Януари бавно наближава, тогава бебе ще се гушка в мама!

• 14 352
  • 300
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета!
По отношение на хъркането и аз съм започнала да хъркам и дори се усещам.
За гъбичките - като че ли започвам да ги развъждам и аз.През първата ми бременност бях пламнала.Докато се усетих и не можех да си седна на дупето.Тогава наблюдаващата ме гинеколожка ми каза да се лекувам само със сода и вода.Взимам една стерилна марля напотавам я на показалеца леко я мокря с хладка вода и поръсвам със сода, след което бъркам във влагалището и обирам каквото има полепнало.След втората промивка бях добре.От тогава се лекувам само по този начин.Това се прави 1 път дневно.В краен случай сутрин и вечер.

# 106
За моя радост нямам гъбички, но за сметка на това ми се появиха много дребни пъпчици по ръцете и краката, които сега минават и цялата ми кожа се бели и приличам на някоя крастава жаба  #Cussing out  
vicks защо не си носиш някакви сандвичи от вкъщи? Аз го практикувах това, но скоро отвориха близо до офиса хубава закусвалня и вече не си правя труда.
От известно време наблюдавам, че апетита ми много нарастна - постоянно съм гладна и все нещо ям...

# 107
Здравейте,

Досега се бях отрупала тук с разни преводи и най-после свърших с едната част  #2gunfire
Питах и вчера - кажете ми как да сложа и аз снимка в албума?

# 108
Тони, отиваш на потребител yanuari , паролата е 2007 , избираш един от албумите и после в дясно има бутони - "добави снимка в албума". Като кликнеш върху него излиза прозорче за качване на снимки.
 Grinning

# 109
  • София/Варна
Аз тая сутрин пропуснах консултацията - отложихме я за утре, че доктора ми с тежък зъбобол и днес ще се лекува. Само се изнервих на новата сестра на рецепцията, че не се е сетила да ми се обади по телефона да не се разкарвам до клиниката. Загубихме около час и половина из задръстванията  ooooh!.
А снощи бебчето сякаш беше със сценична треска - сякаш усещаше, че днес предстои да се виждаме и се беше раздивяло. Такива шутове раздаваше, че дори и таткото го усети Simple Smile.

За хъркането - ами таткото не се е оплакал от мен. Но предполагам, че като ми се запуши носа си похърквам. От гъби не мога да се оплача, ама аз и не знам какво е това животно. Може да си ги имам без дори да знам.
vicks, мъж ми вечер приготвя сандвичи и сутрин ги мятам в микровълновата (на грила) и ги припичам. Стават бързо, докато се приготвям за работа.
toni_ls, лесно е - отиди на първа страница на темата и влез в албума. После влез в подалбума, в който искаш да качиш снимки. Вдясно има възможни опция за добавяне на снимка - след това следвай инструкциите.

# 110
# 111
Благодаря момичета   bouquet

може да отидете и да видите нещо исполинско - аз съм  smile3535 smile3535 smile3535
Отивам сега да пия млекце - прясно, щото друго нищо не ми понася.... расте ми един корем, а аз слабееея Grinning

# 112
Здравейте и от мен Grinning
Току що се връщам от консултация. И съм в шок за един месец съм качила 4кг. smile3511 . Иначе като изключим това док каза че изследванията са ми добри. При първият преглед имах бактерии в урината, по мои подозрения точно от гъбички, но тогава док каза че след четвъртия месец може да ме лекува. А сега всичко е наред урината ми е напълно чиста Praynig, и то без никакво лечение. Дано така да съм до края, че то не знаеш утре какво те чака. Не ме гледа на видеозон /ама аз си го очаквах, щото миналия месец си платих за това удоволствие - изчерпала съм си лимита от два за цялата бременност #2gunfire/ та само чухме тоновете на бебо. Ама тази акушерка така силно ме натискаше по корема за да улови сърчицето, че ми идеше да я ритна #Cussing out.
Док каза да избягвам тестеното и мазното, ама кво да му кажа, че всяка сутрин си похапвам баничка Embarassed. И сега не знам какво да закусвам.  ooooh!
Кажете мами вие какво хапвате сутрин, пък и не само тогава. Като имате в предвид, че работя и наоколо няма особено голям избор за ядене.
iи аз сам качила 5 за един месец и полудях,а не ям.не закусвам изобщо,но започнах йелязото и калций и може да е от тях.не се шашкай,вместо банички яж ръжени филийки сас шунка

# 113
  • София
Днешната тема беше Йога за бременни. Няма какво да се споделя, аз почти и не слушах. Бъбрихме си с момичетата тихичко като в училище и всеки даваше вид на особена заинтересованост към лекторката!  Crazy Абе беше си чиста реклама на йогата.

Който е навит да пробва, ето координатите:

Център "Съвременни родители"
кв. Лозенец, ул. Русалийски проход 15-17, ет. 3
тел.: 9622675, 0888952897
www.roditeli.info и e-mail: info@roditeli.info

Курсовете се водят от: Вера Захариева, председател на йога клуб "Вяра", тел.: 9741488
sk-viara-yoga.dir.bg и e-mail sk_viara@dir.bg

Доколкото разбрах курсовете се случват понеделник и сряда от 18 часа и са съобразени с етапа на бременността, в който сте в момента.

================================================================

За хъркането - аз хъркам от около месец и сама се будя от шума, който издавам!  Embarassed  Embarassed  Rolling Eyes Мъжът ми също ме чува - предполагам че е от наедряването и промяната във физиката. Както и от факта, че не всички пози са ми удобни за спане! Мислех отдавна да ви питам, ама ме беше срам!

За гъбите - бях завъдила още 10-11 г.с. и ги лекувах с Гино-Дактарин. За момента съм ОК, ама то това си ходи по хората... и особено по бременните!  Rolling Eyes

Днес подивях от пълното безхаберие и непукизъм на хората в градския транспорт!  #Cussing out  #2gunfire  Sad Един господин така успя да ме ядоса, че чак от яд пуснах и някоя и друга сълза. Абе тъпо е, знам, ама бях толкова възмутена от поведението и отношението, че не се сдържах. Ей, казвам ви, това хорската простотия край няма. Толкова озлобени, толкова дръпнати, готови да ти откъснат главата за 1 седящо място... нямам думи просто, ужасно съм възмутена!  Sad И съчувствам искрено на всички момичета, на които им се налага ежедневно да пътуват с градски транспорт и да се сблъскват с това!  Confused

# 114
Нимче  Hug ,

не се ядосвай.... Аз се возя сутрин 1 час и вечер 1 час. Обикновенно "не виждат", че съм бременна - нищо че едва ли не ми полягват на корема....... Простотията е ужасно нещо.

# 115
Abe nqkuv ujas e da se protivopostavish na prostotiqta.Dobre,che sme v maluk grad i hodq pesha,samo vecher (v 23 h.) se pribiram s taksi i povecheti karat kato na rali-samo deto ne sum rodila oshte v dvijenie.Nikoi ne se saobrazqva s polojenieto  Embarassed

# 116
Градският транспорт си е чисто влакче на ужасите. А хората във влакчето - меко казано безочливи. На мен наскоро ми се случи като се возех,  hahahaседнала на една седалка, една баба да застане до мен и да ми каже "Момиче, не виждаш ли, че има възрастни хора в автобуса"...няма нужда от коментар. Бабата не беше от тези дето едвам ходят, нито носеше тежки торби, но това е факт.

# 117
Моми4ета направо е ужас това за градския транспорт дето го казвате. Аз тук в Пловдив като се ка4а в автобуса с малкия корем и вси4ки стават на крака и се 4удят на коя то4но седалка да ме сложат.Онзи ден една жена само дето не разбута цялата маршрутка да ме сложи да седна. Като си помисля 4е ще се местя в София и лошо ми става

# 118
Sandy ти кога ще се местиш тук? Къде ще живееш? В смисъл - в коя част на София?

# 119
Аз мисля да работя до декември и за това ще се местя 4ак като спра работа.Моят мъж ве4е работи в София, но още нямаме квартира.Той за сега живее при сестра си и не знам къде ще живеем.За сега сме бездомни  Sad

Общи условия

Активация на акаунт