Януари бавно наближава, тогава бебе ще се гушка в мама!

• 14 359
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мами, и аз да ви се "оплача" от моята беба, рита точно като козичка Joy Нали и е такава зодията. Усещам я навсякъде, понякога и много ниско долу, но и на мен док ми каза че е нормално.
toni_ls не се притеснявай че не усещаш бебето, аз с първата бременност го усетих чак в края на 5-ия, началото на 6-ия месец. Принципно е относително, но съвсем скоро трябва да започнеш да го усещаш.

# 76
stiliana1 благодаря за успокоението   bouquet
кога ли ще зарита най-после да ми мирне главата, мойта и на татко му  Grinning  защото съм голямо мрънкало аз  Joy Joy Joy

# 77
Здравейте момичета  Grinning Сега вече съм свободна от док.-отписах се от него и както си и мислих не ми даде картона,но личния ми лекар е готин тип  Flutterи утре ще ми даде направление за нов гинеколог.Дори ми препоръча този,при който смятам да се местя  Hug Дала съм свобода на мама и тя се занимава с лекарите,аз нямам грижата за нищо освен да ходя на консултации и да пазя бебо.
Относно риниците на бебешока-и при мен всеки ден е различно-предишните два дни бяхме много кротки , но има дни,в които не се спира.Аз вече почнах да го усещам и горе-в областта на пъпа.При вас как е?

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 14:55 от mimi_81

# 78
И при мен ударите са различни. Понякога е много палаво, като например вчера. Не се спря диването. А днес е много кротичко. И аз го усещам ниско долу. Напоследък ударите започнаха да се изместват по-нагоре и да стават по-силни.

# 79
здравейте мами!
бях 1 седмица отпуска и сега ми е малко гадно на работа, но няма как.....
но пък бях на лекар и всичко е наред около 500 гр и 24 см - момиче
а иначе за ритниците - усещам ги различно но най-вече долу ниско или отдясно

# 80
Здравейте и от мен!
 smile3521
Моя бебчо също рита всеки ден различно: един път - повече, друг път по-малко, а също и по различно време. Някой път шава през деня, а друг път вечер, когато си легна да спя ... бебешка му работа. Важното е да е добре.
toni_is, имам позната, която е усетила своето бебче чак 9 месец, явно при всеки е различно newsm12.
Но за твое успокоение ще е хубаво да се консултираш и с доктора си.

love001  love001  love001

# 81
Nadin_06 , аз всеки път като ходя на ехограф - почти 2 пъти месечно, то се върти и подскача и плува вътре. Доктора каза, че е здраво бебе, и много високо  Joy Joy Joy ,  и всичко е наред. Просто аз не го усещам...

# 82
Здравейте и при мен ритането е разли4но, и по някой път дажо по цял ден не ме рита.Явно спи  smile3524
Nadin_06 ти на 4астен ли ходиш по 2 пъти в месеца на ехограф?

# 83
ооопссс исках да кажа toni_ls ?Щото мен до сега са ме гледали само първия път като ме записаха

# 84
Обикновено рита вечер, когато си легна. Но в събота вечерта не се обади та чак до неделя вечерта и доста ме поуплаши Shocked А относно ритниците - ми всеки път са на различно място, и мен ме рита ниско долу /което е малко некомфортно/, толкова ниско, че чак имам чувството, че всеки момент ще излезе  Grinning

# 85
Ми в Шейново анли се записах на ЖК и като ходя си записвам пак час за скоро време  Grinning , така де, и без това ще платя 280 лв, защо не..... и казвам на доктора ми и той ми записва. От 15.06 до сега ходих 5 пъти - средно на 20 дни  май се пада по веднъж Grinning

# 86
  • София; Дружбето
Останах без крака, ако не беше утре училището не бих си подала носа на вън утре Crazy Аз усещам беба над пъпа вече по цели дни ме посритва тук и там, има и дни, когато сме по-кротки , тоест ритаме по-малко baby_neutral Днес в автобуса се скъса да се врътка насам натам Joy ама после се кротна, докато кача покупките по стулбите.
Утре кой е на линия?

# 87
  • София
Цвета, ти внимавай с покупките, че нали си знаеш за тежкото колко е вредно!  Naughty Пък и не разправяш какво си накупила!  Crossing Arms
Иначе наща мома на автобус още не се е возила  Thinking Ще взема да поправя грешката. Обаче много се кефи на трамваите. 2-3 спирки са нужни и почва да се бунтува  kyllmg

Утре съм на линия!  wavey И понеже татито го няма да ме докара и ще пътувам с градски транспорт, малко се притеснявам да не ме бутат и изобщо. Работещите мами - как се справяте с градския транспорт всеки ден?  newsm78 Изобщо не говоря някой да ми отстъпи - като знам колко са пълни трамваите сутрин изобщо се чудя как ще се кача и ще си опазя тумбака.  ooooh!

# 88
  • София; Дружбето
Поправям си решката веднага - купих подарък на мама за рд-ту Mr. Green кристална фруктиера. Сега остава да дойде да си го вземе, че на мен не ми се пътува до провинцията Joy И специално преди да си избера нещо мерих всичко колко тежи на ръка, за да преценя какво мога да завлека до нас Laughing Продавачката най-накрая предложи една солничка, че е най-лекото в магазина Crazy

# 89
Здравейте мамчета!!!!
върнах се сега от работа и честно казано смятам днес да е за последно да оставам накрая!!!! Някой беше писал в предишните теми, че това е времето да си обърнем максимално внимание!!!! Е, вече казвам стига! Ми то никой като не се съобразява аз ли все да съм на топа??? Утре раздавам задачите и това е !!!! Crossing Arms Да ви кажа - нашата мома /ако наистина излезе момиченце, защото всички казват, че съдейки по външния ми вид ще е момче/ откакто съм я усетила не се е спряла да рита!!! всеки ден и вечер - докъм 1 - 1.30 рита и се премята!!!! Усещам я най-вече централно и ниско долу.
А и моето тумбаче израстна изведнъж!!! за около 2 седмици - вече наистина не може да се сбърка!!!!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт