Мъж Козирог - 3

• 41 528
  • 761
  •   1
Отговори
# 375
Не съм сигурна, че при Козирога и Телеца е точно ревност. По-скоро мания за контрол, доминация и желание за пълно притежание на жената, маскирани като ревност.
Сложи и Девата начело на парада. Там е висш пилотаж, другите само подтичват. Имитатори.

А по казуса с "менталната" жена ... милия, чак жал да ти стане, нали? Вместо да ти завие сирената за спасение.

# 376
  • София
Не е вярно! Не сме толкова ревниви. 😁 Сериозно, аз поне не съм.
При Козирог и Телец това е страх да не те загубят, докато всъщност те отблъскват с тъпото си поведение.
Оф, защо си падам по такива чудовища? Като мога да си живея изи-бизи покрай някоя Везничка, Близнаци или нещо подобно.

# 377
Изи-бизи с Везна,при това в твоя случай мъж-Везна😁Фантазьорка😁🌻

# 378
  • При децата ми
Кой повече, кой малко по-малко, но Козирог който не ревнува, няма.

Категорично, има. Лични наблюдения.

# 379
  • София
И аз не съм усетила ревност.

# 380
Аз пък казвам, че съм кралица с богато кралство 😁

Понеже както става ясно - моят опит с Козирозите е предимно негативен...обичат да послъгват. Познавам 2ма с тегава семейна история. Единият е с 3та жена. Предните 2 са избягали от него и той не си е поглеждал децата и до ден днешен. И за да ги накаже - прехвърли всичко на 3тата си жена, от която няма деца. Но нейното дете също е избягало с 200 направо на другия край на света и не иска да чува майка си и пастрока си. Имам съмнения, че майката е Козирог или Телец .

Другият твърди, че е имал жена и деца. Че жена му изневерявала и той се развел. И от тогава не си е поглеждал децата. Аз дори се съмнявам, че е имал семейство.

Та както са ти казали - много е съмнително да зареже жена с дете на 1г. Или тя не става, или той не става. Среден вариант, в който да са седнали, да са изговорили всичко и приятелски да са се разделили за добро - рядко става. Има значение как се отнася към детето.

Подкрепям и аз, че послъгват. Двама познавам, и двамата си послъгват.

# 381
Ревността на Козирог повече завива в чувство за притежание. Не е точно ревност тоест.

# 382
Ревността на Козирог повече завива в чувство за притежание. Не е точно ревност тоест.

Че иначе какво е?
Другите зодии го правят с финес и при тях не е чувство за собственост.

# 383
Оказах се излъгана. Искаше бъдеше с мен но всичко е било думи

# 384
Serious пишехте от 2 седмица, за какво бъдеще си мечтала ? Несериозно е чак.
А и човек, който е зарязал жена с пеленаче, айде да не му вярваме толкова.

# 385
Така е прибързах….

# 386
  • Тра-ла-ла
И до колкото чета в друга тема...си му пуснала....
За Бога, коя зодия си?

# 387
И до колкото чета в друга тема...си му пуснала....
За Бога, коя зодия си?
Везни

# 388
Някакъв срок ли се изисква,за да пуснеш?
Подлъгала се е жената,изградила си е розови кулички и това няма общо със зодията,а с опита.
Хубавото е,че поне сега ще натрупа малко такъв.

# 389
Моля за мнение .Излизам с обвързан мъж козирог близо година , който много обичам . Той също ми е казвал много пъти , че ме обича , но действията му се различават от думите . Мога ли да му вярвам и да очаквам нещо да се промени. Благодаря предварително

Последна редакция: ср, 17 май 2023, 16:31 от луннаа

Общи условия

Активация на акаунт