Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 61 180
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
ЕЕ дочаках си мостричката и аз от Нотино ,пощальона я беше забучил върху табелката на входната врата..

# 316
  • Чукарландия

Еее, тц, тц, тц... 🤭

# 317

Чудесно!Много благодаря на Milen!На tuali също благодаря!Само че аз не съм от София и не смея да ангажирам когото и да било с поръчка и доставка съответно до мен!Все ще се появи в друг сайт,поне се надявам!

Тези само в София ли доставят? И въобще как се поръчва, по тел ли? Нямат бутон за купуване или поне не виждам такъв..

Последна редакция: вт, 20 окт 2020, 20:55 от bubanka

# 318
  • София
Да, поръчва се по телефона и доставката е само за София. Simple Smile

# 319
Обвит в тайнственост сайт Simple Smile

# 320
  • при морето
Точно!Облагодетелства само живеещите в София.Жалко.Anguished

# 321

Много странно! Какво им пречи да го метнат по куриер?!

# 322

И аз това съм се чудила Sad 😁🤷🏽♀

# 323
# 324
Ще питам и тук. Има ли шанс да намеря някъде Венеция на Лаура Биаджоти. Ама да не е чужбински сайт.

# 325
  • Балчик
Ще питам и тук. Има ли шанс да намеря някъде Венеция на Лаура Биаджоти. Ама да не е чужбински сайт.
http://www.elfragrance.bg/laura-biagiotti-venezia-eau-de-toilett … jeni-p-14595.html

# 326
http://www.elfragrance.bg/laura-biagiotti-venezia-eau-de-toilett … jeni-p-14595.html

Джема, много благодаря. Скъсах се да го Издирвам. То тук без пари направо.Супер.Вече поръчах два аромата, сега се изкушавам, като се знам яма да устоя.

# 327
Само да вметна, това в елфрагранс е тоалетната вода. Аз имам парфюмната и нея познавам, но мисля, че са различни.
Тестер има на EDT в https://www.donbaron.bg/laura-biagiotti-venezia-edt-75ml-damski- … fjum-bez-opakovka
Не съм пазарувала от този сайт, но мисля, че се обсъждаше по-напред.

# 328

Според мен причината е 10% данък печалби на края на годишният отчет. При направен годишен оборот през спиди/еконт, по-висок от определена сума (не съм сигурна точно колко е, мисля, че е около 3000лв), всяко физическо лице получава позвъняване на края на годината от НАП да си внесе данъка върху печалбата.

# 329
  • София
Скрит текст:

Според мен причината е 10% данък печалби на края на годишният отчет. При направен годишен оборот през спиди/еконт, по-висок от определена сума (не съм сигурна точно колко е, мисля, че е около 3000лв), всяко физическо лице получава позвъняване на края на годината от НАП да си внесе данъка върху печалбата.

Всичко това е пълен нонсенс, дори само ако разгледаме и отчетем факта, че физическите лица у нас не плащат данък печалба. Може тайнствеността да произхожда от сивата икономика, но не и поради гореописаните причини.

Получих днес мострата от Нотино, но още не съм я пробвала, че от няколко дни се нося в облака ту на Love don't be shy by Kilian, ту на Reckless на Roja Dove и се опитвам да идентифицирам разликата между тях и не успявам, но пък ми е приятно.

Общи условия

Активация на акаунт