Мъж Козирог - 3

• 41 411
  • 761
  •   1
Отговори
# 255
  • Тра-ла-ла
И моите наблюдения са такива. Пънат се само в началото. Правят необходима жертва да извършват неприсъщи за тях неща.....докато някоя жена клъвне. Имайте предвид, че в много случаи Козирозите са с Венера във Водолей. А там планетата на любовта се чувства най-зле. Т.е. Козирог + Водолей - получаваме студенина и самодостатъчност на квадрат...поне.

Аз скочих от шефове Овни на шеф Козирог....извадих от архива спомените за бившия Козирог. Направо бях забравила какво е и как Рак и Козирог се усещат един друг все едно са извънземни от различни галактики. Joy

# 256
  • София
На мен това, че са прагматични не ми пречи. Обаче това отдръпване като има проблем, ме убива. Завира се в някаква дупка, мълчи си и това е.

# 257
Уф, дайте ги тия дето си мълчат. Моят пък не млъква и винаги аз съм виновна, дори да нямам нищо общо.

# 258
Козирога е много обсебваща и контролираща зодия, все да доминира, все неговото да става, и в комбинация и с ревност, няма как да се сработи с жена Лъв. Която, държи на свободата си и своите решения. Особено, когато има ограничения, това няма как да се толерира.
За мен, повече твърдо Не.

# 259
  • София
Уф, дайте ги тия дето си мълчат. Моят пък не млъква и винаги аз съм виновна, дори да нямам нищо общо.
Не си го пожелавай, ужасно е, като някакъв психически тормоз...побъркват човека, с който са...вече се чудя какво толкова е станало,че такива реакции и отношение...и аз съм рак.
И наистина са много контролиращи и ако не е на тяхното, край, реагирал е като малко дете, врътва се и кръвно обиден, и после при следващ спор всичко изкарва старо и повтаря, и повтавя, все другия му е виновен...

# 260
  • София
Просто са си такива. И дъщеря ми е Козирог. В някакъв момент решават да споделят, но до тогава е мъка.
Казват, че уж Раците и те са така, но не е вярно. Те са по-емоционални, имат нужда от споделяне, общуване.

# 261
О, да. Аз го потвърждавам. Не е въпроса дори до комуникативност. Реши ли си нещо козирога, нито ще ти каже, нито ще го заподозреш. Оперирах си очите и не казах на майка си. Седмица по-късно й казах, поставена пред свършен факт. За мен беше важен ден и направо се преродих, обаче нямах желание да й казвам предварително. Сега  планирам пътуване до друг континент след няколко месеца. Още не знае мамето. И не само тя, като цяло други близки. На мм споделям, но имаме много взаимност с него. Козирог съм.

# 262
  • София
Аз много говоря, казвам си всичко,споделям...а срещу мен стена, мъка...когато беше в настроение и всичко беше наред не му се затваряше устата, но стане ли нещо дори и дребно,край!

Да и него родата се опитва да го разпитва, нещо да разбере за нас, не само им се навиква и нищо не обяснява. Ужасно просто! Единак,  аз ако така си седя затворена и не общувам, ще се побъркам.

# 263
Козирога е много обсебваща и контролираща зодия, все да доминира, все неговото да става, и в комбинация и с ревност, няма как да се сработи с жена Лъв. Която, държи на свободата си и своите решения. Особено, когато има ограничения, това няма как да се толерира.
За мен, повече твърдо Не.
Ние този разговор го имахме вече. И констатацията от отсрещната страна беше: "Ти не ме слушаш."🤣
Това не би трябвало да е изненада, защото аз не слушам никого, ама нейсе.

# 264
Равена, пиши докъде сте стигнали, че аз едвам се отървах 1 година по- късно. Следеше ме, причакваше ме. Такъв лош опит имам,че не ща да си го спомням. Като обсебен беше от мен.
И това продължи дълги години.

# 265
  • София
Все пак, всеки човек си е отделна личност. Има и разни там планети, влияния, аспекти...

# 266
Ааа не. Моят ми дава свобода. Засега сме: " Както искаш." - много внимателно казано. То другояче няма как да е, защото мен никой не ме е вкарал в релси. И по-добре да не пробва.

# 267
Що бе, няма лошо малко мълчанка. Аз съм специалист в тая област - като се фръцна и мога с месеци да му мълча и знае, че млъкна ли нещо е сгафил жестоко.
Тая седмица сме разделени, смисъл командирован е, и ми е забавно как се разнежва като през останалото време е просто пън. Обаче сутринта му звъня - бу, бу, бу ... развали ми хубавото настроение, после вечерта един час разговор, направо ми писна по едно време и сега ще се целуваме през телефона ... айде, лягай си. Егати смяната на настроенията, аз на едно си карам по цял ден, той по 3 сменя.

# 268
Значи минали са около 6 години и половина , откакто съм писала тук! Заедно сме си още, семейството ни е цяло. Работата е там, че 2017 се появи нашето детенце и вече е на 5 и половина. Като цяло имахме доста проблеми, много кавги и разправии откакто станахме родители. Детето ни се оказа много буйно, непослушно и често си става тема на нашите скандали. Стопли ми се душата обаче като прочетох колко нежни са били нашите взаимоотношения тогава.
   Слава богу, че връзката ни мина през многото тестове досега, включително и факта, че мъжът ми беше останал без работа преди две години, (но бързо си намери добро работно място, доволен е). Също аз съм доста ангажирана на работа, след като се върнах от майчинство ме назначиха на отговорна длъжност и съм доста натоварена, стоя извънредно почти всеки ден. Като прибавя факта, че детето почти нон стоп боледуваше направо не знам, как  оцеляхме. Сексът също куцаше, имаше моменти и по веднъж на месец сме си лягали като мъж и жена.
Последната половин година се обичаме повече, правим любов по често, ако някой ми каже, че това не е важно, лъже се. Ако няма интимност, отношенията изстиват. Не съм изневерявала, смятам, че и той, поне така мисля. Simple Smile За протокола 12 години заедно правим  тази година и 10 години брак., зодия рак съм, естествено като типичен такъв отзад напред я карам.

# 269
  • Тра-ла-ла
И констатацията от отсрещната страна беше: "Ти не ме слушаш."🤣
Точно така е и с шеф Козирог. Не, че той не те е разбрал, а ти не си го разбрала Joy Нищо, че всички останали ме разбраха и се наложи да му обясняват хора, които по би допуснал да чуе. Положението общо взето е "Когато говориш с мен ще мълчиш" или "Няма значение вие какво казвате, слушайте аз какво ви казвам" Joy

Иначе на думи - велики, широко скроени хора...хъхъхъ Trollface

Общи условия

Активация на акаунт