👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 693
  • 729
  •   1
Отговори
# 390
  • в моята си къща
От Gido са.

# 391
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Миоки, страхотна е чантата, откъде е?
От мен едни маратонки

# 392
Заслепиха ме 😆

# 393
От миналата седмица:

# 394
Миоки, страхотна е чантата, откъде е?
От английския ebay.

# 395
  • София
Бях забравила вече,  че съм ги поръчвала Nerd . 10 дена ги чакам! от Mango Outlet online. Картинката в с линк:

# 396
По никое време си поръчах сандали Simple Smile.

Изкушаващо намалени бяха, че и номер имаше. Остава да са удобни.
Не си само ти,аз съм си набелязала едни очила на Givenchy чакам още малко да ги намалят. Аз да се оплача каквото и да поръчам все ми е голямо и все връщам.

# 397
  • Някъде там
Oфлай от магазинче вПлевен
същото в розова пудра цвят. Марката е турска. Пише я на снимките.

# 398
  • София
Блузка от Mohito
Скрит текст:

И две рокли:

Скрит текст:
И червената рокля ли е от Мохито? <- Отговорих си на този въпрос. Simple Smile
От физически магазин ли е?

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 19:44 от mimeime

# 399
# 400
Здравейте, аз реших да не пускам отделна тема а да попитам тук, тъй като редовно се пускат линкове с обувки и а смятам, че имате опит...
Имам ограничен бюджет за подмяна на боти ...Трябва да бъдат ежедневни, без ток и много топли....
Харесвам страшно много UGG но нямам възможност за тях, а видях че българска фирма предлага сходен модел отново от агнешка кожа.
https://www.facebook.com/minkovsheepskin/posts/1192343964300431? … =1192436604291167
Интересувам се някой дали е поръчвал и да е доволен и най-важното, този тип обувка водоустойчива ли е....Не пише да е велур...а изглежда някак подобно...В същото време не е гладка кожа и ме притеснява какво ще се случи в дъжда...А Ако ги взема, после няма да имам опция за други....
Благодаря!

# 401
Нямам инфо за тези ботуши, но подобни, ако изрично не е упоменато че са водонепропускливи (пък и да е) аз бих обработила със спрей за импрегнация при всички случаи.

И за да не е спам няколко дребни аксесоара/портмонета от мен (в духа на вълната на която съм с животинските принтове). И трите са малки - харесвам организацията в отделни малки обеми вместо в едно голямо портмоне. Всичко от etsy.

Скрит текст:

# 402
И червената рокля ли е от Мохито? <- Отговорих си на този въпрос. Simple Smile
От физически магазин ли е?

От физически е - Mohito в Ring Mall. В момента е на намаление, излезе ми под 50 лв и поне в събота като я купувах имаше размери - от 32 до 40 или 42, доколкото помня.

# 403
термочорапки

# 404
Поръчката е от about you, миналия месец, бях ги забравила. Розовата блуза не е налична, вече.:
Панталонките:

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:36 от Miss_Vi

Общи условия

Активация на акаунт