Януари бавно наближава, тогава бебе ще се гушка в мама!

• 14 323
  • 300
  •   1
Отговори
# 225
dobito благодаря за промяната на термина ми   bouquet
Аз също нищо не съм взела на бебо. Тази радост съм си я оставила за по нататък пък и мисля че роднините ще искат да се включат в пазара и подаръците. Братовчедка ми роди преди 3 г. и може да ме снабди с непотребно вече за нея оборудване..... Сега се наслаждавам на други емоции и не виждам защо да бързам  Simple Smile

# 226
Здравейте,
и аз не съм взимала нищо за бебето - мисля, че има доста влеме  Simple Smile
А за дрехите незная-болна тема ми е-само се въртя из вторите употреби-нищо не ми става ( доста съм едричка по принцип, а сега да не говорим  Laughing )
но ще се справим някак си.

# 227
  • София/Варна
damakupa, направи си една разходка до Варна - фирма Рени има толкова сладурски неща, които стояти красиво.
Аз мисля да им навестя магазина като ида след месец на гости на родата Simple Smile.

# 228
Среща в София 23 Септември - преброяване

Ще се организира форумска среща. Ако имате желание можем да си спретнем една групичка и да ги посетим. Аз ако съм в София съм там.

# 229
Strahotni pokupki, Dobito Simple Smile))
Do sega ne bjah izpitvala umilenie pri vida na bebeshki dreshki, no pri vida na rozovite 4orapki, neshto v men trepna Simple Smile))
Ve4e mi se iska da si nakupya i az razni neshta i skoro shte zareja sueverieto Simple Smile

# 230
Оф, извинявайте за латиницата, не се усетих

# 231
  • Willebroek, Belgium
моми4ета здравейте Hugако знаете само какъв съм бързак :mrgreen:4е 4ак се о4удвам от себе си.в4ера  омувах каква кошарка да копувам,дали сгъваема или дървена.из4аках мъжо да се върне от работа и му викам да отидем до бебешкия магазин  да видим какви сгъваеми кошари има ама само да гледаме без да копуваме.да ама не Crazyхаресах си аз едно и в крайна смета го взехме.много съм щастлива 4е лека полека бебка ще си има вси4ко  bouquet
DaVinci и аз така се 4увствам при вида на бебешки дрешки.имам 4увството 4е всеки момент ще се разпла4а  bouquet

# 232
  • София
Привет, мами!

За бебешките покупки - аз съм доооста напред с материала там, но така а) си доставям радост честичко и б) масрафа не ми е на един път, пък и по Коледа едно ли ще е за пазаруване...

За стриите - Горещо препоръчвам олио с/у стрии! Има го в аптеките, напр. на онази немската фирма за бебешка козметика ''Bu...'' (никога не съм можела да ги произнеса!) Аз по принцип съм много предразположена към стрии, но ОЩЕ нямам нито една нова!
Препоръчах олио и на Добито, нека сподели и тя... Rolling Eyes

Нинище, що не дойде днес да се видим, бе човек???
Галче, рано е да ''гнездиш''  Laughing... Беше приятно, а и повторението нали е майка на знанието...  Mr. Green

Аз на 23 ще съм в провинцията... нали 22 не е работен, ще ходим при свеки...  Angry Няма да мога да се присъединя към срещата с Вас...

# 233
Страхотни покупки, мами! Наистина тези малки и сладурски дрешки, ни карат да се пускаме сълзи. Аз също съм купила няколко неща, но не много.Има време
Идеята за срещата  в София е страхотна, само не знам дали ще мога да дойда.Яд ме е! #Cussing out
За стриите - аз от около седмица се мажа с олио на Johnson. Мазничко е, но бързо попива. Поне на шишинцето пише, че овлажнява кожата 10 пъти повече от нормално.

# 234
  • София
ejkajujka, дано не си ни разбрала погрешно, но всеобщото възмущение, сигурна съм, е от пладнешкия обир от 200 лв. за 3Д, а не от теб, мила!

Та'а докторица, ще ме прощавате, ама не може да е по-голям специалист от Марков и Мазнейкова....  smile3511 Та ми се види наглост да скимти за 200 лв!!!  box

Нищо лично!

# 235
  • Willebroek, Belgium
Аз си купих бебешкото гел олио на Josnson и съм много доволна Grinning

# 236
Мили мами, ако има между вас такива, които шофират, моля ви кажете има ли ограничения до какав стадии на бремеността може да се шофира и въобще какво сте чули по въпроса.

Предварително ви благодаря!   bouquet

Последна редакция: чт, 14 сеп 2006, 13:09 от brumbolina

# 237
  • София
Мили мами, ако има между вас такива, които шофират, моля ви кажете има ли ограничения до какав стадии на бремеността може да се шофира и въобще какво сте чули по въпроса.

Предварително ви благодаря!   bouquet

Аз не слизам от колата и често правя по около 1,000 км на седмица. Ако си добре и доки не ти е възбранил - юркай смело бу-то! Joy

# 238
Ивонска, олиото на Бюбхен ли препоръчваш?? Казавай бързо че аз днес ще си купувам нещо мазно за мазане и може и такова да си взема.
А за колата - аз си шофирам и си се возя непрекъснато и не смятам да спирам. Е, не минавам по 1,000 км на седмица, но си пътувам до провинцята без проблем. Брумболина ако не получаваш контракции при пътуване си се вози без да се шашкаш!

# 239
  • София
Само не разбрах, Бюбхен имат специално олио против стрии за бременни, или ползвате бебешкото им олио? Че ми свърши последния крем и още не знам какво нще си взема сега? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт