Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 500
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
В момента не очаквам нищо, все изпускам хубавите промоции ...
Днес няколко пъти вече се опитвам да си поръчам едно любимо гурменце от parfumi-shop и не се получава.Правя всичко както трябва и накрая не ми дава бутон изпрати поръчката-някой има ли такъв проблем?

# 16
  • Sofia
Благодаря за темата, Радика, прекрасно оформление. Flowers Hibiscus
Чакам си само самотния Малоун и нищо друго, разглеждам си повече.

# 17
Звънни им. /за парфюми шоп това беше/

# 18
  • София
macadamia дай скрийншот да видим проблема. Като регистриран потребител ли си (логнала ли си се)?
Или пробвай директно с бързата поръчка по телефона Simple Smile

# 19
  • София
Здравейте и благодаря за темата.
Безвъзвратно се влюбих в ARMANI PRIVÉ AMBRE ECCENTRICO, но цената от почти 500 лв. ме стресна леко.
Ако някой го види на по-поносима цена нека сподели. Много благодаря !

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 15:21 от tedysworld

# 20
Регистриран потребител съм, логнала съм се, пробвах и с друг аромат, но накрая като вляза в количката, не ми дава бутон изпрати поръчката.Говорих с оператор, казах, че ще опитам отново , но не става-това е знак за мен, че не трябва да поръчвам....така и ще направя
 AMBRE ECCENTRICO последно в коментирания от мен сайт излизаше на цена 287,85 тестер, но очаквано изчезна за нула време....

# 21
Докато сложа линка и вече се беше свършил Simple Smile

https://www.parfimo.bg/mancera-instant-crush-eau-de-parfum-120-m … id=null&pid=1

Радика, благодаря за труда и новата тема!

Последна редакция: пт, 09 окт 2020, 16:39 от Milen™

# 22
  • София
Радика, благодаря за новата тема! Flowers Hibiscus

Бях си поръчала от сайта на MFK и си получих днес пратката. От български сайт не съм поръчвала скоро, така че нищо не чакам.

# 23
Докато сложа линка и вече се беше свършил

ауууу, хем ме е яд, че си закъснял, хем се радвам Simple Smile 
Имам време да бъда разумна и първо да го търся за проба

Радика, благодаря за труда и новата тема Flowers Hibiscus

# 24
Мерси за темата.
Набелязал съм си няколко парфюма за есенно-зимния сезон.
Ще давам инфо, като му дойде времето.

Отново да напомня.
Променете линка на Елинор, махнете www, защото не се отваря сайтът. Без www. Wink
Само elinor.bg.

# 25
  • София
Два месеца вече кротувам и мирувам. Да видим докога ще издържа да си седя върху ръцете. За по-сигурно изобщо не отварям сайтовете... ами така де, аз да не съм от желязо?!?

Благодаря за темата, Радика!

# 26
Не можах да издържа и чакам от парфимо NINA RICCI L´EXTASE ROSE ABSOLUE (на сляпо, имам L´EXTASE  и Rose Extase и ги обожавам, дано и с този да е така) и MON Intense Tester, отдавна го дебна и много се страхувах да не ми откажат поръчката, но са го пратили Relieved Blush

# 27
Благодаря за оформлението и новата тема!

Получих днес (09/10) пратката от Парфимо, поръчана на 03/10.
Понеже често се задават такива въпроси в темата искам да отговоря със снимки. Този път поръчах тестери на козметика (NUXE NUXURIANCE ULTRA REPLENISHING CREAM SPF20- Крем за лице про … жени 50 ml ТЕСТЕР+очна линия на Ланком) + пяна за лице на Ahava.
Ето как изглеждат тестерите
Скрит текст:
реално опаковката на Ланком очната линия не се различава по нищо от оригиналният продукт, ако го няма стикера отстрани, лепнат за обозначаване на тестер.
И аз поръчах тестери на NUXE козметика, ако правилно разбирам си е същия продукт само без кутийка?

PS. Благодаря и аз за новата тема Simple Smile

# 28
  • Пловдив
Благодаря за новата тема! Нищо не съм поръчвала повече от месец, но имам голям списък за Черния петък 🙂

# 29
Страхотно оформена нова тема!

Силно се надявам да я ползваме по същество и да четем по-рядко коментари от рода на “код за парфимо” или “мон с капачка ли идва”. Това, разбира се, в кръга на шегата. Не искам да обидя никого!

И по същество, нищо не чакам в момента, и странно дори и за мен, нищо не искам, с изключение на 🤣Red Aoud и Roses Berberanza. Втория ще го купя в началото на ноември ( дай Боже да го има), по рано не. За да е точно подарък за рождения ми ден. А Мансерата.. вероятно ще взема след това.

Общи условия

Активация на акаунт