Единадесети клас - 2020-2021 - живот и здраве

• 38 149
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Абсолютно неориентирано бебе, а е шести клас вече, все пак.
А, и подреден не е, ама хич, камо ли педант на ред.
Тъй тъй.Сякаш майка си слушам. Smiley  То от близко не блеЩим чак толкоз! И от много ум има разни разсейвания, които водят до лъжливи впечатления. Satisfied А и диагнозата - мъжко,също има влияние.
Ама ето, и на Валето е момченце, ама има визия за бъдещето детето.
Аз познавам една дева с диагноза "мъжко" и си е баш педант.

# 271
  • столицата
И аз не съм от най-подредените деви, но и в хаоса знам кое къде ми е. Иначе определено обичам да планирам отрано. По-спокойно ми е.
А наборчето- всичко в последната минута. Направо ме побърква понякога.😎

# 272
  • София
Не се оплаквайте. Аз съм козирог, а щерката е близнаци. Не питайте какво ми е Joy

# 273
  • Русе
Последната минута си е някаква даденост. Като дар почти. У дома така надарени са и синът и бащата. И бившето ми гадже беше тъй.Понякога им завиждам за комфорта да си се наслаждават на това, което правят или по-скоро не правят до последната секунда, и след това с почти ветрикален полет да скочат и да тръгнат - за училище, извън страната или на Марс. Разбира се , най-често тръгването е последвано от няколко връщания с ровичкания тук и там или с - Къде ми е...... Затова пък аз съм развила и работя още по усъвършенстването на - Винаги готова, покрай колкото и концентрирана в работата да трябва да съм, да заделям по един къс съзнание, кой ,накъде, какво . Разбира се това си има цена. Наричат ме критична, педантична, и "Какво се стряскаш толкова", а аз от време на време вършея с метлата.

# 274
  • България, София
Не се оплаквайте. Аз съм козирог, а щерката е близнаци. Не питайте какво ми е Joy

Значи трябва да питате децата ми какво им е с майка и баща близнаци Joy Че и баба за разкош Smirk
Наборката е везни. Колебае се на моменти, но за някои неща е бетон. Радвам се, че си избра посоката и действа за постигане на поставената цел. Може и от асцендента да е. Нейният е козирог.
Сестра й все още е вятър е мъгла. Все съм си мислела, че скорпионите са организирани и знаят какво искат, ама ей на. Явно й трябва повече време.
Аз съм с асцендент дева и много добре се разбирам с деви жени. Винаги около мен има поне една жена дева. Орисия Simple Smile На моменти обичам да планирам, да правя програми, всичко да е измислено отнапред. Друг път някой от близнаците иска ей така всичко в последния момент да се решава и прави и няма сила, която да ме накара да се разбързам  с каквито и да е планове Stuck Out Tongue Winking Eye

# 275
  • София
Аз нищо не разбирам от зодии. Ама нищичко! Но като кажа, че младежът е рак, хората ме съжаляват. А като кажа, че и малкият е рак, тихичко изпъшкват и бързат да сменят темата. 😀 Има ли нещо особено в раците?
Иначе за протокола и аз съм дева. 😉

# 276
  • Русе
Рак е много готина зодия. Светослав е рак. Естети, леко авантюристични,но и се привързват и обичат както хоризонтите, така и уюта. 

Приятелката ми е дългогодишна учителка. Има една книга на Линда Гудман - зодии и деца. Използва индивидуален подход с децата и казва, че досега не я е подвела информацията.

Все съм си мислела, че скорпионите са организирани и знаят какво искат, ама ей на. Явно й трябва повече време.

Много си падам по скорпиони. ММ е скорпион. Те са мистерия и за самите себе си. Много чаровни, ама да не ти е в къщата.

Днес е забърсал две шестици. Едната по дистанционното физическо,другата на изпитване по английски. Много е горд, че грам не бил учил и работил по абсолютно непознат материал. Ама то при него е така постоянно.

# 277
  • Русе
Аз нищо не разбирам от зодии. Ама нищичко! Но като кажа, че младежът е рак, хората ме съжаляват. А като кажа, че и малкият е рак, тихичко изпъшкват и бързат да сменят темата. 😀 Има ли нещо особено в раците?
Иначе за протокола и аз съм дева. 😉

Същата работа.
Аз-дева, набора-рак., малкото - овен. Ама все ми е тая каква зодия е/са, няма на кой да го/ги върна Simple Smile

# 278
Много деви се събрахме тук - хоп и аз. Не съм от подредените и планиращите обаче, но и при мен в хаоса има някакъв ред, знам си всичко къде ми е, в повечето случаи. Единственото, на което много държа, е точността. За срещи примерно съм все по-рано... ММ е скорпион, както и баба ми и брат ми. Най-близките ми приятели и двамата са рак, мъж и жена, не са семейство, баща ми също е рак.
Това за протокола само. Нищо не разбирам от зодии и не вярвам, че имат влияние.

# 279
  • България, София

Все съм си мислела, че скорпионите са организирани и знаят какво искат, ама ей на. Явно й трябва повече време.

Много си падам по скорпиони. ММ е скорпион. Те са мистерия и за самите себе си. Много чаровни, ама да не ти е в къщата.

Много точно. Мистерия за самите себе си, чаровни, бих добавила страстни, но да не са ти в къщата Satisfied

Но, както е писала Ели, няма на кого да ги върнем Grinning
Вярвам, че нищо не е случайно и децата ни са такива, каквито са, за да ни научат на различни неща Simple Smile
Да са ни живи и здрави!

# 280
  • София
А ние сме несериозни тук. Щяхме да идваме да гледаме Саша..... Добре, че представленията са били преди 27.11., за да не страдат децата.
Емонка, в края на пролетта ще има хубави представления, очертават се хубави нови пиеси, хем ще са попреминали нещата с вируса Simple Smile

За зодии гледам говорите Simple Smile))) и не чух да има Водолейки Simple Smile Много Деви сте събрани. На мен като на Водолей са се паднали само рогати... Овни в огромна бройка и Кози и малко Телци. Само Ралка е от моята партия... Близначе. Така че ни сме два светли лъча в кошарата Wink

# 281
Идвам да се фръцна и аз при Девите Kissing Heart
С мъж Овен и дете Телец хич не ми е лесно да влизам в ролята на арбитър като си срещнат рогата. Да не говорим, че Телецът си иска спокойствието, а другият експанзивен тип не търпи някой да му противоречи.
Не съм спец и аз по зодиите и това са си чисто мои наблюдения от битовизмите у нас Joy

И да помрънкам малко - времето от няколко дни е супер подтискащо и ми е голямо услие да се надигна от леглото и да отида на работа.

# 282
За зодии сте се разприказвали... Та да си кажа - с три рогати деца, трудничко оцелявам...Голямото и малкото са козирози (кози проклети, капризни и взискателни, ни се водят, ни се карат... накрая винаги става на моята, само дето толкова ми е излязло през носа, че ми е все тая, даже предпочитам да не е ставало), наборчето е овен. Каквото и да правя, каквото и да говоря, все е тая - каквото той си е наумил това става. Не спори и не се кара, просто си прави каквото си иска, даже научавам постфактум. С настоящ мъж лъв (бивш скорпион), толкова съм се "шейпнала", че изобщо не мога да си рапозная вече стрелческите дадености...

За дистанционното обучение на набора вече съм силно притеснена. Есета се пишат само по гражданско образование (явно му е интересно), английски и чат-пат по испански. Българския и литературата са някъде там в бекграунд, за профилиращите физика и математика информация нямам Thinking Само да ги спомена и репликата е "Не използвай грозни думи, моля! Smiling Imp". "Влиза в час" по-често от телефона докато си лежи в леглото и после си доспива... Питам го как си записва нещо по математика например, не било важно, нали гледа решениетто на задачите Head BandClose

Аз съм в офиса, тримата са си вкъщи, таткото е по работа в друг град... През големия батко ми е частично контрола, но добре че малката козичка е стриктна и изпълнителна, та нея не я мисля дали влиза в часовете и дали си пише домашните, за разлика от наборчето.

# 283
  • Русе
Тя ,зодията е ясна. Тийнейджър. Късам си нервите ежедневно. Гледам превежда фразеология с гугъл транслейтър, вместо с речниците, които трябва да ползват, които са му добре изестни и няма да му отнеме повече време да си копне фразата примерно в Макмилиън. Студ, мраз, но ей по това време излиза и обикалят улиците. Вчера си купи нови маратонки - супер дупер марка, бели.Решил, че като са нови си струва да гази с тях в калта и да му мръзнат краката няколко часа.Баща му  се радва на почти всичко, което сътвори.На тати момчето.  Иде ми  да си взема една чантичка и да се изнеса със страшна скорост. Липсва ми вече офисът ,но пък ММ се е нанесъл там ,та не го смятам за спасително убежище.

# 284
  • София
Да се промъкна тихичко и аз при Девите Joy
ММ също Дева.
Да му мислят двете рогати деца/Овен са и двамата/ с родители като нас! Joy
ДО е изпитание за всички ни.Моля се само да оцелеем Close
Малкото дивее в нас почти неконтролирано,и двамата с ММ сме на работа.Ако наборката се смили над него му помага,но по принцип го кара всичко сам да прави.Разделят се по стаите заради онлайн часовете и само отвреме на време ходи да го проверява.
Идилия! Rolling Eyes
Обмислям да слея празниците и с 6 дни да получа 2 седмици отпуска.
Класните и на двамата са насрочени,та към средата на месеца подозирам съвсем ще се изнерви обстановката...

Общи условия

Активация на акаунт