Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 61 228
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
Veka, не е нонсенс. Случва се точно така, както го е описала Anika.

Аз моята мостра от Нотино, я взех от пощата днес.

# 331
  • Чукарландия
А може пък просто на човека да не му се занимава с куриери и т.н. Има си сигурно достатъчно клиенти в София, на които доставя лично и това му е достатъчно. Предполагам си аз... 🕵️

# 332
Не, човека укрива данъци, такси и осигуровки най-вероятно. Сам си доставя стоката и не оставя никакви документални следи. Поръчка по телефон, доставка лична до адрес. Ясно е като бял ден. За нас остава важно дали парфюмите са истински и дали цената е конкурентна. Мисля че другите бяха доволни от сайта.
Ако не беше пандемия и не избягвах посещения на куриерски клонове като нищо щях да направя услуга на някоя от вас от провинцията.

# 333
  • Тополовград
Не, човека укрива данъци, такси и осигуровки най-вероятно. Сам си доставя стоката и не оставя никакви документални следи. Поръчка по телефон, доставка лична до адрес. Ясно е като бял ден. За нас остава важно дали парфюмите са истински и дали цената е конкурентна. Мисля че другите бяха доволни от сайта.
Ако не беше пандемия и не избягвах посещения на куриерски клонове като нищо щях да направя услуга на някоя от вас от провинцията.
Аз лятото говорих по телефона с момчето и ми изпрати 1 шанел по еконт.

# 334
Аз лятото говорих по телефона с момчето и ми изпрати 1 шанел по еконт.

Значи,ще имам шанс да ми метне 1 😂 и на мен до Бургас 🤪

# 335
С питане далече се стига.
Вярвам че може да ви изпрати на всичките, стига да не прави по 10 пратки на ден, всеки ден. Изключенията не са проблем.
Аз доста неща си пращам/продавам и не въртя бизнес, така че защо да не ви изпрати.
Стискам палци да се съгласи.

# 336
Куриерските фирми са длъжни да изпращат данни към НАП при случаи, когато сумите на продажби на дадено лице надвишава определена сума годишно, питах в СПИДИ и ми казаха, че миналата година при тях е ставало въпрос за суми над 10000лв .

# 337
  • София
Куриерските фирми са длъжни да изпращат данни към НАП при случаи, когато сумите на продажби на дадено лице надвишава определена сума годишно, питах в СПИДИ и ми казаха, че миналата година при тях е ставало въпрос за суми над 10000лв .

Това е така и е съвсем различно от написаното няколко поста по-нагоре. Целта е да се установи търговска дейност от физическо лице и тогава да се търсят данъци, но не иде реч за плащане на данък печалба, защото той е присъщ за юридическите лица, и отделно няма такова нещо 3000 лв приходи чрез куриерски фирми и после те облагат. Всъщност този младеж толкова по-евтино ли продава от другите сайтове, че потребителите в провинцията са недоволни?

# 338
Не че има недоволни, ставаше дума за конкретен парфюм, който уж имат, а не се намира лесно.

# 339
Май сьвсем излаязохме от темата, а и едва ли тук е подходящо място да се правят предположения, кой и  какво укрива

Доста добро предложение за Chloe Nomade EDP -20мл, за който иска да го пробва- 27.60лв

https://www.parfimo.bg/chloe-nomade-eau-de-parfum-za-jeni-20-ml/

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 10:51 от blue75

# 340
Благодаря, поръчах го, с БД е и подарък несесер.

# 341
О, тези 20 мл са супер офертичка, свиркайте, ако видите още на други аромати Simple Smile)

# 342

Това е така и е съвсем различно от написаното няколко поста по-нагоре. Целта е да се установи търговска дейност от физическо лице и тогава да се търсят данъци, но не иде реч за плащане на данък печалба, защото той е присъщ за юридическите лица, и отделно няма такова нещо 3000 лв приходи чрез куриерски фирми и после те облагат. Всъщност този младеж толкова по-евтино ли продава от другите сайтове, че потребителите в провинцията са недоволни?

Не случайно написах, че не съм сигурна за сумите. И под приходи имам предвид продажба, независимо какво лице си и какво продаваш - използвано, ново и т.н. Бях питала в Спиди дали мога да си проверя годишният оборот при тях, но казаха, че не пазят такава информация.

И за да не е спам, при мен мостричката от нотино все още не е дошла.

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 11:00 от Anika ❤

# 343
  • Пловдив
Метнах едно Chloe L’eau 30ml с подарък чантичка и безплатна доставка🍀 Благодаря за споделената оферта❣

# 344
  • виртуално
parfimo

20мл Chloé Chloé 2015 - 29.10
20мл Chloé Chloé Fleur - 29.30

Общи условия

Активация на акаунт