Мъж Козирог - 3

• 41 395
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Макар да е стара тема- интересно ми е тези мъжки индивиди кога си казват това, което им е на сърце?
С жени Коизрог съм изключително добра приятелка, но мъж Козирог е малко мистерия. Говоря общовалидно, не по характера на човека.
Да, прави точно каквото е казал и е прям, но мен ме интересува дали разни споделени неща (в леглото) са им характерни.
 Забавно ми е, не се напрягам, но при директен въпрос отклонява темата или се прави, че не помни. Тази уклончивост не ми се връзва с праволинейността на момчето.

# 226
Не разбрах въпроса за леглото?

Като цяло много праволинейни хора, искрени и честни. Аз съм жена козирог и с мъже козирози се разбирам много. Даже имам приятелчета доста. С един колега направо седяхме два дена един до друг и сякаш се надушихме. За работа сме страшен екип. Нямаме грешка, всичко се изпипва и е в срок. Направо с поглед се разбираме кое кой да свърши.

# 227
  • София
Мълчи като комунист на разпит. Ама и аз си мълча. Много рядко споделя. Ако веднъж в месеца изтърве нещо, направо е като диамант.

# 228
Не разбрах въпроса за леглото?

Въпросът не е за леглото, а че там- след секс- споделя неща, които иначе не обсъжда и отбягва като теми в нормален разговор. Просто ми е интересно понеже досега такова нещо от други зодии не съм виждала. Аз, например, бих искала да спя вместо да ме събуждат с такива излияния. Иначе мълчи като комунист, да Simple Smile

# 229
Че те повечето хора са така.Чувства те по-близка в тоя момент.Като не искаш,просто му кажи да не те занимава.Пускайки въпрос тук,показва,че нямаш проблем.Това пък показва,че си проветряваш устата И зодиите не са определящи за нищо✌️Характер,възпитание,среда,са.

# 230
Хаха, сега разбрах. Не се изненадвам. Повечето са така.

Дори повечето са интроверти, а и да не са, пак не споделят много по лични теми. Някак трябва да им влезеш под кожата и да си упорита, да имаш стабилно поведение - да не си един ден така, един ден иначе, за да се отпуснат.

Споделянето… хайде да кажа нещо от личен опит. Споделям само с наистина близки хора, които приемам за много тесен приятелски кръг. Намисля ли нещо да правя, мога да не го споделя с никого и ще разберат пред свършен факт - дори близки. Ще си правя интервенция скоро. Никой не знае, освен мм и една приятелка. Майка ми ще разбере след като всичко приключи. Нямам желание да споделям, защото ме натоварва да отстоявам избор и да се обяснявам за нещо, което засяга само мен. Това го казвам, защото знам, че и мъжете козирози се чувстват по подобен начин. Решено ли е нещо, няма нужда да споделяш. А като вече се случи, гледаш следващата цел, а старата е в сянка…

# 231
  • София
От мой опит с мъж Козирог...уникално мълчание, особено ако има някакъв проблем или сериозен разговор ако се налага. Направо изчезва. Ако всичко е наред не спира да говори.

# 232
Мда,да имаш "стабилно поведение" е особено важно:)Трудно е и с отпускането,но в по-зряла възраст се получава,когато Сатурн поотхлаби желязната си хватка..

# 233
Здравейте!
Какво ви е мнението за комбинацията жена Везни-мъж Козирог?

# 234
  • волно калдъръмче
Здравейте!
Какво ви е мнението за комбинацията жена Везни-мъж Козирог?
Може да е убийствено за Везни. На Козирога ще му е спокойно, бързо ще намери начин да се възползва от колебливостта на Везната и да си следва своя план. Докато обича, всичко ще е наред.

# 235
На Козирога ще му е спокойно
Не съм много съгласна. На "рекох и отсекох" само една колеблива за всичко Везничка му трябва да изпадне в амок.
Никакво разбирателство м/у ММ и Везна в семейството, много се дразни. И към другите въздушни, особено Близнаци, има същата нетърпимост.

# 236
Хаха,то за всички се отнася"..докато обича,всичко е наред"

За всяка връзка,значение има възпитанието и зрелостта на партньорите.Другото е бош лаф😄

# 237
За сега се държи доста добре и двамата знаем какво търсим,остава само да се окаже, че може да си го дадем един на друг.
Изглежда ми доста сериозен, а и до сега и имал само сериозни връзки. Не си пада по нещо мимолетно, което също е доста голям +

# 238
Изчакай с констатациите.В началото всички кандидат партньори за бели и добри.А и никой не е длъжен да си обявява мимолетните похождения в миналото.
Ти също,предполагам се показваш от по-добрата си страна.

# 239
Да,права сте, беше ми казал, че е на мисленето, че никоя жена няма да издържи до него.. надявам се да не е толкова лошо положението

Общи условия

Активация на акаунт