееее!  Shocked Все пак, ако помогне ще съм мноооооооого щастлива!!!
Знам, че е тъпо, но стискакте ми палци, пък и на Вас успех с тези неприятни странични ефекти.... newsm78

# 134
  • София
Добито, честита девойка!   bouquet
Айде, ще връзваш и ти панделки.... Пък аз си пожелавам да Ви растат хубави момите, а аз ще гледам да възпитам свестен младеж....

Общи условия

Активация на акаунт