Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 103

• 28 212
  • 722
  •   1
Отговори
# 615
Аз явно съм тъпа,ама нали преди няколко серии Жекова каза, че някоя сестра от неврохиругията била много палава, сега пък нямали неврохиругия и да го карат в друга болница. Последно след напускането на Табаков нали неврохиругията я превърнаха в офталмологията на Наков или аз пак не съм разбрала нещо?

# 616
  • София
Петмеза както винаги е в неведение какво се случва около него. Много е противен. После ще има доста да се извинява.
Много гадно ако изкарат Врабчев баща на детето. Дано не се случи това, ама ето кръвната група е различна.

# 617
  • София
Такааа, Пената не бащата 😂 Не знам дали е Врабчо, но Пената - не.
Наков 😍

# 618
Ей, долен Емилчо. Искам да се извинява дълго на Наков в апартамента му 😁🤪
Захариев е пич, утре ще решава проблемите от раз😁
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-1 … jivot-utre/551019

# 619
Възмущавате се от Норчето, ама аз съм на мнение, че е преминала от тъмната страна и така не й се нервя Joy

Ми то донякъде Наков раздуха нещата Grinning, но Петмезов се държа много нахално към него, въпреки че веднага отиде да му "плаче на рамото" като разбра.

Силно се надявам да не разиграят Владов 2 с Пенев.

На Кайчето лошо ще и стане утре, като Алекс стане съквратирант на Гринч Joy тия сценаристи имат много извратен хумор Grinning

# 620
  • София
Неврохирургията ту я няма, ту я има в зависимост от ситуацията 😂
Петмезов ми е противен.
Алекс се връща 😱

# 621
Очевидно ако Куртева се окаже А или АБ шансовете за Врабчев клонят към 100%, но се надявам да е грешка в изследването заради това, че искаха да стане много бързо. Драмата е гарантирана и без още да са сигурни.

# 622
Неврохирургията ту я няма, ту я има в зависимост от ситуацията 😂
Аз пък предлагам в 28 сезон да вкарат Диана Табакова в неврохиругията или евентуално на Юруков ако му се доиграе отново в сериали Grinning

# 623
И на мен ми се струва, че на Нора й писна да си играят с нея и затова се хвана със "звяра". Жената иска пари и власт, любов така или иначе няма. Дано само не си изпати с чичито. Може пък да направят така, че тя да му види сметката.

# 624
а в 52-и  Фотев възкръсва от мъртвите и тормози внуците си от Нора, която е излъгала Тасев, че са от него🤣

# 625
  • София
Малко генетика:
- кръвни групи А ( 5) - А1 0; А2 0; А1А1; А2А2; А1А2
- кръвни групи Б (2) - Б0, ББ
- кръвни групи АБ (2) - А1Б, А2Б

# 626
Помня, че имаше някакъв случай през 4-ти или 5-ти сезон за сина на една двойка, който бе рядък случай и кръвната група не съотведстваше на родителите, но все пак си бе тяхно дете.

# 627
Какво са казвали за неврохирургията, пропуснала съм?

Аз смятам, че детето наистина ще се окаже на Врабчев.

# 628
Алмаджи, много странно изглеждат твойте кръвни групи, ама няма значение, при О няма как да имаме АВ, това е достатъчно Grinning

Майче, в пети сезон беше. Рядко срещано, но не невъзможно, родителите бяха на косъм да се разведат Grinning
А майката беше онази, дето познаваше Ванчето от психиатрията.

# 629
  • София
Помня, че имаше някакъв случай през 4-ти или 5-ти сезон за сина на една двойка, който бе рядък случай и кръвната група не съотведстваше на родителите, но все пак си бе тяхно дете.
Бомбайска кръв - тя има антиген не Rh+ или  Rh-, a Hh ... и т.н.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 21:56 от almadji

Общи условия

Активация на акаунт