Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 61 169
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Confused поръчах си Alien EDP от Starcorp, по телефона ми казаха, че е от 2014. Поръчката ми ще дойде утре. Но имам известни опасения дали е съхраняван правилно. Някой тук беше купил L'instant и A*men ако може да споделите дали са си наред
(друг е въпроса колко пъти проверявам в гууглето имат ли срок на годност парфюмите, мит ли е това и т.н.)

Чакам и поръчка от Brasty

# 301
Аз днес си получих поръчания от Елинор в петък тестер на Comme des Garcons Wonderwood,доставен с куриер,с капачка,много сладка стъклена поставка и празен ход.Много красив,дървесен,горски,релаксиращ,напълно различен от всичко,което имам,необичаен аромат.В парфюмна нирвана съм.
Случайно попаднах на офертата,сякаш някой ме бутна точно в Елинор да вляза.Макар че няма нищо случайно,знам.Сега ще остане да търся само Floriental,някой,ако види добра оферта да свирка!
Floriental има тук http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … %81&limit=100

Aко наистина е наличен, това е супер цена и по-евтин едва ли ще се намери. Аз го бях взела за около 170 преди доста време вече.

# 302
  • София
Нямаше го наличен в Биз преди месец. Възможно е да е зареден сега, но това може да се провери по телефона.

# 303
Confused поръчах си Alien EDP от Starcorp, по телефона ми казаха, че е от 2014. Поръчката ми ще дойде утре. Но имам известни опасения дали е съхраняван правилно. Някой тук беше купил L'instant и A*men ако може да споделите дали са си наред
(друг е въпроса колко пъти проверявам в гууглето имат ли срок на годност парфюмите, мит ли е това и т.н.)

Парфюмите от Starcorp са перфектни, нямам никакви забележки. За мен колкото по - стар, толкова по- добре. Simple Smile

# 304
  • София

В началото, като се заговори за starcop, поръчах общо пет парфюма. Два със сигурност спряни, един ме изненада, че дойде в стара опаковка, останалите също бяха стари, въпреки, че не са спряни. Всички са с непроменен цвят и аромат. По скоро имаше деформация на кутиите, две бяха доста смачкани, а трета много прашна и някак захабена. Първите бяха тестери, а тази захабена та беше продукт. Като разопаковах фолиото, вътре всичко беше идеално. Аз имах малко критики, откъм ценови подход, след като се публикува тук сайта, и за няколко дни явно бяхме прегрели телефоните им. Изчистихме недоразумението, бяха коректни, но за съжаление в мен остана чувството, че подхода им към онзи момент беше "ден, година храни" и повече даже не съм отваряла сайта. Но всичко, което поръчах е оригинално, категорично.

# 305
Аз поръчах L'Instant Magic от Starcorp, перфектен е като цвят и аромат.

# 306
  • Чукарландия
Аз днес си получих поръчания от Елинор в петък тестер на Comme des Garcons Wonderwood,доставен с куриер,с капачка,много сладка стъклена поставка и празен ход.

На каква цена и колко милилитра е Wonderwood от Елинор? 🤗

# 307
  • София
BBeLLa, 100 мл. за 88 лв.

# 308
  • София
Ох, тъкмо дойде black opium от Notino вчера и днес Makeup ме сюрпризират с 5лв. подарък по мейла .... Изкушения дебнат от всякъде! Satisfied

# 309
  • Стара Загора
В немското Notino има код 10NOTINO, който дава 10% отстъпка и с него Givenchy L'Interdit Intense 35 мл. излизат 78-79 лв., доставката до немски адрес е безплатна.

# 310
Здравейте ,има ли код за Елинор или Парфимо актуален Simple Smile Благодаря

# 311
Току-що си получих тестера на прада канди от мейк ъп, не беше опакована кутийката с целуфан и сякаш нямаше празен ход парфюма.

# 312
Здравейте ,има ли код за Елинор или Парфимо актуален Simple Smile Благодаря

За Елинор - june

# 313
  • Бургас
Току-що си получих тестера на прада канди от мейк ъп, не беше опакована кутийката с целуфан и сякаш нямаше празен ход парфюма.
При тестерите е по-скоро изключение да имат целуфан на кутийките, а липсата на празен ход не е някаква драма ако не липсва някаквозабележимо количество

# 314
  • при морето
Аз днес си получих поръчания от Елинор в петък тестер на Comme des Garcons Wonderwood,доставен с куриер,с капачка,много сладка стъклена поставка и празен ход.Много красив,дървесен,горски,релаксиращ,напълно различен от всичко,което имам,необичаен аромат.В парфюмна нирвана съм.
Случайно попаднах на офертата,сякаш някой ме бутна точно в Елинор да вляза.Макар че няма нищо случайно,знам.Сега ще остане да търся само Floriental,някой,ако види добра оферта да свирка!
Floriental има тук http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … %81&limit=100

Aко наистина е наличен, това е супер цена и по-евтин едва ли ще се намери. Аз го бях взела за около 170 преди доста време вече.

Чудесно!Много благодаря на Milen!На tuali също благодаря!Само че аз не съм от София и не смея да ангажирам когото и да било с поръчка и доставка съответно до мен!Все ще се появи в друг сайт,поне се надявам!

Общи условия

Активация на акаунт