Януари бавно наближава, тогава бебе ще се гушка в мама!

• 14 356
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Утре и аз съм на линия за училището.
Днес имах доста ангажименти, бях в университета и после по други задачи та и аз се скапах.

# 91
Здравейте и от мен,

на мен вече тая работа до гуша ми дойде, ама аз съм си виновна, че много се връзвам и съм доста съвестна.Най-голямата гадост сега е, че ми назначиха шеф, който аз трябва да обучавам.Направо не ми го побира главата. Едно е да въведеш някой в работата, а аз трябва да го обучавам едва ли не от А и Б...Мъка, мъкаааа.....Вече направо изкрейзвам, тъкмо се примирих с техническата му неграмотност, но май ще се окаже, че му липсват и необходимите икономически познания (а иначе е инженер и е работил като мениджър продажби). Crazy CrazyДа обучаваш шефа си - голям майтап.

Добре, че е бебчо да ме посритва, та да се поуспокоявам.Но съм решила - още  2-3 седмици ще поработя здраво и после отпуски, неплатени ако трябва- да си почивам и да се наслаждавам и аз на бременността.Работата е цял живот, няма да избяга.

# 92
Иначе бебо си ме рита много често, но и мен доста ниско предимно.

Сега си купих една Mustela - оф направо сърцето ме заболя с тия 35лв, и ако после имам стрии, просто незнам #2gunfire

Buba_dokeva може да си направим една среща, но аз около 18-18.30 мога да съм на Кооп. пазар,иначе събота и неделя.Както ти кажеш.Тъкмо ще разкажеш за клиниката на Мазнейкова.

# 93
Работещите мами - как се справяте с градския транспорт всеки ден?  newsm78 Изобщо не говоря някой да ми отстъпи - като знам колко са пълни трамваите сутрин изобщо се чудя как ще се кача и ще си опазя тумбака.  ooooh!

NO COMMENT

# 94
  • София
тъкмо се примирих с техническата му неграмотност, но май ще се окаже, че му липсват и необходимите икономически познания (а иначе е инженер и е работил като мениджър продажби). Crazy CrazyДа обучаваш шефа си - голям майтап.

Леле, това направо ме потресе  Sick

Мойта госпожица не само, че ме рита, но ме и боксира. Усещам удари долу ниско, където са и крачетата, както и по-високо, където са ръчичките. Преди две вечери бяхме на официална вечеря и отнесох 2-3 толкова силни ритника, че подскочих. Надявам се останалите да не са забелязали. По едно време мислех да стана и да се поразходя, защото като се движа и тя мирясва  Crazy, но не се наложи. Кротна се.

# 95
  • ville de Quebec
Аз това още с Вики съм го забелязала - докато съм в движение, кротува, като спра и се почва каратето Laughing Бяхме решили навремето с едно друго бременно майче, че още от неродени си искат разходките Laughing

# 96
Ами те спят като се движим, понеже ги люлеем, а като спрем се събуждат и започват да играят Grinning
Вчера беше най- тежкия ми ден. Прибрах се от офиса в 9 часа вечерта Shocked Кръста още ме боли, за краката да не говорим. Бебо се държа геройски, риташе през целия ден почти, но през нощта си спинкахме.
Само дето от сънища сега все едно не съм спала.

Правих редакция на едно фирмено списание и цяла нощ сънувах текста и снимките Confused
И вчера един колега, англичанин, така ме изнерви, уж щеше да помага да прегледаме текста, около 110 стр., а цял ден се мота, пи кафета, ходи да яде, 5 часа говори с един клиент от родината си #Crazy
Накрая с един коега, българин, седнахме и си свършихме работата за ок. 3 часа.
Направо ме е яд, че разчитах на този чужденец, много са мързеливи Crossing Arms

Цвети, от вчера си вече в 6 календарен месец Simple Smile

# 97
  • София
Мили мамчета, аз уви поработих напоследък, дори съб. и нед. бях заета. Днес докато сте на у-ще аз пак ще съм на тръстиката.... Sick

Но, ще очаквам Нимчето с обобщение на лекцията и моля да споделите с мен:
1. Хъркате ли? Аз - да, и то откакто сме двама;
2. Гъбички появиха ли Ви се: на мен - да, уви дори без секс  newsm45

Хайде, хубав ден, липсвате ми....

# 98
Не, не хъркам и нямам гъбички. Даже доки се изненада, че не съм "завързала" Mr. Green очакваше по-трагично положение.
Четох някъде, че е добре да се пие по една кофичка кисело мляко на ден, за подобряване на флората. Ама да се пие Mr. Green

Казвам го така, понеже един доктор препоръчал на приятелката ми да си направи вагинална промивка с ... айрянче. Милата, гъбките направо са се развихрили след това.

# 99
Здравейте и от мен!  newsm03
Аз май все още не хъркам, поне мъжът ми не се е оплакал. Но по отношение на гъбите съм много зле, вече цял месец. Мисля си, че това ще е най-кофти нещото през цялата ми бременност. За съжаление докторът ми каза и че не могат да бъдат излекувани докато съм бременна  newsm45 и ми изписа влагалищни таблетки (поне да ги успокоя малко), но от тях нямаше особен ефект. Понякога имам чувството, че ще се побъркам  smile3511, отвратително е.
Аз също четох някъде за киселото мляко, но не вярвам особено. Все пак реших да пробвам, въпреки че не обичам да го ям. Ще се жертвам, на мен ако не помогне, поне е полезно за Бебо 

love001

# 100
Здравейте мами, по отношение на губите и аз имам. Изписаха ми Полиженакс и взеха да ми минават. Май около 90% от бременеещите си се уреждат с тези гъби отровни Crossing Arms Аз доколкото знам, трябва един месец преди термина да се прегледаме пак и ако има гъби да се вземат мерки, защото при раждане може да се зарази бебето. Така че трябва да сме чисти Simple Smile

# 101
Добро утро! За тези гъбички ,много са гадни нали #2gunfire Аз имах в началото и с някакъв крем изчезнаха. Сега нямам. За хъркането - още не хъркам, но много често се събуждам.Особено като таткото се завърти в леглото, аз се стряскам да не ме ритне по футболната топка. hahaha
И да се похваля...моето предчувствие за момче се потвърди от две лекарки вчера.На видеозона ми показаха  "гордостта" на малкия мъж. И аз взех че пуснах 2-3 сълзи.

# 102
  • Варна
 Аз и аз лепнах някакви неприятни гъбични истории, но единственото лечение, което приложих беше вода със сода (но не вътрешни промивки), а просто се измиваш сутрин и вечер с нея и една седмица се мазах със Универтан. И имаше ефект в момента съм ОК /да чукна на дърво/. Към 9-ия месец сигурно ще се вземат и по-сериозни мерки за по-сигурно, но се разминах без други лекарства за сега.
 А освен това смених интимния си гел с нов  - на NIVEA и съм много,много доволна.

По отношение на работата и на мен вече много ми писна и смятам да се мъча още около месец и да поприключвам с трудовия ентусиазъм, защото ако очакваш някой да се съобрази с теб и с това че не можеш да си позволиш да седиш по 10 и повече часа зад бюрото... ooooh! Започнах да обучавам заместничката си от вчера, така че по-рядко ще се появявам тук в работно време  Sad И тя започва от А-Б, но се надявам да е схватлива....

# 103
  • София
Здравейте и от мен Grinning
Току що се връщам от консултация. И съм в шок за един месец съм качила 4кг. smile3511 . Иначе като изключим това док каза че изследванията са ми добри. При първият преглед имах бактерии в урината, по мои подозрения точно от гъбички, но тогава док каза че след четвъртия месец може да ме лекува. А сега всичко е наред урината ми е напълно чиста Praynig, и то без никакво лечение. Дано така да съм до края, че то не знаеш утре какво те чака. Не ме гледа на видеозон /ама аз си го очаквах, щото миналия месец си платих за това удоволствие - изчерпала съм си лимита от два за цялата бременност #2gunfire/ та само чухме тоновете на бебо. Ама тази акушерка така силно ме натискаше по корема за да улови сърчицето, че ми идеше да я ритна #Cussing out.
Док каза да избягвам тестеното и мазното, ама кво да му кажа, че всяка сутрин си похапвам баничка Embarassed. И сега не знам какво да закусвам.  ooooh!
Кажете мами вие какво хапвате сутрин, пък и не само тогава. Като имате в предвид, че работя и наоколо няма особено голям избор за ядене.

# 104
ivonska Bqh pusnala tema za gubichkite,ako iskash proveri tam.Mnogo otgovori ima.Sorry,ama pak nqmam kirilica na rabotata-brakma e toq komp. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт