Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 61 269
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Хубава оферта от Парфимо с тези минита и подарък. Дано има повече такива. Аз съм доволна от себе си 😊Стоически реших, че щом имам Клоита от 50мл., тези мога да пропусна! Пу-пу 🤭 Чак не мога да повярвам. Като се знам  освен тях щях да взема и още нещо, заради безпл. доставка 😆 Много е грозно това с повишаването на цените!

Последна редакция: ср, 21 окт 2020, 18:18 от Ellinor*

# 376
От Парфимо поръчах във вторник вечерта,a в събота беше в офиса на Speedy

# 377
Аз днес трябваше да получа eдно Jenny Glow Myrrh & Bean, но проспах куриера! Те пък в 9:00 часа тръгнали по къщите... Laughing Утре ще си го взема от офиса на Спиди.

# 378
И аз със същата поръчка  Simple Smile Този път не беше разграбен посред нощите.

# 379
Как разбирате сложили ли са ви несесер? Аз поръчах и имам потвърждение на 27,60, но май нищо не пише за несесер. Здраве да е. Добре, че се усетих да го пусна бързо. Сега си избирам други неща, надявам се да не им скочат цените в движение.

# 380
  • Карлово
Като си отвориш поръчката има един несесер  с 0-лева цена.

# 381
  • София
Аз днес трябваше да получа eдно Jenny Glow Myrrh & Bean, но проспах куриера! Те пък в 9:00 часа тръгнали по къщите... Laughing Утре ще си го взема от офиса на Спиди.

Хубаво е, че ги казвате тия работи.. аз така и не получих мейл, че е отново наличен. Сега го отгърмях, мерси за информацията Flowers Hibiscus

# 382
  • София
Получих си пратката от get.bg. За пръв път поръчвам от там, бяха много бързи. Поръчах на 17-и и днес беше при мен - Shalimar Cologne, тестер с празен ход. Много приятно Simple Smile

# 383
Никакъв несесер няма. Освен това за втората поръчка ми начислиха и доставка, независимо, че пишеше, че доставката е безплатна. Пишеше, че имам код за намаление. Когато поисках да го използвам, ми излезе, че е невалиден. Въобще - неточност отвсякъде.

# 384
Хубаво е, че ги казвате тия работи.. аз така и не получих мейл, че е отново наличен. Сега го отгърмях, мерси за информацията Flowers Hibiscus
А! Ами той от пет дни е наличен, мислех, че всички, които го чакат, са го видели. Аз имейл получих, иначе нямаше да го видя.

# 385
  • Пловдив
Този Chloe Nomade миналата седмица беше на 32лв, гледах го за подарък, но в последствие избрах друг. И мен ме дразнят много с тези промени в цените по х пъти на ден. 😒
Последната ми поръчка от Парфимо пристигна за 7 дни точно, някой питаше назад. Два парфюма за подарък и две кремчета за мен. Всичко точно, ама няма да се разсърдя, ако се объркат някой път и пуснат някоя друга мостра подарък... Вече няколко пъти имам опция преглед, преди я нямаше.
А и аз получих мострата от Нотино, не вярвах, че ще стигне до мен, но явно имам добри съседи, защото беше пусната в общата кутия и никой не си я беше харесал.😆

# 386
  • Карлово
Никакъв несесер няма. Освен това за втората поръчка ми начислиха и доставка, независимо, че пишеше, че доставката е безплатна. Пишеше, че имам код за намаление. Когато поисках да го използвам, ми излезе, че е невалиден. Въобще - неточност отвсякъде.
Сигурно имат много поръчки и затова се получава така.
Аз след като пуснах поръчка видях едно мини J"'adore  за 19 лв. и се обадих да искам да ми я добавят. Отговориха ми, че щели да ме потърсят, понеже една мостра от поръчката била изчерпана. И в крайна сметка ми актуализира поръчката, с добавеното мини и без мострата, но несесерът си стои.

# 387
  • София
А! Ами той от пет дни е наличен, мислех, че всички, които го чакат, са го видели. Аз имейл получих, иначе нямаше да го видя.

То наличен, ма кой разбрал, кой проспал Smile Важното е, че го хванах наличен все пак Wink

# 388
  • Балчик
Nomad на 15.10 беше 27.70, поръчах си тогава 2 бр. Имам и едно от 28 лв отпреди месец някъде, пак от Парфимо.
Да се оплача и аз от тях, Pure musc тестер 112 лв, за който дадох линк вчера ми го отказаха, а доста време след поръчката ми беше наличен в сайта. Някой успя ли да го поръча?

Благодаря за линка на AROMATICS IN WHITE, откога го дебна в мейкъп, но 102 лв ми се виждаха много.

# 389
  • виртуално
Nomad и аз го гледах преди няколко дни на цена около 27, но сега чантата и БД ме изкушиха.
Чакам да намалят и Love story ...

Общи условия

Активация на акаунт