Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 61 245
  • 746
  •   1
Отговори
# 360
  • на брега
Пиша, за да споделя чудесните си впечатления от сайта За човека.
В края на септември поръчах S.T.Dupont Royal Amber EDP 100ml –тестер. Получих поръчката на следващия ден, бяха сложили мостра L'Erbolario душ гел хортензия.
Днес прибрах вчерашната си поръчка - S.T.Dupont Vanilla & Leather EDP 100ml – тестер, има  три мостри в пакета.
Скрит текст:
Тестерите са с капачки и празен ход, на цена 63 лв. Първият получих в бяла кутия, вторият – в парфюмната си кутия.
И двата поръчани след старателно опознаване на златната серия на S.T.Dupont.

Много съм доволна, голям плюс от мен получават За човека.
Безброй поръчки имам от Нотино и Парфимо с епизодични случаи на мостри в тях.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 20:11 от lu4ia

# 361
  • Франция
Понеже се заканих да мрънкам, сега се чувствам задължена да похваля обслужването от официалния сайт на Puredistance. Поръчах в деня на лансиране на парфюма и очаквах да са претоварени и всичко да се проточи много. Вместо това поръчката пристигна за три работни дни, с безплатна доставка от DHL. Имам добавен подарък - травел размер на същия парфюм. Всичко е извънредно красиво опаковано Gift Heart

# 362
  • София
Момичета, много ми се иска да пробвам Долче Амалфи. Да знаете къде мога да го душна, или да си купя пробичка?

# 363
Да в бутик Кампомарсио, ако го има, защото свършва много бързо като заредят.

# 364
Момичетааа, благодаря за офертичките. Метнах няколко минита на Клои, за всяка поръчка има несесер, но ако в една поръчка има няколко парфюма, несесера е само 1.
На мен ми махнаха несесера от кошницата, явно е изчерпан вече.

# 365
И аз им писах да ми обединят двете Клоита, но любезна дама от Парфимо ме посъветва да не го правя, че ще ми отпадне единия несесер, пък аз за тяхно добро, да им запестя от доставка.

# 366
  • София
Айде Номадчето стана 35,90 лв в Парфимо, докато се реша, дали ми трябва! Rolling Eyes

# 367
Айде Номадчето стана 35,90 лв в Парфимо, докато се реша, дали ми трябва! Rolling Eyes
И аз му се чудих, но на момента го отказах на тази цена. И въпроса не е в цената - 5 лв +/-.
Не им прави чест, но несесера се появи при новата цена и ми го добавиха в кошницата, т.е. не се е изчерпал.
-10 от мен за Парфимо:( и отказана поръчка.

# 368
Току що получих и аз мострата на Voce Viva от Нотино! Не съм впечатлена от самия аромат...

# 369
И аз му се чудих, но на момента го отказах на тази цена. И въпроса не е в цената - 5 лв +/-.
Не им прави чест, но несесера се появи при новата цена и ми го добавиха в кошницата, т.е. не се е изчерпал.
-10 от мен за Парфимо:( и отказана поръчка.

Хм да,до преди малко беше на по ниската(преди 5-6 макс 10 мин).Това качване и сваляне на цените постоянно е дразнещо.Мислех да го взема за тест,но и аз се отказах.

# 370
Не е лошо да изразяваме мнение и по този начин, все пак сме им клиенти и е редно да са коректни.

# 371
  • Пловдив

Доста добро предложение за Chloe Nomade EDP -20мл, за който иска да го пробва- 27.60лв

https://www.parfimo.bg/chloe-nomade-eau-de-parfum-za-jeni-20-ml/

Докато го видя и вече беше на 35.90лв., поръчах го и сега - 15 минути по-късно - е на 40.90лв.
Сложиха ми несесер.
Наистина не им прави чест тази игра с цените.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 15:59 от *Буб*

# 372
Ами Номада, като пуснах линка сутринта беше с отстъпка 55%, сега е с по малка. Между друго, видях го, че е с такова голямо намаление още преди около 2 седмици, но ми беше доста натоварено тогава и забравих да пиша. Днес се сетих и се изненадах, че още го има. Ако наистина са намалили отстъпката заради проявеният интерес, не им прави чест

# 373
  • София
Кофти ситуация с нещата на Chloe, наистина, но това мърдане на цените не е от вчера и не е само с Парфимо, за жалост. Аз точно днес няма как да им се сърдя обаче, тъй като ме изненадаха с невероятна цена на Clinique Aromatics in White, с който се разделих прибързано преди време, а от поне година искам да си го подновя, защото ми липсва. Не знам дали има фенове тук, но все пак мисля, че офертата е страшно добра и реших да споделя - 100 мл тестер за 54.80 лв.: https://www.parfimo.bg/clinique-aromatics-in-white-eau-de-parfum … ni-100-ml-tester/ Simple Smile
За сравнение, 50 мл продукт в Makeup в момента са 102 лв, в Нотино - 103.30 за 50 мл, 146 лв за 100 мл продукт. Нямам спомен дали моята стара бутилка беше тестер и дали тестерът е с капачка, надявам се да е, но и без капачка ще си го пръскам с кеф, само да дойде здрав. Heart Eyes

# 374
Ех, докато се наканя и цената е над 40лв...много неприятно впечатление прави това.

Общи условия

Активация на акаунт