Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 580
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Сиси,най-добре е да попитате Нотино. Тук колкото и поста да напишете,няма как да отгатнем кога ще я получите.

# 631
  • Пловдив
Незнам за вас, ама това малко Клое не е никак трайно Confused Имала съм имитацията и е къде по-трайна...жалко.

# 632
Извинявам се,има ли и кой е кода за намаление в Parfimo

# 633
onlinepromo10

# 634
Мистик,за кое Клое говориш точно?

# 635
  • Пловдив
За това дето поръчахме с несесера за 27,60. Номад.

# 636
  • на майната си
Скрит текст:

Съгласен съм, че откъм проекция и дълготрайност нишането бие краля, обаче сияжа на авентус е брутален, във въздуха ароматът е опияняващ и няма нищо с разните евтини клонинги, откъм миризма авентуса също бие хачивата, откъм цена са приблизително еднакви, само че имаш Крийд срещу Нишане, нали... Въпрос на лични предпочитания  - за мен Авентус си е на трона, при все всичките бач идиотщини и прочее. Въпрос на вкус-солидни парфюми като цяло.

Именно за това Nishane ги харесвам, защото са точно това, което ми е нужно за кожата Simple Smile За мен краля е The Moon, Promise, Musc Ravageur на Frederic Malle, Coromandel на Chanel и т.н.
Винаги съм казвал, че най-добрият клонинг на Aventus е Aventus Simple Smile, останалото е бегъл опит да направиш от вода ракия Simple Smile И съм на мнение, че малко се преекспонира с този парфюм, особено в България. За цената му няма да говоря, факт, че в самия бутик на бул. Патриарх Евтимий цената му е 430 лв. а в онлайн магазините се продава за 550-600лв. говори достатъчно.
Разбери ме правилно, ароматът е добър, но той просто отказва да ме иска, дори Aventus Cologne е с дълготрайност цял ден и е много свеж. Hacivat също не е кой знае колко оригинален, но за мен ананасът, дъбовия мъх и пачулито ме карат да се чувствам специален. А това, че мога да усещам парфюма цял ден и да му се наслаждавам е част от удоволствието, че ме е избрал.
Принципно коментарите ни НЕ са за тази тема, само казвам, че под краля имах предвид парфюмите, таргетирани към мъжете, и с това затварям темата.

# 637
Chloé Nomade имам малко без несесер. Мега трайно е. Чак ме дразни.

# 638
За това дето поръчахме с несесера за 27,60. Номад.

Не всички поръчахме Номад Simple Smile аз моята пратка още не съм я отворила, вчера или онзи ден дойде.

# 639
  • София
И при мен Номад седи над 8 часа. В коса и повече.

# 640
  • на последния етаж
И при мен Номад е нетраен, подарих го.

# 641
  • Пловдив
Седи имитацията дето съм имала...това е чиста водица Simple Smile Умишлено го суша и пак е слабо.

# 642
  • Балчик
Не е водица, трайно е при мен, до кожа и усещане е.

# 643
  • Пловдив
На дреха пръскам.

# 644
Nomad-пробвах парфюма и при мен на прима виста не е траен. Да попитам Елинор обаждат ли се за потвърждение на покупка? За първи път поръчвам от сайта им. Поръчах от там Replay Stone 😁. И Mon Guerlain intense oт Make up. И с това приключвам за 2020г 😁

Общи условия

Активация на акаунт