Единадесети клас - 2020-2021 - живот и здраве

• 38 104
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
От тази карантина и тези маски, гаджета не могат да си харесат:blush:
Само да не стане обратното. Да си харесат, и после, като си свалят маските...Joy
Скрит текст:
Тук ми липсва емотикончето на панически бягащото кученце от старата версия.

# 166
  • Чикаго / София
От тази карантина и тези маски, гаджета не могат да си харесат:blush:
Само да не стане обратното. Да си харесат, и после, като си свалят маските...Joy
Скрит текст:
Тук ми липсва емотикончето на панически бягащото кученце от старата версия.

JoyJoyJoy

Аз май няма с какво да се включа напоследък, но добре се посмях с вас.

# 167
Аз сега питах моя - 26 срочни оценки:astonished:

# 168
  • Русе
И аз в официалната статистика на болните.
Алекс не се трогна от факта, че две седмици няма да излиза. После се усети за тренировките и изрева, ама... няма избор.

# 169
  • Русе

Eли, леко да караш.

Светослав миналата събота и неделя след като вдигна лека температура го запрях за една седмица в къщи. никога не му се е случвало. Март месец с един двама приятели обикаляха града да търсят безлюдни площадки за трениране. Примираше вече.

# 170
Алекс не се трогна от факта, че две седмици няма да излиза. После се усети за тренировките и изрева, ама... няма избор.
Ели, леко да минава! И наборчето гони да си мери температурата, че и те се разболяват... И шепата витамини и за него Wink
Калоян все още е с невъзстановено напълно обоняние (два месеца вече)... и като се затича пухти "като национал на 10тата минута на мача" (негови думи).

# 171
  • София
Ели бързо да мине и замине! Hug
Нашето училище минава онлайн и за прогимназията.

# 172
  • столицата
Ели, бързо оздравяване! И дано успееш да опазиш домашните.

# 173
  • България, София
Ели, бързо оздравяване и без последици да минава, а домашните да ги подмине HugHeart

# 174
  • София
Ели, стискам палци леко да преболедуваш и де си възстановиш бързо.

# 175
  • София
Ели, леко да го изкараш. Сега е време домашните да те поглезят Wink

# 176
  • Русе
Благодаря, дами Hug
Слава Богу, леко го карам, но и мерки взех веднага. Хич не съм се мотала, че съм с придружаващо заболяване, и да не отварям работа на статистиката Simple Smile.
Пак, че големият е онлайн и не го мисля много. Затворен в стаята си, излиза само за тоалетна и ядене.' За малкото ме е яд. Никак не са помислили за такива като него. Пуф.

Здраве за всички Ви Hug

# 177
  • столицата
А може ли да споделиш какви мерки взе?
Да не ни се налага, ама като гледам здравната ни система как изнемогва, май ще трябва и лечебен опит да споделяме.
Аз започнах превантивно клей, чай от шипки, лимони, черен бъз. Признавам, че не съм много постоянна, но все ще е от полза за имунитета. На наборката успявам да прибутам нещо от време на време, ама като ме няма по цял ден една вечер не стига. То и повечето неща трябва да се пият поне час преди и след хранене.

# 178
  • България, София
Аз също вземам клеева тинктура и вит. Д. На децата и черен бъз давам + другите две.
Това го правим всеки зимен сезон, не е сега заради новия вирус.
Всъщност аз преди вит.Д не приемах, но лятото покрай други изследвания си бях пуснала и се оказа, че съм с латентен дефицит, та сега вземам мерки. Вит. Д също е важен за имунната система.

# 179
  • Русе
Ще го сложа в скрит текст, че не е по темата.

Скрит текст:
1. АБ - Азакс 500 - тук историята е дълга, но накратко Simple Smile. На базата на опитът проведен между 7 болни доктора, това се оказа ключът за бързото възстановяване, и без усложнения. 5-ма от тях са го пили и на третата седмица си бяха по раб. места. Двама -  не и на 15-тия ден дадоха + тест. Единият е лекуващият ме онколог. ЛЛ  потвърди АБ
2. Витамин Ц - тук ЛЛ добави до 500 грама/единици или там каквата му е мерната единица.
3. Цинк - тук също добави по колко на ден, но малкото заля листа и сега пия по едно хапче на ден, според листовката. Цинкорот се казва.
4. Вит. Д - по една капка
5. Антистенокардин - 3Х2. Е, аз пия 3Х1. Нещо ми е шубе от това лекарство.
6. Парацетамол за главоболието

Симптоми: лека Т, лека суха кашлица, мускулни болки и главодолие. Това за има няма два дена. От вчера само леката кашлица остана.

Не е нужно да пиша, ама все пак: това е моето и на още няколко човека лечение. Не е универсално лечение борещо Ковид.

Общи условия

Активация на акаунт