Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мъж Козирог - 3

  • 2 922
  • 93
  •   1
Отговори
# 90
  • Мнения: 1 625
Сериозно ли,хора! Няма нищо нормално в това поведение,няма общо със зодия.Може да има общо с определени реличиозни разбирания,което пак не е 100%,но деа ми казвате,че е нормално,щот е Козирог е смешно.
Имаш работа с комплексар,не знам каква е тая любов,за мен тук любов няма и от двете страни,ама аз съм студена Везна,така,че к'во ли разбирам.
Основно пишат хора,с бивши артньори Кози,нормално ещом са бивши да не са се сработили с тях,но е смешно възрастен човек да си затваря очите за огромни чесрвени лампи и дефицити,оправдавайки всичко със зодия.
ако пък ще си сравняваме опита на база зодии..
От моя опит твърдя,че Козите са дълбоко чувствителни и раними и умират да се опитват да го скрият.Неуспешно.

# 91
  • Мнения: 21
Не знам защо така се получава, но в последната тема за козите, чета само за лошите им черти. Горките диви кози. Започнах да съжалявам всеки един от тях, който е претърпял корабукрушение с някоя друга зодия. Повечето от тук имате доста негативно мнение към тях, дали са ви бивши или настоящи, или на някой и бъдещи.
Влизайки тук за първи път, се начетох на какви ли не призиви да спра да се ядосвам за глупости тъй като е през нета, минавайки през това че съм мазохистка щом си го причинявам, достигайки до луда... След това спрях да ви чета, прочетох някои неща в нета за зодията лоши/хубави и установих, че имам глава на раменете и сърце, и сама ще се "справя" с човека, не защото е от студените и упорити да не казват всичко зодии, а защото е човек. И всъщност се оказа, че не е студен или дръпнат. Както една астроложка беше казала за козирог, че когато се доверят на човека, който харесват в тях ще видите, че са " зайчета - малки, бели, пухкави , сладки" Simple Smile
Обичайте се и се усмихвайте по-често Simple Smile

# 92
  • София
  • Мнения: 6 120
rare,
надявам се да се окажеш права след като се видите на живо и наистина имате връзка, а не само чат.

# 93
  • Мнения: 1 045
От няколко месеца имам отношения с козирог, аз съм дева. На мен ми трябваше време да се отпусна и доверя, имам малко дете от предишна токсична връзка. Негативни качества: резервиран, студен, отмъстителен, злопаметен, в някаква вечна безмислена конкуренция с другите, стиснат, парите са всичко. Положителни: силно подкрепящ, стабилен, отговорен, държащ на думата си и още много. Всичко това разбира се не е до зодии, а до човек. Аз съм прекалено емоционална, но бързо ми минава. За първи път с него ми се случи да прегърна живо човешко същество и то да не отвърне по никакъв начин, а да седи като пън, абсолютно буквално. 😂
Съвсем в началото ми предложи да живеем заедно по абсурден начин, аз хем не го разбрах напълно, а и не бях готова. Имахме доста ситуации, в които и двамата се убедихме, че можем да се справим заедно. Налага се да се местим с детето, използвах момента и му споделих, че вече съм готова за съвместно съжителство, той го игнорира и все едно ми прави напук. А от няколко дни даже и не ми говори, тъй като имахме идея за обща инвестиция свързана с ремонт на мой наследствен имот, а преди да предприемем каквото и да било аз исках да си изясним първо какви сме си и накъде вървим. И явно нараних прекалено много грандоманското му его. Но за мен така е коректно и при все че не съм на 20, е редно нещата да се казват такива каквито са.

Общи условия

Активация на акаунт