Единадесети клас - 2020-2021 - живот и здраве

• 38 111
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Ели, леко да минеш през това и бързо възстановяване и от мен.
Наборът е до утре под карантина, че е контактен.
Скрит текст:
Сглупиха в тяхното училище с този патронен празник и изпозаразиха половината от участниците в него. Другата половина пък са под карантина, защото са контактни.

# 181
  • София
Бързо възстановяване и от мен, Ели!

# 182
  • Чикаго / София
Ели бързо оздравяване и възстановяване! 🤗

# 183
Ели, да минава бързо и леко!
Ние тъкмо го изкарахме с малката, на 13 е. Таткото и Косьо нямат симптоми. Лечението беше като при Ели, без витамин С обаче. Не правихме тест, но симптомите бяха като по учебник. Все още сме под карантина, самообявена.

# 184
  • София
Ели, да минава леко и безпроблемнно .
Около нас доста близки се понатръшкаха, моля се ако ни тръшне и нас да е леко.
Днес на мъж ми един познат не са искали да го пиемат с двойна брохоплевноя е човека, напараво не знам .
И аз знам витамин Ц, но да не се прекалява с него.
Цинк и Селен по 1 капсула на ден , то така си е по описание, аз съм взела на НЕЙЧЪРС УЕЙ.
Бети и на вас бързо възстановяване, гледайте да не се натовартаве първия месец два ако можете.

# 185
  • Русе
Благодаря, дами! Аз стискам и засега леко го карам. Баща ми обаче направи инсулт и освен това е и положителен.
Кошмарен ден Sad Слава Богу, лек инсулт се оказа и е стабилен засега. Пу-пу.
Децата затворени по стаите, нямат симптоми. Уж учат, не влизам да ги проверявам.
Оооох

# 186
  • София
Ели, бързо да оздравявате и да се възстановите.

# 187
Ели, бързо оздравяване!

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 01:08 от Диничка

# 188
  • София
И при нас малкото беше доста изплашено от тази болест. Наборът малко по-философки приема нещата - "При толкова много заразени, точно на мен няма как да ми се размине". И си е така. Чакаме.

# 189
  • столицата
Ох, ще си побъркаме и децата с този Ковид. Да отминава вече, че преобърна живота ни на 180 градуса. Пазете се.

# 190
Ели, съжалявам да прочета за неприятностите ти. Бързо възстановяване на теб и на тате, дано другите около вас да се опазят.
Бети, на вас също бързо възстановяване.

Тъжна работа е в системата на здравеопазването, няма да влизам в подробности, защото е трагично. А по тв се плямпат едни глупости и неверни неща и обещания....нямам думи.

Вчера занесох малко дрехи по повод тази кампания, ако някой има непотребни момчешки дрехи, S и М основно, за възраст от 13 до 18 години, може да занесе или изпрати. Спешно трябва да облекат 200 пристигнали голи и боси момчета:  https://crw-bg.org/blogs/kampaniya-oblecheni-v-dobro-esen

# 191
# 192
  • София
Имам усещането, че онлайн обучението през пролетта беше доста по-организирано и успешно от сегашното. В момента се учи толкова постно, че се плаша какво ще стане с навиците за учене и знанията на децата.

# 193
  • столицата
Моето твърди, че много учело. Аз съм леееко скептична.
Има възрастни учители, които засега не са се включили.
Очертава се едно "свръхобразовано" поколение. И докато нашите са големи и като цяло имат вече изградени навици за учене или поне са наясно как следва да го правят, то при малките ще е ужасно трудно. Необходим е родител или друг човек, който да помага ежедневно и който следва да си стои вкъщи с детето.

# 194
При набора темпото е като миналата година с ДО - трудят се без да прекаляват Wink Имат оценки на писмени работи по Английски и Испански тази седмица... Хитреца се спаси при баща си, да не го гледам много много кога се учи и да не го юркам. Smiling Imp

Скрит текст:
При малката (5ти клас) най-организирани, реално преподаващи и точни бяха възрастните им учители по БЕЛ и математика Simple Smile Учеха много добре по всичко с изключение на "технологичните" дисиплини - ИТ и ТП. Седмица беше вкъщи в карантина, с много бърза организация, програма, часове...

Общи условия

Активация на акаунт