Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 61 149
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Не съм получила никаква мостра още аз.
би трябвало най-късно утре да получиш, щом до мен достигна, а съм след Бургас Simple Smile
На адрес носят.

Нотино наистина отбелязват забързване - вчера поръчах парфюм, утре го очаквам. Не че ми е спешен, но приятно се изненадах.

# 286
Някой ако търси Аура на Мюглер ЕДП в Нотино 30 мл. е 52.90лв.Аз по - ниска цена за 30 мл. не съм виждала.

# 287
И аз си получих мостричката на Валентино. Ами какво да кажа - слаба ракия. Нещо сладко, нещо сапунено, нещо като нищо. Ако не е Валентино, можеше да се казва както си иска.

# 288
  • Пловдив
Как ги получавате тия мостри, нещо съм изтървала....
Аз също нищо не можах да разбера за тези мостри.
С поръчка ли се получават или е компенсация за нещо?

# 289
Преди седмици( месец?) имаше възможност за заявка за безплатна мостра на Valentino Voce viva в нотино.

# 290
И аз днес получих мострата, даже два броя в отделни пликове, не знам защо , не съм заявявала две бройки. Моите бяха оставени върху пощенската кутия.

# 291
  • София
Оказа се, че и аз имам в пощенската кутия плик с мостра от Нотино.
Редактирах се по назад в темата. 👍

# 292
  • До сърцето...
А аз още съм без мостричка... Но щом е слаба ракия, няма да страдам...

И аз днес получих мострата, даже два броя в отделни пликове, не знам защо , не съм заявявала две бройки. Моите бяха оставени върху пощенската кутия.

Sunny#daу, явно при теб е дошла на Фръц! мостричката Mr. Green

# 293
  • Варна
И аз съм с мостричка от Нотино. Беше в пощенската ми кутия. Цветен, искрящ парфюм със слаба трайност.

# 294
И аз си получих мостричката на Валентино. Ами какво да кажа - слаба ракия. Нещо сладко, нещо сапунено, нещо като нищо. Ако не е Валентино, можеше да се казва както си иска.
И аз днес я получих и съм на същото мнение.

# 295
И аз още не съм получила нищо, но и няма да страдам особено, ако не дойде. Срам ме е, но допуснах такова презапасяване, че дори не ми се занимава да ровя да вадя напоследък. Слагам, което ми е най-лесно да достъпя в бързината сутрин....

# 296
  • Варна
Аз чакам от парфимо букет от виалчета на някои парфюми, които са ми интересни. За този Валентино не съм разбрала.

# 297
И аз си получих мострата на Валентино днес, беше в пощенската кутия. Много ми харесва. Heart EyesДами, имайте търпение да ги получите или в противен случай вината не е в notino.bg, a в бгпощи на съответното населено място.

# 298
  • при морето
Аз днес си получих поръчания от Елинор в петък тестер на Comme des Garcons Wonderwood,доставен с куриер,с капачка,много сладка стъклена поставка и празен ход.Много красив,дървесен,горски,релаксиращ,напълно различен от всичко,което имам,необичаен аромат.В парфюмна нирвана съм.
Случайно попаднах на офертата,сякаш някой ме бутна точно в Елинор да вляза.Макар че няма нищо случайно,знам.Сега ще остане да търся само Floriental,някой,ако види добра оферта да свирка!

# 299
Аз днес си получих поръчания от Елинор в петък тестер на Comme des Garcons Wonderwood,доставен с куриер,с капачка,много сладка стъклена поставка и празен ход.Много красив,дървесен,горски,релаксиращ,напълно различен от всичко,което имам,необичаен аромат.В парфюмна нирвана съм.
Случайно попаднах на офертата,сякаш някой ме бутна точно в Елинор да вляза.Макар че няма нищо случайно,знам.Сега ще остане да търся само Floriental,някой,ако види добра оферта да свирка!
Floriental има тук http://-spam292-/index.php?route=product/product&product_id= … %81&limit=100

Общи условия

Активация на акаунт