Единадесети клас - 2020-2021 - живот и здраве

• 38 121
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
  • България, София
Ели, бързо да се възстановява баща ти Hug
Бети, и на вас бързо и без последици да минава Hug

Галимар, права си. Наборчетата по - голямата част от образованието си минаха присъствено. Имат навици, ориентирани са. За по - малките, както и за родителите им е много трудно.
Госпожицата засега има преподаване. Вчера до късно наваксваха с руския, тъй като редовните часове пропуснаха поради служебен ангажимент на учителката.
Госпожата им по БЕЛ е болна. За други учители не знам.
После до никое време писа по НЕ. Помагах и аз. Малко. Добре, че ми е здраво набит в канчето, та от време на време с нещо да съм полезна на детето. Иначе за професионалния си избор само търпя критики от нея, че с нищо не мога да й бъда от полза. Не е като да съм завършила с математика, че да й решавам задачите Satisfied

# 196
  • София
Прибирам се преди малко. Малкият е в детската, наборът-в спалнята, мъжа ми- в хола. И аз къде, къде-отидох да мия банята. Rolling Eyes Има вероятност да се окажа контактна и се обзалагам, че това ще са най-чистите баня и тоалетна в околността! Smile

# 197
  • България, София
Лельо Ог, дано се разминеш като контактна.
Пък за банята - браво. И аз също трябва да се позанимая с нашата през почивните дни.

# 198
  • София
То пък едно браво! Като няма къде да се свра, банята ми остана, че е по-широчка. Grinning Във всички стаи някой говори/вика, не се трае.

# 199
  • София
Остъклена тераса нямате ли?

Да не е само спам, наборът каза, че днес двама учители са им споменали, че следващата седмица щяло да се обсъжда някакъв хибриден модел при нас /онлайн и офлайн/, ако останат на ДО (а то е ясно, че ще останат). И сега не знам да се радвам, или да се ядосвам Simple Smile Хем стоят много пред екраните, хем миналата година беше зле, особено след като им въведоха часове от дъжд на вятър.

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 18:05 от Prizma

# 200
  • София
Прибирам се преди малко. Малкият е в детската, наборът-в спалнята, мъжа ми- в хола. И аз къде, къде-отидох да мия банята. Rolling Eyes Има вероятност да се окажа контактна и се обзалагам, че това ще са най-чистите баня и тоалетна в околността! Smile
Дано не ти се наложи да спиш там... Wink Wink
Моя мъж е у дома в карантина заради колега. Аз ще съм хоумофис другата седмица и само малкото ще драпа на училище присъствено Wink

# 201
  • столицата
Как са болничките? Аз от четвъртък с главоболие, лека болка в костите и хрема, но пък тестът ми от петък е отрицателен.  Доста положителни и около мен. Та от днес се самокарантинирам. То е без друго вече съм хоум офис от утре.

# 202
  • Русе
Пу-пу, стабилни. Аз все така, тати - държи положението. И най-важното - децата! Те са добре, значи всичко останало ще го преживеем.

Гали, да оздравяваш бързо Hug

# 203
  • София
Оздравявайте! Аз се съм контактна, за сега нямам никакви симптоми. Четвърти ден от контакта ми е, мисля във вторник да пусна един бърз тест, те се позитивирали след 4-5 ден. При всички случаи 2 седмици няма да работя, та ще им се стъжни на младежите. 😂

# 204
  • столицата
При нас контактните си работят от вкъщи😁
Всъщност болничен ли ползваш? Моя колежка буше контактна на позитивна приятелка, но от РЗИ обявили за контактни само членовете на семейството.  Та си имаше разправии с ЛЛ как и дали може да й даде болничен за периода на карантината.

# 205
  • София
Аз не мога да работя от вкъщи. 😀 И не е редно да работя ако съм заразна. Не мисля, че дават болничен ако си контактен. Всъщност май нищо не е категорично. Мисля да си пусна неплатен, но дано съм здрава.

Последна редакция: нд, 08 ное 2020, 18:03 от aunt Ogg

# 206
  • столицата
Искрено ти го желая!😍

# 207
  • Русе
Когато ми се обадиха от местното РЗИ  ме питаха за работно място и контактни хора там, но аз нали съм от пролетта болничен, нямам там контактни.
Въобще такова мазало стана с тая пандемия....

Бъдете здрави Hug

# 208
Аз замествам колежка, която е контактна. Съпругът и е в болница. Тя е с болничен, но на мен ми се взима акъла. От сутрин до вечер в училище. За капак набора предната вечер ми заявява, че няколко дена нямал вкусови качества, но не ми бил казал, че щяла съм да се шашна. То и без туй съм на тръни с този вирус. Дано леко да го изкараме.

# 209
  • България, София
Нека леко да минава, при когото вече е налице. Контактните и всички други да се разминат. Поне засега, че точно в тези дни хич не ми се мисли какво е човек да търси помощ, не дай Боже да трябва да се хоспитализира.
Моя колежка, с която не съм имала контакт, тъй като още е в отпуск по майчинство, го кара. Млад човек, на 31 год. Каза, че не е хич приятно. С всички симптоми - загуба на обоняние, отпадналост, температура, задух. Тя за един изпит се готвеше, каза, че все едно не е била на себе си. Не е могла да чете дни наред.
Не трябва да се подценява.
Хубава седмица и здраве за всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт